150CC Čínsky Čaj Hrniec Pohár Súpravy Fialová Hliny Kanvica Musg Zisha Cestovné Drinkware 8.3

Nový produkt

Skladom

€8.66

Pridať do obľúbených

Čínsky Čaj Hrniec Pohár Nastaviť Fialová Hliny Kanvica Hrnček Zisha Cestovné Kung Fu Drinkware 150CC

Informácie o produkte Názov: Ľahko Nosiť Čaj Nastaviť Balík obsahuje: 1 Kanvicu +1 Šálka Farba: Čierna,Červená Veľkosti: Tea Pot:Kapacita 150 ml, Priemer 9.5 cm ,Výška 4,5 cm Šálku Čaju :Kapacita 100 ml, Priemer 7,5 cm , Výška 3,5 cm Balenie Hmotnosť: 0,4 KG Výhody: Jednoduché Prenášanie,Či už v práci alebo na cestách,ktoré sú k dispozícii Platné Čaj: Oolong Čaj Puer Čaj, Zelený Čaj,Kvet Čaj,Čierny Čaj Kupujúci Zobraziť

Upozornenie: z Dôvodu na strane opatrenie, veľkosť môže mať 1-2 cm chyba v Dôsledku Rôznych Monitor, farba môže byť rozdiel z Dôvodu dlhej poštovné, položka môže poškodiť počas prepravy, ak je položka škody, pls kontaktujte nás v prvom rade bezprostredne predtým, než opustí spätnú väzbu, vďaka za pochopenie Platby :

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.haix.sk ako Alipay, kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe Sos, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým. Doprava:

Dobrý deň,ďakujeme za váš objednať tu. Zdarma použili sme tu pre E-package a Čína Príspevok Air Mail. Pre iné prepravné, ako je DHL, UPS, EMS, budete musieť zaplatiť dodatočné náklady pre vašu objednávku. E-package Doprava: Toto doprava odosielať iba na NÁS, prepáč, že nie je k dispozícii pre ostatné krajiny. Zvyčajne to trvá 12-15days, aby sa dospelo.

Čína Príspevok Air Mail Doprava: Toto prepravné ho poslať na väčšine krajín. Zvyčajne to trvá 35-65days, aby sa dospelo. Niekedy to môže vzhľadom na zlé počasie alebo iné faktory odkladu počas prepravy, ak sa obávate, objednávky, prosím poslať správu, napíšte nám, budeme sa snažiť vám pomôže tento problém vyriešiť. Otázka O Colné: Väčšina bude zákazník poslať e-mail, ak chcete položiť otázku o ciel. Rád by som vám predstaviť našu podmienky pre vás. Budeme písať nižšiu hodnotu na objednávku balík, ktoré vám pomôžu vyhnúť ciel. A ak vaša krajina má špeciálne požiadavky na dovoz objednávky, prosím, dajte nám vedieť, a môžeme napísať detaily, ako chcete.

V dôsledku rôznych colnej politiky, prepáč, že Nie sme Zodpovední za Colné Odbavenie. Láskavo si všimnú.

Po-predajný Servis:

Pracujeme aby sme vám najlepšiu kvalitu a služby v tu, či tam je nejaký otázky, zadarmo, dajte mi vedieť. Vaše Láskavo pomoc a dôveru, bude dovoľte nám urobiť lepšie v ďalej a ponúknuť viac dobrá služba pre vás.

Spätná väzba: Keď dostanete balík a ako to, láskavo comfirm prijaté objednávky a nechať pozitívnu spätnú väzbu s plnou hviezd pre nás.

Štítky: Drinkware, drinkware hrnček, Lacné drinkware, Vysoká Kvalita drinkware hrnček.

Dlhé 9.5 CM
Súbor 1 Hrniec a 1 Pohár
Názov Značky TWND
Materiál Fialová Hliny
Package Trezor
výška 6typ
Nastaviť kategórie 1 pohár+1 teapot
Kapacita 160 ml
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

150CC Čínsky Čaj Hrniec Pohár Súpravy Fialová Hliny Kanvica Musg Zisha Cestovné Drinkware 8.3

150CC Čínsky Čaj Hrniec Pohár Súpravy Fialová Hliny Kanvica Musg Zisha Cestovné Drinkware 8.3

Súvisiace produkty

Porovnať