1 Pár Silikónové BBQ Rukavice žiaruvzdorné Rúra Mitt Non-Slip Potholders Vnútorná Ochranná Vrstva Bavlny

Nový produkt

Skladom

€8.71

Pridať do obľúbených

1 Pár Silikónové BBQ Rukavice žiaruvzdorné Rúra Mitt Non-Slip Potholders Vnútorná Ochranná Vrstva Bavlny Funkcie:

1 pár= 2pieces

dual-vrstvou rukavice, aby maximalizovali svoj tepelná ochrana od otvoreného ohňa a rúra teploty vonkajšieho silikónové rukavice a vnútorné teplo-odolný bavlna vrstvy.

Najviac všestranný kuchynský nástroj na pečenie, varenie a grilovanie, môžu byť použité vo vnútri kuchyňa pre pečivo, pri gril na grilovanie kurčiat, vyprážanie morčacie, alebo dokonca krbu!

Každý z našich silikónové 5 prstov rukavice prichádza s textúrou uchytenie povrchy na zníženie rizika dopravných nehôd. Nikdy báť pošmyknutia dosky, horúcej panvice alebo parných rúr

Remeselnícky s enhanced potravín-stupeň bezpečný silikón, ktorý spracováva aj najhorúcejšie teploty a lemované bavlna-mäkká izolácia, môžete chrániť vaše prsty a ruky všetkých cestu okolo zápästia.

Ak potrebujete veľké množstvo, prosím, kontaktujte nás pre lepšiu cenu Detaily produktov: názov Výrobku BBQ rukavice Položka SC-197 Cirtificate FDA &SGS Materiál potravinársky silikón Farby 4 farby možnosť Veľkosť 19*28 cm Funkcia Pre rúra mitt Occation Všetky occation Tepelne odolný až do 230°C

Prečo si vybrať nás:

1. Odpoveď váš dotaz 8 hodín, aby dodanie do 24 hodín

2.profesionálne muž, vyriešiť všetky otázky

3.Zárukou kvality, môžete tovar vrátiť, ak existuje akékoľvek problémy s kvalitou, a my vám vrátime peniaze

Doručenia:

VRACIA :

Všetky naše položky sú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.Sme 100% Záruka Spokojnosti všetkých našich zákazníkov, mali By ste si nájsť nejaké problémy s našimi položky, prosím, neváhajte kontaktovať náš tím služby zákazníkom do 7 dní od prijatia tovaru. My vám pošleme iný zadarmo alebo sa vrátiť späť svoje peniaze.Zákaznícky servis je pre nás veľmi dôležité.

Spätná väzba :

Ak ste spokojní s našimi službami a produktu, očakávame, že pozitívna spätná väzba a 5 hviezd podrobné Hodnotenie predajcu, Budeme robiť to isté pre vás. ak máte akýkoľvek problém, alebo nie je spokojný s našim výrobkom a služby, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred ochodom inú spätnú väzbu, odpovieme vám do 24 hodín. Ďakujeme! Užite si nakupovanie tu! Obrázky:

Štítky: silikónové bbq rukavice, Rúra Rukavice Bez Prstov, žiaruvzdorné rukavice, Lacné silikónové bbq rukavice, Vysoká Kvalita rúra rukavice bez prstov, Čína rukavice žiaruvzdorné Dodávateľov.

Štýl Bodkované
Číslo Modelu sb099
farba Červená, Oranžová, Zelená, Modrá
occation Všetky occation
Materiál Silikónové
Názov Značky Goldbaking
Čistá Hmotnosť 150g
Dizajn Protišmykový
Veľkosť 33*40cm
Funkcia Silikónové BBQ Rukavice
Použitie Gril
Veľkosť Balenia 15cm x 18cm x 5cm (5.91in x 7.09in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Typ Jednotky Pár

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1 Pár Silikónové BBQ Rukavice žiaruvzdorné Rúra Mitt Non-Slip Potholders Vnútorná Ochranná Vrstva Bavlny

1 Pár Silikónové BBQ Rukavice žiaruvzdorné Rúra Mitt Non-Slip Potholders Vnútorná Ochranná Vrstva Bavlny

Súvisiace produkty

Porovnať