Väčšie Rozmery Ručné Moderné Olejomaľba Na Plátno Biele Zlato Abstraktné Krajiny Plátne Obrazy Izba Stenu Decor Obrázok Umenie

Nový produkt

Skladom

€25.34

Pridať do obľúbených

Šťastie olejomaľba Veľkoobchod Rám: Unstretched, Bez Rámu, nie je pripravená na zavesenie,valcované do lode. Typ: Táto položka je 100%Ručne maľované na Plátne Predávajúci Poznámka: Ak potrebujete ďalšie veľkosť,prosím zanechať odkaz mi Ručné olejomaľba Detail Názov Položky Abstraktnú olejomaľbu Metarial Kvalitné Plátno A Olej Štýl 100%Ručne Maľované Veľkosť Prispôsobené Doprava Doprava Zadarmo Rámu BEZ Rámu Balenie navíja na odoslanie OEM k Dispozícii PS: Sme vítame vás prispôsobiť akejkoľvek obraz z vašej fotografie.

POZNÁMKA:

1. Ako svetelné efekty, farba objekty možno trochu odlišné od fotografie .

To je dôsledok graf s rámom pre referenčné účely. sme stačí poslať maľovanie bez rámu pre ukladanie lodné náklady.pls kontaktujte nás, ak chcete pridať vnútorného rámu.

2. Udržať dole, náklady na dopravu a vyhnúť rám poškodené na prepravu, toto plátno Ručne obraz je bez vnútri a mimo rámu , ale táto veľkosť je obvyklé photoframe veľkosť a vy môžete získať správnu veľkosť rámu ľahko (pls kontaktujte ma, ak by ste chceli, to bude natiahnuté).

3. Všetky olejomaľby ,náš maliar potrebovať niekoľko dní na to skončiť.keď olejomalieb na čistý a suchý, zašleme čo najskôr.pls čaká trpezlivo,vďaka za pochopenie .

4. Ďalšie štýly, väčšie rozmery, mix objednávky alebo doprava otázku, pls, neváhajte a kontaktujte sa so mnou. +86-13728664571 Ak ste spokojní s našimi položky,prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a plné DRS 5 hviezd,Vďaka !!

Štítky: olejomaľba, Maliarske Plátno, Obrazy na plátne, lacné olejomaľba, Kvalitné Maliarske Plátno, Čína obrazy na plátne Dodávateľov.

Názov Značky Huang Umenie
Prispôsobiť Obrázky k dispozícii
kvalita Vysoká Kvalita
Aplikácia Obývacia Izba/Jedáleň/Hala/ Kuchyňa/ Office/ Kaviareň/ Hotel/Vináreň
Formulár Jeden
Technológia 100% Ručne maľované
Technics Ručne Maľované
Pôvodný Áno
Prispôsobenie Veľkosti k dispozícii
Tvar Námestie
Rám režim Bez rámu
Miesto Origial Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
Podpora Base Plátno
Číslo Modelu Nové Olejomaľba
Štýl Domáce Dekorácie/Darček
Veľkosť (Palce) 20x20, 24x24, 28x28, 32x32, 36x36, 40x40, 44x44
Druh Olejovej Maľby
Materiál Vysoko Kvalitný Olej, Plátno a Farby
Médium Olej
Rám Č./ Bez Rámu
Predmety Krajina
Veľkosť Balenia 70cm x 4cm x 4cm (27.56in x 1.57in x 1.57in)
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Väčšie Rozmery Ručné Moderné Olejomaľba Na Plátno Biele Zlato Abstraktné Krajiny Plátne Obrazy Izba Stenu Decor Obrázok Umenie

Väčšie Rozmery Ručné Moderné Olejomaľba Na Plátno Biele Zlato Abstraktné Krajiny Plátne Obrazy Izba Stenu Decor Obrázok Umenie

Súvisiace produkty

Porovnať