RGB Emitting 2KS/Veľa Vodotesný LED Solárne Vonkajšie Dekoratívne Lampy Nehrdzavejúcej Ocele Crack sklenenú Guľu Ulici Záhradné Svetlo

Nový produkt

Skladom

€14.00

Pridať do obľúbených

RGB Emitting 2KS/Veľa Vodeodolné IP65 Solárne Záhradné Svetlo Krajiny Vonkajšie Svietidlo Napájané LED Trávnik Svietidlá LED Cestu Svetla Úvod: 1.Tieto energeticky efektívne, nízke nároky na údržbu solárneho svetla pridať očarujúce, dekoratívne svietiť na príjazdovú, terasu, alebo kvetinové záhony. 2.Sú musia mať pre všetkých záhrada. Jednoduchá montáž, je nutné. 3.Solárne panely premieňajú slnečné žiarenie na elektrickú energiu počas dňa čas a nabite. V noci, svetlo sa zapne automaticky. Vlastnosti: 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné Batérie: Vopred nainštalovaná Nabíjateľná AA, 1.2 V/600mAh Ni-Cd, môže trvať až 2 roky pred výmena Snímača: Automatický senzor aktivuje za súmraku Solárny Panel: solárny panel pre lepšie plnenie výkon Vonkajší Materiál: Plast v Bezpečí a nepremokavé s CE certifikované LED žiarovky Veľkosť: 5.5*5.5*36 cm Materiál:Nerezová Oceľ+PP Plast Hmotnosť: 85 g/ks Balík obsahuje : 2x Solárne LED Svetla, 2x Trubice 2x Plastové Zem Spike

Platby

1.Platby www.haix.sk

2.www.haix.sk môže byť akceptované kreditné karty, Western union, bankový prevod

3.Na prvý, môžete poslať peniaze na www.haix.sk webovej stránke, po prijatí položky, na www.haix.sk webové stránky môžu posielať svoje platby, takže vaša platba je 100% bezpečné !

Poštovné a Odovzdanie

Doprava zadarmo čína príspevok. Zvyčajne To bude trvať 10-30 dní. pre prepravu. Pretože to bude trvať 7-20days z Číny Colné na svoj Ciel, a to môže trvať nejaký čas na spracovanie v poštách a Zvyky.Ďakujem pekne za pozornosť,týmto som vám povedať, že táto položka bude odoslaný do Číny post air mail . to bude trvať dlhšie, ako iné prepravné spoločnosti,ale to je dôvod, prečo je na takýto skvelý cenu!----predovšetkým,položka sa bude považovať sa dobre starať, a keď ho dostanete,pls potvrdenie doručenia na www.haix.sk.Budeme Loď vašej Objednávku načas, Ale Dátum Doručenia je len závisieť na Spôsob Dopravy, Ktorý si vyberiete! Ak potrebujete položku naliehavo, pls kontaktujte nás na upgrade prepravná služba iným lodnej dopravy platiť extra aktualizácia poplatky. Tak dúfame, že sa nemusíte opúšťať žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, pretože dlhý čas prepravy. Pozitívna spätná väzba je dôležité, aby na www.haix.sk. Necháme správy, ak existuje akékoľvek oneskorenie pri preprave. Z dôvodu nepriaznivého počasia a sviatky, Možno tam sú niektoré odkladu. Ale nemáme nádej získať viac negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ako dlho doprava. Ďakujeme vám za vašu odpustiť! Ďakujem!!!

Môžeme sa vybrať lodnej dopravy v závislosti od vášho lodné náklady nie vášho výberu. Pls kontaktujte nás, ak máte špeciálne požiadavky na prepravu.

Zásady Vrátenia Peňazí

Sme prijali vrátiť, avšak položky by mohli byť vrátené až 7days

po dosiahnuť kupujúceho strane. Tovar musí byť vrátení v rovnakom stave, ktoré boli zaslané, v pôvodnom obale so všetkými značky pripojené.Ak nie je predávajúci dôvod,a kupujúci chcete poslať položky späť,kupujúci je potrebné zaplatiť poštovné náklady vrátiť.

Spätná väzba

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Zákaznícky servis je naša Č. 1 gól. Chceme vedieť váš návrh a názory na našich tovarov a služieb, tým, že vaše ohlasy.

Štítky: záhradné svetlo, led solárne napájanie vonkajšie, vodotesný led solárne, Lacné záhradné svetlo, Vysoko Kvalitné led solárne napájanie vonkajšie, Čína vodotesný led solárne Dodávateľov.

Názov Značky ADAINA
Funkcie Vodeodolné, RGB Emitting
Úroveň Ochrany IP44
Príkon 0-5W
Základný Typ 2G11
Záruka 1 rok
Certifikácia CE,FCC,CCC
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Použitie Dovolenka
Je Stmievateľné No
Emitting Farby farba
Číslo Modelu R-1074
Napätie 6V
Materiál Telesa Z Nehrdzavejúcej Ocele
Štýl Moderné
Solárne Typ Lítiová batéria
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Zdroj Napájania Solárne
Typ Jednotky veľa (2 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.8kg (1.76lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 25cm x 10cm (9.84in x 9.84in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

RGB Emitting 2KS/Veľa Vodotesný LED Solárne Vonkajšie Dekoratívne Lampy Nehrdzavejúcej Ocele Crack sklenenú Guľu Ulici Záhradné Svetlo

RGB Emitting 2KS/Veľa Vodotesný LED Solárne Vonkajšie Dekoratívne Lampy Nehrdzavejúcej Ocele Crack sklenenú Guľu Ulici Záhradné Svetlo

Súvisiace produkty

Porovnať