DOMI 3 Farby Crystal Šperky z Nerezovej Ocele Zadok plug Ženy sexuálnu Hračku, Análne Dildo Mužov (3ks)

Nový produkt

Skladom

€11.42

Pridať do obľúbených

DOMI 3 Farby Crystal Šperky z Nerezovej Ocele Zadok plug Ženy sexuálnu Hračku, Análne Dildo Mužov (3ks) Položka Opis: Kategórie: Sex produkt--Dospelých Análny Plug Materiál: Análny plug je z Nehrdzavejúcej Ocele Veľkosť: 7*2,5 cm, 9.5*3.2 cm, 13*4cm (2.75*0.98", 3.74*1.28", 5.11*1.57") Farba: Ako je znázornené Účel: Osobné použitie, Balenie: Bezpečnosť a mlčanlivosť, s box.

Je to Zdravé a bezpečné, na jedovaté a bez zápachu. Skvelé pre Začiatočníkov Obohatiť Svoj Sexuálny Život.

Jeho povrch je úplne hladký, pekné pocity v ruke, a pohodlne vložiť dovnútra.

Tieto drahokamy zadok zástrčky skvelý darček pre vašu milovanú, a budete radi, ich uvedenie na nich!

O Zásielke: 1. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 2. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 3. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. O Zábezpeky: 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale). Vrátenie & Return: 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. O Pripomienky: 1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem. 2.Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc,prosím neváhajte a Kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Vopred vám ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Štítky: análne dildo, análne dildo mužov, nerezové zadok plug, Lacné análny vibrátor, Kvalitné análne dildo mužov, Čína nehrdzavejúcej ocele zadok plug Dodávateľov.

Číslo Modelu Unisex Análny Sex hračky
Veľkosť As shown
Položka Druh Análny Sex Hračky
So Sexuálnym Podtextom No
Nemravný Obrázok No
Názov Značky DOMI
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 6cm (7.87in x 5.91in x 2.36in)
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

DOMI 3 Farby Crystal Šperky z Nerezovej Ocele Zadok plug Ženy sexuálnu Hračku, Análne Dildo Mužov (3ks)

DOMI 3 Farby Crystal Šperky z Nerezovej Ocele Zadok plug Ženy sexuálnu Hračku, Análne Dildo Mužov (3ks)

Súvisiace produkty

Porovnať