Bavlnená posteľná bielizeň vytlačené záclony domácnosti záclony moderný minimalistický obývacej izby, spálne, záclony, závesy, záhradné

Nový produkt

Skladom

€16.95

Pridať do obľúbených

Tip: Záves: šírka 2.6 metrov, bude vysoká, nakúpiť široký. Farby, viď obrázok. Obrázok prevzatý v prírodné svetlo, farbu druh prednosť. Cena 1.Ak sa rozhodnete opony , potom cena zahŕňa jeden kus opony. 2.Ak sa rozhodnete tylu, potom cena zahŕňa jeden kus priesvitné záclony.

3.Cena je za jeden kus veľkosť 1 m(šírka)*2,6 m(výška) , Pls, aby šírku záclony, Výška môže byť rez pre vás zadarmo

4.Šírka záclony by mali byť dve násobok šírky okna.Napríklad, ak chcete okno je 1,5 metra šírka, mali by ste objednávku 3 m šírka záclony.

5. Spracovanie spôsobom: môžete si vybrať opony štýl A alebo B, alebo C, D,E, pls kontaktujte ma pred objednávkou,inak vám zašleme jeden kus záves alebo tyl bez spracovania. Milí kupujúci: Ak potrebujete inú veľkosť, prosím, kontaktujte nás a my sa budeme snažiť sa na stretnutie s vami! Môžete nám povedať, veľkosť okna, môžeme vám pomôžu zabezpečiť, vlnky, musíte veľkosť opony! Toto je propagácia projektu, tak sme vám najnižšiu cenu ďakujeme! Záclony detail

Ako nakupovať záclony Prvý: Zmerajte si veľkosť okna

Po druhé: Vybrať opony spracovanie štýl, ako je to uvedené nižšie:

Po tretie, počet záves, materiál: (1): Možnosť A,B, C,D, E, vráskavá závesy, záclony šírka musíte si zakúpiť dvakrát šírka okna, napríklad: vaše okno widthA= jeden meter, dva metre záclony nákup. O veľkosti, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis, nie je jasné, dúfam, že vám pomôže, a dúfam, že budeme môcť poskytnúť cenné rady, ďakujem Opony spracovanie:Záclony bezplatné spracovanie, spracované na to, aký štýl, prosím zanechať odkaz mi, ďakujem.

Kupujúci sa musí prečítať Najprv: závesy farba

Opona textil, nie počet záclon, závesov a záclon farba farba obrazu s miernym farebný rozdiel, to nie je kvalita záclony, jednotlivých farieb nároční kupujúci, buďte, prosím, opatrní, keď si kúpite!. II: Opony Veľkosť, nedostatky Záclony sú ruka-na mieru šité, veľkosť rozdiel medzi 1 cm -2 cm, čo je normálne, prosím, kupujúci vedieť. Sme odoslané prostredníctvom viacerých procesov vášho tovaru sú starostlivo vybrané a kontrolovať hmotnosť, dbajte na to, ideálne ak sú kupujúci starať o tento problém, alebo neznášajú sebemenší chyba, upozornenie príkazy

Platby

Akceptujeme platobné metódy poskytované www.haix.sk Escrow.

Teraz, Escrow podporuje spôsoby platby: Kreditnú kartu. T/T Bankový prevod...

Služba Escrow na www.haix.sk je napájaný Alipay.com popredný tretej-party on-line platby platformu z Sos Skupiny. Escrow umožňuje platiť bezpečne online bez toho, detailov o vašej kreditnej karte. Môžete tiež sledovať dodanie vášho tovaru a platbe je iba vydané dodávateľom keď potvrdíte, že ste prijali objednávky. Escrow je rýchle, bezpečné a jednoduché použitie!

Pre Kupujúcich

- Platba bude uvoľnená len dodávateľovi keď potvrdíte, že ste prijali objednávky.

- Sledovanie dodávky používanie jedinečného čísla zásielky na prepravu internetovej stránke spoločnosti.

Zásielky

Tovar vám bude usporiadané poštovné za vás do 3-7 pracovných dní po platby vymazané.

Odporúčame dodania tovaru

letecky (ak produktov hmotnosti menej than2KG),

alebo EMS(ak produktov hmotnosti viac ako 2 KG)

Pretože letecky a EMS je lacnejšie ako DHL,FEDEX,UPS ,FEDEX ...

V letecky potrebné 7day-18days na dodanie. Ak ste sa ponáhľali na získanie produktov,môžete si vybrať iné.usally iné, len je potrebné, 3-7days .

Spokojnosť Zaručená

Naším cieľom je, prosím zákazníka.

Ak z nejakého dôvodu budete prijímať všetky naše výrobky poškodené z prepravy alebo iný nedostatok,budeme radi, ak chcete nahradiť ju bezplatne. Zákazník musí zaplatiť späť lodné náklady.

Ihneď nás prosím kontaktujte a my by sme RADI pomôžeme v žiadnom prípade.

Ocenili by sme si, že nás budete kontaktovať ohľadom akýchkoľvek otázok pred odchodom nám KRMIVO SPÄŤ, ak nie ste spokojní s niektorou z našich produktov.

Ak ste spokojný s mojím položky a služby, vďaka dávať pozitívnu spätnú väzbu a five star hodnotiť , som sa odísť, príliš, ďakujem !

Štítky: opona tlačidlo, opona očko, opona zásob, Lacné záclony tlačidlo, Vysoká Kvalita opony očko, Čína opony zásob Dodávateľov.

Otváranie a Zatváranie Metóda Ľavej a Pravej Biparting Otvorené
Funkcia Translucidus (Tieňovanie Sadzba 1%-40%)
Formát Rebrík Pásu
Vzor Typ Kvetinový
Umiestnenie Okno
Štýl Európsky a Americký Štýl
Materiál Bielizeň
farba Zelená, šifón
Platné Okna Zadajte Francúzske Okno
Technics Tkané
Druh Všeobecné Zloženke
Vzor Tlačené
Názov Značky Pani Xu
Použitie Domov
Spracovanie Príslušenstvo Náklady Zahrnuté
Číslo Modelu bulouge
Typ Inštalácie Vstavaný
Hmotnosť Balenia 0.9kg (1.98lb.)
Typ Jednotky Meter
Veľkosť Balenia 23cm x 13cm x 13cm (9.06in x 5.12in x 5.12in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Bavlnená posteľná bielizeň vytlačené záclony domácnosti záclony moderný minimalistický obývacej izby, spálne, záclony, závesy, záhradné

Bavlnená posteľná bielizeň vytlačené záclony domácnosti záclony moderný minimalistický obývacej izby, spálne, záclony, závesy, záhradné

Súvisiace produkty

Porovnať