3d Samostatne Vyrovnanie Zelený Laser Úrovni 360 Stupeň 12 Línie, Horizontálne a Vertikálne Kríž

Nový produkt

Skladom

€127.75

Pridať do obľúbených

Na LETER 3D laserové úrovni je kompaktný, praktické možnosti pre základné kríž line vyrovnanie práce. Merania na 1/4 ", laser môže sa pohodlne zmestila do dlane vašej ruky. To má pevný plastový kryt na ochranu laserové lúče a kyvadlo vyrovnanie v rámci systému. Bývanie má rebrovaný gumené puzdro, ktoré chráni pred poškriabaním, pričom extra trenie, aby to protišmykovou. Vodovzdorný triedy IP54 Technologické výhody: 3D laser je kríž line laser úrovni. Táto jednotka je self-vyrovnanie s presnosťou rozmedzí ± 4 °. Pracovný rozsah tento laser je až 65' (20m), v závislosti od pracovnej oblasti osvetlenia. Dve samostatné linky lúče sú generované z 635nm laserových diód. Riadok lúče majú ±1.8 mm presnosť až 10m. Tlačidlá úvod: laser úroveň má tri laser windows, každé okno môžete spustiť 4 laserové línie, úplne 12 laserové línie(4 laserové línie spájajú do roviny). Zakaždým, kliknite na tlačidlo, tam bude 4 laserové línie rovine. Upozornenie: Existuje aspoň 4 laserové línie, to nemôže uchovávajte 1 alebo 2 laserové línie

Rozdiel medzi zelený laser a červený laserový: sú od rovnakého výrobcu, funkcia je rovnaká. Zelený laser je viditeľnosť je štyrikrát červený laser, je to materiál kalkulácie je vyššia ako červený laser a je drahšie ako červený laser. naše výrobné sa nedá nastaviť tento druh lasera úrovni prijímač, tento laser úrovni je výkonný, sa nám nepodarilo nájsť najvhodnejšie prijímač ešte. Prosím, nemusíte kupovať iné značky prijímač, bude to nie párovanie.

Hlavné vlastnosti: 3D laser je kríž line laser úrovni. Táto jednotka je self-vyrovnanie s presnosťou rozmedzí ± 4 °. Pracovný rozsah tento laser je až 20m, v závislosti od pracovnej oblasti osvetlenia. Dizajn: 3D laserové úrovni je kompaktný, praktické možnosti pre základné kríž line vyrovnanie práce. Merania na 1/4 ", laser môže sa pohodlne zmestila do dlane vašej ruky. To má pevný plastový kryt na ochranu laserové lúče a kyvadlo vyrovnanie v rámci systému. Bývanie má rebrovaný gumené puzdro, ktoré chráni pred poškriabaním, pričom extra trenie, aby to protišmykovou.

Možnosti montáže: 3D laserové úroveň má jeden montážna matica s 1/4 " závit na spodnej časti jednotky. To umožňuje montáž buď na stenu alebo statív pre bezpečnosť. Jednotky môžu byť umiestnené na pravidelné povrchu, ale zabezpečenie zvyčajne to zaručuje menej pohybu pre presnejšie práce. Regulačná funkcia: Po kyvadlo je v odomknutej stav, prístroj bude self-vyrovnanie do 4", keď sa jednotka používa sa na vyrovnávanie rozsah, laserové línie a hlavný indikátor bude mať blikať.

Výkonné laserové línie, pred použitím ho, nepozerajte sa priamo do laserového, spínač zámok, ochrana detí

Poznámka: zelená jas laserové svetlo je veľmi silný, bude vyrábať premietanie alebo Okolité svetlo v zrkadle alebo lietadlo.všetky 3D zelený laser nemôže vyriešiť tento problém.

Technické Špecifikácie: Nepremokavé trieda: IP: 54 Nad-všetky presnosť: ± 1.8 mm / 10m Ortotropní presnosť: 90° ± 30" Nivelačný rozsah: ± 4 ° Vyrovnanie: Gravitácia kyvadlo Line-šírka: 2 mm / 10m. Pracovný rozsah (Polomer): 20m. Napájanie: S 4000MA lítiová batéria Pracovný čas: až 6 Hod Laser výkon: 100mw Laserová Trieda: II

UPOZORNENIE: Výkonný laser line, pred použitím ho, nepozerajte sa priamo do laserového, spínač zámok, ochrana detí zo zariadenia. Vezmite prosím na pamäti : Tento laser úrovni nemôže zablokovať laserové línie, keď ho používate tilt ("sklon" funkcie), laserové línie sa pomaly blikať.

Balenie Obsahuje: 1 x 3D Green Line Laser úrovni S 4000MA lítiová batéria ) 1 x L Stojan 1 x Látkové Taška 1 x Nabíjací kábel Upozornenie: Tento balík neobsahuje statív

Štítky: laser úrovni 360, Zelený laser úrovni, laser úrovni 360 stupňov, Lacné laser úrovni 360, Vysoko Kvalitný zelený laser úrovni, Čína laser úrovni 360 stupeň Dodávateľov.

Druh Vertikálne & Horizontálne Lasery
Presnosť 1.8 mm
Model Merania 12 riadkov
UPC Šesť biliónov deväťsto štyridsať jedna miliarda deväť sto osemdesiat osem miliónov osemsto päťdesiat osem tisíc sedemsto osemdesiat päť
Číslo Modelu Tristo šesťdesiat
Model 3D
Vlnová dĺžka Päť sto dvadsať päť
Veľkosť 32
MPN neuplatňuje sa
Názov Značky LETER
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Hmotnosť Balenia 2.5kg (5.51lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

3d Samostatne Vyrovnanie Zelený Laser Úrovni 360 Stupeň 12 Línie, Horizontálne a Vertikálne Kríž

3d Samostatne Vyrovnanie Zelený Laser Úrovni 360 Stupeň 12 Línie, Horizontálne a Vertikálne Kríž

Súvisiace produkty

Porovnať