Jednoduché, moderné high-grade bielizeň tieň, vlastné hotové záclony spálňa záclony hrubé bavlna

Nový produkt

Skladom

€50.44

Pridať do obľúbených

1-155 Milí kupujúci: 1. záves je na 3 m šírka, 2,6 m výška (1,5 m x2.6m x2 kusov),za štandardnú cenu 2. Veľkosť clony môžu byť vyrobené podľa aktuálnej potreby, napríklad na odkaz . látky opony 3 metre široké, cena je 165 dolárov, čo potrebujete záves je 4 metre široká, kalkulácia ceny,165 ÷ 3 x 4=220 dolárov 3. Ak budete potrebovať ďalšie rozmery a iné požiadavky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis, môžete predložiť objednávok, ale neplatí to, aby, čaká na mňa, aby upraviť cenu, a potom vám poviem Cenu úprava dokončená, môžete skontrolovať zmeny cien, v finančnú stránku . ak si určiť potrebu, a potom zaplatiť 4 uveďte štýl potrebujete,štýl 1 štýl 2.Ak nechcete uviesť štýl potrebujete. Látky opony, aby to podľa štýl 1 ,Voile opony, aby to podľa štýl 2 !!! Štýl 1 Štýl 2 5 Zvyčajne záves sa skladá z 2 častí,Mnohí ľudia, sa páči tiež, aby zodpovedali voile záclony,odkaz je na 3 meter šírka a výška 2,6 m opona sa to napríklad veľkosť padne väčšina z okna.Samozrejme, v snahe vyhnúť sa chybám, komunikácia je veľmi dôležitá. Ja veľmi dúfam, že si môžete kúpiť uspokojivé produktu.

Milí Kupujúci, priatelia, ste prečítajte nasledujúce informácie starostlivo skôr, než si kúpiť tovar, 1, logistika, obchod podporuje iba v Číne poštových dopravný systém,a www.haix.sk Štandardná Doprava dopravný systém,bezpečné a efektívne,Ostatné druhy dopravy nie sú podporované,Doprava do Ruska, tam je Čína - Rusko nákladná doprava express delivery system,Parcela tovaru viac ako 2 kg,Existuje niekoľko krajín, je potrebné pridať dopravu,Za každý ďalší 1 kg, zvýšiť $9 poštovné,napríklad, Izrael a v niektorých krajinách Afriky,Prosím, pochopiť ! 2,V mojom obchode vlastné výrobky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis plne komunikovať a potom podľa poradia, aby sa zabránilo výskytu chyby 3,O našich službách, v dôsledku rozdielov v čase, kultúrne rozdiely, jazyk, porozumenie, schopnosť dúfam, že sa vám môže tolerovať viac, snažíme sa robiť 24 hodín službu, prosíme o svetlo 5 hviezdičiek podpory 4.O našich produktoch hore môžete podporiť viac budete kupovať zakaždým, keď budeme mať krásny darček! 5,O vašej hodnotenie dúfam, že sa vám môže byť objektívne a nestranné hodnotenie, dať chválu, budeme sa snažiť robiť to najlepšie, vám Prajem dobré zdravie! Šťastný nakupovanie!!! Ďakujem vám veľmi pekne !

Štítky: opona elektrické, opona držiteľ, opona príslušenstvo, Lacné záclony elektrické, Vysoká Kvalita opony držiteľ, Čína opony príslušenstvo Dodávateľov.

Štýl Pastoračné
Formát Rebrík Pásu
Typ Inštalácie Stropné Inštalácie
Použitie Domov
Názov Značky HAPPYNICELADY
Vzor Tlačené
Technics Tkané
Druh Trubice Opony
Otváranie a Zatváranie Metóda Ľavej a Pravej Biparting Otvorené
Funkcia Dekorácie + Plné Svetla A Tieňovanie
Materiál Bielizeň
Platné Okna Zadajte Byt Okno
Vzor Typ Karikatúra
Umiestnenie obývacia izba
Spracovanie Príslušenstvo Náklady Zahrnuté
Veľkosť 3*2.6
Hmotnosť Balenia 3.0kg (6.61lb.)
Veľkosť Balenia 40cm x 20cm x 20cm (15.75in x 7.87in x 7.87in)
Typ Jednotky Súbor

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Jednoduché, moderné high-grade bielizeň tieň, vlastné hotové záclony spálňa záclony hrubé bavlna

Jednoduché, moderné high-grade bielizeň tieň, vlastné hotové záclony spálňa záclony hrubé bavlna

Súvisiace produkty

Porovnať