1200ml / 42 uncu Režim Parník Kanvica dlhý sieťový Borosilikátového Skla Čaj Hrnce Zdravie Červený Kvet Bylinný Čaj Kanvica

Nový produkt

Skladom

€31.42

Pridať do obľúbených

PINDEFANG vám prináša štýlový teaware produkty, ktoré vám umožňuje sledovať zdravé a zdravý život.

Čo je Borocilicate sklo ?

Borosilikátového skla je typ skla, kremíka a bóru sírového ako hlavné sklo-tvorí zložiek. Borosilikátového okuliare sú známe, majú veľmi nízke koeficienty tepelnej rozťažnosti (~3 × 10 -6 K -1 pri 20 °C), čo je odolné voči tepelnému šoku, viac než akékoľvek iné bežné sklo. Ako Borosilikátového skla má širokú škálu použitia, od riadu na laboratórne vybavenie, ako aj súčasť vysokej kvality výrobkov, ako sú implantovateľné zdravotnícke pomôcky a zariadenia používané v space exploration.

Produkt: Režim Pare Čaj Kanvica

Kód položky: BN-192

Veľkosť: výška 16 cm, dolný priemer 13 cm

Kanvicu je Infuser materiál: Rovnaké ako pot Borosilikátového skla

Kapacita: 1200ml

Package: 1 x hrniec, 1x Infuser, 1x veko na poli bezpečnosti, obedové

Poznámka: Môžeme pridať vodu do kanvice a nemusíte zdvihnite veko, keď je vo vode pomocou lievika-tvarované veko, rukoväť.

Poznámka: Môžeme pridať vodu do kanvice a nemusíte zvýšiť až veko, zatiaľ čo je to horúcej pare cez lievik-tvarované veko, rukoväť.

Viac Odporúčané Produkty

Doprava na Všetky objednávky budú expedované do 24 Pracovných hodín platby overenie My len loď na potvrdenej objednávky adresu. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu čas Dodania závisí od cieľovej krajiny a zvyky, spôsob dopravy,

Toto je graf odhadovaný čas príchodu na odkaz:

Ide o Predaj Našich deklarovaná cena zahŕňa hodnotu tovaru,náklady na balenie,a vývozných daní, nie vrátane medzinárodného dovozného cla. Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravné. Dovozné clá sú kupujúci " zodpovednosť. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred nákupom. Všetky spory vyplývajúce z dovozných ciel, ktoré budú predložené na www.haix.sk pre riešenie.

O Nás Naša pracovná doba: pondelok-sobota 9:00 do 6:00 pm ( Peking GMT+8, Čínske sviatky sú exclusived). Akékoľvek otázky, nás prosím kontaktujte prostredníctvom TradeManager alebo e-mail, Naše služby vás budeme kontaktovať s potvrdenia hneď ako to bude možné, najneskôr do 24 hodín, počas našej pracovnej doby. Naším cieľom je poskytovať kvalitné produkty a najvyššia Úroveň Služieb Zákazníkom, vaša úroveň bude podporovať nás výrazne a vás slúžiť lepšie.

Spätná väzba

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Vysoko oceňujeme váš 5-Hviezdičkový POZITÍVNU spätnú väzbu.

Ak akékoľvek nevyhovujúce, prosím, kontaktujte nás slobodne pred tým, než neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti. Vďaka!

Štítky: rýchlovarná kanvica červená, rýchlovarná kanvica čaj, rýchlovarná kanvica hrniec, Lacné kanvica červená, Kvalitné varná kanvica, čaj, Čína kanvica hrniec Dodávateľov.

Certifikát SGS, CIQ
Názov Značky PINDEFANG
Funkcia Eco-friendly, Pb-free
Kapacita 1.2 L
Materiál Sklo
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 25cm x 25cm x 25cm (9.84in x 9.84in x 9.84in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1200ml / 42 uncu Režim Parník Kanvica dlhý sieťový Borosilikátového Skla Čaj Hrnce Zdravie Červený Kvet Bylinný Čaj Kanvica

1200ml / 42 uncu Režim Parník Kanvica dlhý sieťový Borosilikátového Skla Čaj Hrnce Zdravie Červený Kvet Bylinný Čaj Kanvica

Súvisiace produkty

Porovnať