2KS BALENIE Solárny Pozornosti Vonkajšie Osvetlenie Slnečné Svetlo 2-v-1, 4 Nastaviteľné LED Solárne Lampy Vodotesný Pre Záhradný Plot

Nový produkt

Skladom

€22.75

Pridať do obľúbených

2KS BALENIE Solárny Pozornosti Vonkajšie Osvetlenie Slnečné Svetlo 2-v-1, 4 Nastaviteľné LED Solárne Lampy Vodotesný Pre Záhradný Plot

Špecifikácia:

Solárny panel: 5V/2W

LED Množstvo: 4PCS

Jas: 200LM

Batéria Parametre: 3,7 V 2200MAH(18650 každá led)

Produkt Materiál: ABS

Vnútorné Box Rozmery: 195*150*100 MM

Prevádzkový Režim: Ľahké ovládanie,solárna energia poplatok vstavanú batériu počas dňa, svetlá automaticky zapnú na noc

Osvetlenie Čas: Viac ako 12 hodín

Pracovný tok: 100MA

Nepremokavé trieda: IP65

Hmotnosť výrobku: 0.358 KG

Popis výrobku:

1. Inovovaný Solárne Vonkajšie Reflektory: Vodotesný (IP65), Žiaruvzdornou a Super Svetlé - 200 Lumen výstup, 4 x 50 Lumen enhanced LED

2. Dlhý Pracovný Čas - vstavaná 18650 lítiová nabíjateľná batéria(2200mAh). Rozsvietiť 8-14 hodín po plnom nabití.Asi 5-6 hodín plného nabitia

3. To má jednoduchý dôvod-inštalácia alebo na stenu-montážne zariadenia. Všetky skrutky sú dodávané; nástroje a vedenia nie sú potrebné. robustné a odolné.

4. Plne 180-stupňové nastaviteľné jednotka umožňuje osvetlenie sa používa presne tam, kde je to potrebné a chytiť slnečného svetla na optimálny uhol pre nabíjanie; automatické vypnutie " v deň poskytuje osvetlenie presne, keď je to potrebné.

5. IP65 HODNOTENIE: navrhnuté tak, aby vydržali prachu a striekajúcej vode. Nie je potrebné sa obávať daždivý deň alebo akékoľvek zlé počasie.

Dve Možnosti Inštalácie:

1. Stlačte tlačidlo"ON/OFF" tlačidlo pre zapnutie svetla a miesto svetlo v prostredí, kde sú vaše lampa dostane najviac slnečnému svetlu.

2. Vložte záujme na čítanie a používanie zahrnuté skrutky pre upevnenie na stenu.

Package Zahrnuté:

1xSolar Krajiny Svetlo

3xScrew

3xplastic rozšírenie rúry

1*Užívateľská Príručka

Poznámka: uistite sa, Prosím, zapnite prepínač pred použitím. Dôraz je svetlo citlivé a nebude ľahké až na svetlé miesto. Ak chcete zapnúť svetlo v deň, prosím úplne pokryť solárny panel a uistite sa, že nie je zdrojom svetla, alebo slniečko zistený.

Prečo si vybrať naše Slnečné svetlo?

Jednoduché nastavenie: Dodáva sa so svetlo je zem spike, ktorý môžete pripojiť, ktoré môžete použiť na mieste, svetlo v pôde/bahno alebo čokoľvek mäkké zostať vo vzpriamenej polohe. Ak nechcete pripojit sa to tak, že môžete jednoducho pripojiť základne na stenu alebo kamkoľvek, kde budete chcieť s skrutky.

Dobrá kvalita: sú vyrobené z pevného silného plastu, a pocit, odolné a robustné. Sú šikovný, štýlový, a v reálnom živote sú menšie ako ich vzhľad, sú ľahké a kompaktné.

Super Jasné: Prekvapivo veľa svetla pochádza z 4x 50 lumen LED svetlá.Byť dostatočne silný, ako aj s mizerné počasie, ktoré sme sa nikdy nepodarí na svetlo až za súmraku a trvá niekoľko hodín, ktoré by mali zvýšiť, pretože dní získajte lepšie

180 Stupňový Uhol Nastaviteľný: nie je 180 Stupňový Uhol Nastaviteľný (90 stupňov pre solárny panel, 90 stupňov pre Spotlight) môžete Nastaviť Uhol Svetla.

Dlho práca: môže osvetliť 8-14hrs po tom, ako Plne Nabitá, (5-6h).

Upozornenie:

A. Udržať solárny panel vyčistite tak, že poplatok rýchlo.

B. Vyhnúť listy alebo prachu occlusion,to bude mať vplyv na kvalitu nabíjania.

C. 10.m, 2 s.m je najlepší čas nabíjania pre solar.

D. Svetlo je vodotesné ale nebráni tomu, aby sa voda-soak, vyhnúť inštalované v mieste podmáčané ľahko.

E. Priamemu slnečnému žiareniu na solárne panely, uistite sa, že pokračovanie nabíjanie.

F. Vyhnúť occlusion z prekážky, budovy, zariadenia pred slnečným žiarením.

*Prijímame Alipay, Západ Únie, TT.

*Všetky majoy kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

* Vezmite prosím na 1 minútu potvrdiť objednávku keď dostanete položky v dobrom stave, pretože keď ste na mieste, poradí, vaše peniaze, je prenos do Úschovy, nie náš účet. Vďaka!

* Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poštovné náklady. Tieto starosti sú kupujúceho zodpovednosti.

* Ak chcete, aby nás to vyhlásiť hodnota Colné odbavenie a označené ako darček, len prosím, nechajte nám odkaz v objednávke, budeme robiť tak, ako vám povedal nám. Prosím, zvážte riziko colné odbavenie.

* Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie alebo nákupom.

Doručovacia Adresa

My len loď na adresu, ktorá je poskytovaná www.haix.sk. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu.

Spôsoby Dopravy

Sme spolupracovať s DHL, UPS, FEDEX, EMS alebo registrované Letecky(Čína Príspevok Vzduchu Poštou alebo inou leteckou Poštou). Budeme vyberte rýchly a spoľahlivý spôsob dopravy pre milí naši zákazníci. Uložiť na poštovné a trezor na dobierku je náš cieľ.

Dodacia Lehota

Pripravíme a pack balíka čo najskôr po uskutočnení platby.

Počas Dodacia Lehota

Budeme sledovať informácie o doprave a odosielať informácie, aby ste v čase počas prepravy času. Venujte prosím pozornosť na správu informácií.

Pozornosť Prosím

Dovozné clá, dane a poplatky, ktoré vznikali v kupujúceho krajiny nie sú zahrnuté v položke cena alebo

prepravné poplatky. Budeme deklarovať hodnoty colné odbavenie podľa vašich požiadaviek a môže označené ako darček, keď sú v núdzi.

* Akékoľvek problémy s kvalitou alebo shippment poškodenia, prosím, ukázať nám skúške alebo photoes, Vrátime vám 50%-100% peniaze na vás. Man-made chyby nie sú zárukou, ako sú rozbité, scrash.

Štítky: svetlo pazúr, svetlo hmyzu, zapnutie svetla svetelný indikátor, Lacné svetlo pazúr, Vysoká Kvalita svetla hmyzu, Čína spínač svetiel kontrolka Dodávateľov.

Číslo Modelu SC-GL0102
solárne svetlo led solárne svetlo vonkajšie
Prevádzkový prúd 100mA
Základný Typ Žiadne
solárne svetlá pre záhradné dekorácie vonkajšie led solárne svetlá nepremokavé
Názov produktu Vonkajšie Osvetlenie
Štýl Art Deco
Záruka 24M
Je Žiarovky Zahrnuté No
Zdroj Napájania Solárne
Použitie Tiesňové
solárne reflektory vonkajšie slnečné pozornosti
Solárne Typ Ni-MH
Je Stmievateľné No
Certifikácia RoHS,CE
Úroveň Ochrany IP65
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Solárne led Reflektor solárne pozornosti vonkajšie
Názov položky Solárne Pozornosti
Funkcie super jasné
Materiál Telesa ABS
Solárny Panel 5V 2W
Napätie 6V
Osvetlenie hodinu 8 hodín
Názov Značky T-SUNRISE
Príkon 2W
Typ Jednotky veľa (2 ks/lot)
Veľkosť Balenia 25cm x 25cm x 10cm (9.84in x 9.84in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.88kg (1.94lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2KS BALENIE Solárny Pozornosti Vonkajšie Osvetlenie Slnečné Svetlo 2-v-1, 4 Nastaviteľné LED Solárne Lampy Vodotesný Pre Záhradný Plot

2KS BALENIE Solárny Pozornosti Vonkajšie Osvetlenie Slnečné Svetlo 2-v-1, 4 Nastaviteľné LED Solárne Lampy Vodotesný Pre Záhradný Plot

Súvisiace produkty

Porovnať