Dan Pilkey Kapitán Spodky Veselé Tvorcovia 2002 Plyšové Mäkké Bábiky Knihu, Hračku 8" Plnené & Plyšové hračky

Nový produkt

Skladom

€8.11

Pridať do obľúbených

Dan Pilkey Kapitán Spodky MerryMakers 2002 Plyšové Mäkké Bábiky Knihu, Hračku 8" Ste ponuky na 1pcs "Kapitán Spodky" 2002 Kniha, Hračka Kapitán Spodky Dan Pilkey To je skvelé zber a nádherný darček pre vašich priateľov a deti. Veľkosť: cca 8" ( Hlavy až k päte ) Farba : Podľa fotografie zobraziť

Podmienka: Zbrusu nový tag

Doprava Detail

NÁS zásielky niektoré výrobky môžu byť použité, prosím, na vedomie, že stránky voľba!

Všetky USA položky sú Návrhy odoslané prostredníctvom EUB. Štandardné dodacie lehoty od dátumu doručenia: Pre Medzinárodný Poriadok: USA, Kanada: 7 až 15 pracovných dní od USPS

Pre medzinárodný poriadok, tovar bude expedovaný od pondelka do piatku, po úhrade, zabezpečíme dopravu, akonáhle je to možné.

Vezmite prosím na vedomie, doprava rozvrhu nie je presný na 100%, zlý, či je alebo sviatok budú spôsobiť oneskorenie.

Radi by sme pridať sledovacie číslo v pracovný deň po položke bol odoslaný, môžete si to overiť v účte (Sviatky a víkendy exclueded)

Spôsob Platby

Akceptujeme Alipay tu. V súčasnosti platforma podporuje kupujúci prostredníctvom kreditnej karty (RMB kanál a USD sub-kanál), WebMoney (ďalej WM), TT migrantmi, Western Union, Qiwi peňaženky, Brazília Boleto to v niekoľkých ohľadoch.

Návrat Politiky

Kontaktujte nás, ak máte akýkoľvek problém, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. Komunikácia je najviac užitočný spôsob, ako vyriešiť všetky problémy. Nasledujúce návrat politiky môžu byť užitočné pre vás, venujte, prosím, jednu minútu, aby si ju pred umiestnite objednávku.

1.Prosím, skontrolujte kvalitu a quatity skôr, než dostanete položky, je to užitočný spôsob, ako chrániť vás. Ak položka je poškodený počas prepravy, prosím, nenechajte ju dostane a fotografovanie balík a položky na nás skôr ako ho dostanete.

2.Ak sa chcete vrátiť položky pre vás osobný dôvod, budete musieť zaplatiť za spiatočnú prepravu poplatok, prosím, kontaktujte nás skôr, než sa vrátite.

3.Ak má položka kvality problém v 1 mesiac, budeme brať na zodpovednosť a zaplatiť za spiatočnú prepravu poplatok. Prosím zaslaných fotografií z položky na nás, vrátiť alebo vrátenie bude, závisí od obrázku.

O Spätnú Väzbu

Ak ste spokojní s nami, prosím, zanechajte nám päť hviezdičkový pozitívne ohlasy, ktoré môžu pomôcť veľa pre náš rozvoj podnikania. Pretože Hodnotenia pod 5 sa rovná "NIE Ste spokojní". Vaše uznanie je naša motivácia v rozvojových naša malá spoločnosť a zlepšenie našich služieb pre každého zákazníka. To bude trvať jednu minútu iba.

Bohužiaľ, ak nie ste spokojní s našimi tovaru, a plán, aby nám neutrálny/negatívny spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor, bez komunikácie, prosím, napíšte nám prvý, tak, že môžeme pomôcť vám vyriešiť všetky problémy, komunikačné najviac užitočný spôsob, ako vyriešiť problémy. Úprimne dúfam, že všetci naši zákazníci môžu mať šťastný nákup v našom obchode.

Kontaktujte NÁS

Budeme sa snažiť odpovedať na všetky vaše správy v 1 pracovný deň,prosím neváhajte a kontaktujte nás v prípade otázok.(Sviatky a víkendy môže byť trochu neskoro)

Láskavo Pripomienky

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,farba môže byť veľmi malý rozdiel,to závisí od počítača.

Garantujeme kvalitu a štýl sú rovnaké, ako je uvedené na fotkách.

Štítky: plnené bábika, Bábiky hračky, Bábiky bábiky, Lacné plnené bábika, Vysoká Kvalita bábiky hračky, Čína bábiky bábiky Dodávateľov.

Vekové Rozpätie > 3 rokov
Číslo Modelu S
BJD/SD Atribút Bábika
Materiál Bavlnené Lano & Vlna
Funkcie Mäkké,Vypchaté & Plyšové
Formulár 1/12
Tému Film a TV
Stav V Sklade
Položka Druh Bábiky
Rozmery 8
Mfg Poradové Číslo móda
Pohlavie Unisex
Druh Módna Bábika,Interaktívne Bábiky
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 12cm x 20cm x 15cm (4.72in x 7.87in x 5.91in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Dan Pilkey Kapitán Spodky Veselé Tvorcovia 2002 Plyšové Mäkké Bábiky Knihu, Hračku 8

Dan Pilkey Kapitán Spodky Veselé Tvorcovia 2002 Plyšové Mäkké Bábiky Knihu, Hračku 8" Plnené & Plyšové hračky

Súvisiace produkty

Porovnať