1PCS MLX90333 Triaxis 3D-Ovládač Senzor Polohy NOVÉ CA

Nový produkt

Skladom

€3.77

Pridať do obľúbených

Na MLX90333 je monolit, snímač IC hrajú Triaxis™ Hala chnology. Konvenčné planárne Hala je citlivý na flux density uplatňovať orthogonally na IC povrchu. Na Triaxis™ Hall senzor je tiež citlivé na flux density uplatnené súbežne s IC povrchu. Toto je získavaná prostredníctvom Integrovaného Magneto-Koncentrátor (KIS), ktorý je uložený na C die (ako ďalšie back-end krok).

Na MLX90333 je citlivý na 3 komponenty flux density aplikovaný na IC (BX, a BZ). To umožňuje MLX90333 na zmysel akékoľvek magnet, ktoré sa pohybujú v jeho okolí a umožňuje dizajn novej generácie non-kontaktova ovládač snímače polohy, ktoré sú často nevyhnutné pre automobilový priemysel a priemyselné aplikácie (napr. človek-stroj ).

Okrem toho, schopnosť merania BX, a BZ umožňuje MLX90333 považovať za univerzálny non-kontaktova senzor polohy t. j. nie obmedzený na ovládač aplikácie. Napríklad, cestovanie môže byť vnímané s MLX90333 raz zahrnuté v konkrétnom magnetické dizajn.

V kombinácii s vhodným spracovaním signálu, hustota magnetického toku malého magnet (axiálne magnetization) pohybuje nad IC môže byť merané v non-kontaktova spôsobom. Dva (2) uhlovej informácie sú vypočítané z troch (3) komponenty flux density (t. j. BX, a BZ). Na MLX90333 správy dve (2) lineárne výstupné signály. Výstupné formáty sú nastaviteľné medzi Analógové, PWM a Sériový Protokol.

Absolútne 3D Senzor Polohy Jednoduchá a Robustná Magnetické Dizajn Triaxis™ Hala Technológie Programovateľných Lineárny Prenos Charakteristiky (Alfa, Beta) Voliteľný Analógový (Ratiometric), PWM, Sériové Protokol 12 bit Uhlové Rozlíšenie - 10 bitový Uhlové Tepelnej Presnosť 40 bit ID Číslo Jeden Die – SO8 Package RoHS Dual Die (Plne Redundantné) – TSSOP16 Balík, RoHS

1PCS MLX90333 Triaxis 3D-Ovládač Senzor Polohy NOVÉ CA

Štítky: senzor, senzor senzor, Senzor Polohy, Lacné senzor, Vysoko Kvalitný snímač snímač, Čína senzor polohy Dodávateľov.

Názov Značky SHANGSIMOUDLECX
Kompatibilné Značka/Model Žiadne
Kompatibilné Vreckový Prehrávač,Herné Konzoly,Kinect,PlayStation Move
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.001kg (0.00lb.)
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1PCS MLX90333 Triaxis 3D-Ovládač Senzor Polohy NOVÉ CA

1PCS MLX90333 Triaxis 3D-Ovládač Senzor Polohy NOVÉ CA

Súvisiace produkty

Porovnať