Ajustable Treble/Bass Delič Frekvencie 2 Pásmový Reproduktor, Audio Crossover Filtre CK

Nový produkt

Skladom

€3.39

Pridať do obľúbených

Špecifikácie:

1) Veľkosť: 7*5*2.5 cm (LWH)

2) Vhodné pre Reproduktor Výkon: 400W, alebo nižšie

3) Vhodné pre Reproduktor Impedancia: 4-16 ohm

S 4 prepojky na palube optimalizovať váš zvukový efekt: Jumper A, B pre basy; Jumper C, D pre treble (pre podrobnosti nastavenie, pozri nižšie).

Podrobnosti o jumper:

Sveter A, B sa používajú na ovládanie audio efekt bass rozsah. Pre dolnú hranicu, zatiaľ čo B na hornej hranici bass audio rozsahu. Pre niektoré reproduktory, keď Bass je vypnutá príliš veľa, reproduktor ukáže skreslenie. Keď sa to stane: sme odstrániť jumper spp z sveter A na obmedzenie super nízke Basy priniesť nižšie skreslenie. Keď sme odstrániť viečko jumper B, Bass sa zvyšuje, zatiaľ čo kryt Jumper B je na, Bass je znížená. Jumper C a D sa používa na ovládanie Výšok rozsahu. Keď spp oboch jumper C a D sú na, zvuku, výšok, je najvyšší. Keď len spp C je on, výšok, zvuk je nižšia. Keď len cap D je na, ďalej nižšie. Keď sú obe veľké písmená C a D sú odstránené, nie je výšok zvuk. (Vo všeobecnosti, so štyrmi jumper, ktorý by ste skôr či neskôr nájsť svoje najlepšie zvukový efekt. Anywya, všetky efekty stále závisieť od vašej aktuálnej test.)

Ako použiť splitter stravovanie:

Najprv pripojte podľa našich diagram vyššie (Treble, Nízke, Textu), pripojenie k reproduktoru, tesnenie vzduchová medzera, môžeme začať počuť hudbu, zatiaľ čo optimalizovať.

Bežne používame jumper a nech B nečinnosti. Pre jumper C a D: potrebujeme počuť skutočný účinok výšok. Všeobecný vzorec je: A+D = lepšie Basy; A+C = jasné, Výšok a Basov; A+CD = jasné, Výšok a Basov (celkový efekt naklonené smerom Treble); AB+CD = viac mediant frekvencie. Keď Basy efekt je zbytočne vysoká, môžeme odstrániť spp, A., Prosím, optimalizovať, kým si myslíte, že zvuk je najlepší, a potom opraviť doske pomocou reproduktora jednotky.

Balík Obsahuje:

1PCS Ajustable Treble/Bass Delič Frekvencie 2 Pásmový Reproduktor, Audio Crossover Filtre

Štítky: frekvencia delič 2 cesta, výšok, basov, výšok reproduktory, Lacné delič frekvencie 2 cesta, Vysoká Kvalita basov, výšok, Čína výšok reproduktory Dodávateľov.

Názov Značky SHANGSIMOUDLECX
Kompatibilné Značka/Model Žiadne
Kompatibilné Vreckový Prehrávač,Herné Konzoly,Kinect,PlayStation Move
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.001kg (0.00lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Ajustable Treble/Bass Delič Frekvencie 2 Pásmový Reproduktor, Audio Crossover Filtre CK

Ajustable Treble/Bass Delič Frekvencie 2 Pásmový Reproduktor, Audio Crossover Filtre CK

Súvisiace produkty

Porovnať