6PCS Andywarol opice Nástenné maľby tlač na plátno pre domáce výzdoba plátno farby na stenu obrázky umelecké rámovanie umeleckých F/1179

Nový produkt

Skladom

€12.36

Pridať do obľúbených

VITAJTE na mojej uložiť na www.haix.sk,Kde poskytovanie kvalitného 100% ZARUČENÁ Tlače maľované na plátne, obrazy . vynikajúce ceny spolu s prvou STAROSTLIVOSŤ o ZÁKAZNÍKOV je naším hlavným cieľom. Vďaka vám, že sa blíži.

24-hodinové on-line (tešíme sa na vaše rady)

Materiál Plátno Tlačiť s Bielizeň/Bavlny High kvality Materiálu . Hodnotenie kvality AAA+ Vysokej kvality. Natiahnuté a zarámované Unstretched (valcované v skúmavke) kúpiť: nie zarámované.

Pretiahol (rámovanie na zadnej strane,pripravený na zavesenie z krabice) kúpiť: s rámom. Zákaznícky Servis Môžeme vlastné akejkoľvek veľkosti pre vás, a môžeme urobiť vlastné plátno, vytlačí sa príliš, stačí nám poslať vysoké rozlíšenie obrazu. Veľkosť s ize1:30x30cmx6( 12x12inchx6 )

size2:40x40cmx6( 16x16inchx6 )

size3:50x50cmx6( 20x20inchx6 ) Lodnej Dopravy cestou sa vybrať, ako je uvedené nižšie piority.

1. Čína Príspevok Air Mail Alebo Epacket.

2. EMS Dodacia lehota 1. Čína Príspevok Air Mail Alebo Epacket: Obvykle 15 - 50 dní .

2. EMS: 7 až 10 dní

`

1 Originálne 100% "Top Quality" Plátno tlačiť maľovanie VYROBENÉ V ČÍNE.

2 To ako skvelý darček pre vašich priateľov a To je ideálny frameless sa výrazne oživenie vášho domova, kancelárie, alebo na záhrade.

Sme len vybrať najlepšie 100% plátno materiál .

NÁŠ Výrobný proces.

Milý Môj Priateľ

PREČÍTAJTE SI VŠIMNITE PRED VAMI PONUKY A ZAPLATIŤ .

1. Výrobok je vyrobený v ČÍNE .

2. Negatívna spätná väzba nerieši nič. Ak máte problém o našich obchodov, prosím, kontaktujte nás prvý. Sme vždy ochotní pracovať veci.

3. Ak sa nechcete dostať položka, po ktorú zaplatil 28 dní,prosím, kontaktujte nás, radi by sme sa snažiť, aby ho vyriešiť !

4. Budeme loď na adresu, ktorú ste nechali na www.haix.sk, keď ste si objednali, prosím potvrďte svoj doručovaciu adresu na www.haix.sk je správne, keď budete platiť. Ak potrebujete, ak chcete zmeniť svoj doručovaciu adresu, prosím, musí nechajte nám správu so žiadosťou o platbu.

Bol som práve absolvoval vysokoškolákov,toto je náš nový shop, musíme drahý priateľ podporu.

Budeme dať svoje najlepšie nohou vpred do ukázať všetkým .prosím belive nás,dáme vám najlepší tovar a najlepšie služby.

Spätnú väzbu a Obráťte sa na nás

1, Ak nie ste spokojní s týmto transakcie z akéhokoľvek dôvodu, prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Prosím, dajte nám šancu, aby sa v našich silách vyriešiť problém.

2 Všetky naše výrobky boli označené a balené v dobrom stave pred zásielky. Ak sa vyskytne u zakúpeného položku, ktorú ste dostali, je chybný, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, by sme vysporiadanie.

Vitajte v NAŠOM Obchode,vybrať si život,šťastný každý deň.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

3) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4) Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

5) Drop shipping. Ponúkame drop shipping, že môžete priamo odoslať produkty na adresu, detailné info.

6) nie Sme zodpovední za akékoľvek dane a clá na miesto určenia.

1) Ponúkame 7 dní bezpodmienečné vrátiť, aj keď tento článok je dobrý, nie je chybný.

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak tento výrobok zostane vo vašom vlastníctve na viac ako 7 dní, považuje sa to používa a nebudeme poskytovať túto službu. Všetky prepravné náklady, ktoré zahŕňa sme prepravné von a ste zaslanie späť znáša kupujúci. Vám vystavíme refundáciu plnú sumu cenovej ponuky, s výnimkou prepravné náklady pri prevzatí výrobku.

2) Ak produkt(y) je (sú) nie tak, ako sa predpokladá alebo je chybný, prosím, vráťte nám v 7 dní . Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, Budeme znášať všetky náklady na dopravu. PO Kupujúcemu a Predávajúcemu zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú výmenu tovaru, alebo požiadať o disccount bez odosielajúceho späť produktu.

3) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám sledovacie číslo, konkrétny dôvod na návrat.

4) 60 dní bezpodmienečné vrátenie peňazí. Ak nie ste ochotní čakať po produkt(y) je (sú) dodávaný na 60 dní, vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka.

1) Prosím, láskavo nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našich produktov a služieb.

2) Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme právo akéhokoľvek zlého a dať svoj 100% dobré odpovede.Ďakujeme za pochopenie.

Spätná väzba:

1. Ak niečo robia nie ste spokojní, alebo naštvaný,prosím, cantact usdirectly pred odchodom spätnú väzbu,Budeme sa snažiť v našich silách, aby slove problému, kým vám uspokojiť.

2. Ak ste satisty položky,prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu (5 star) pre nás, To je pre nás veľmi dôležité.

Štítky: Tlač Na Plátno, maľovanie tlač, nástenné maľby, Lacná tlač na plátno, Kvalitné maľovanie tlač, Čína nástenné maľby Dodávateľov.

Formulár Multi-picture Zmes
Médium Nepremokavé Atrament
Veľkosť (Palce) 30x30cmx6, 40x40cmx6, 50x50cmx6
Rám Áno
Názov Značky YSDAFEN
Štýl Klasická
Kaligrafie a maliarstva typ Maliarske Plátno
Technics Sprej Na Maľovanie
Rám režim Bez rámu
Podpora Base Plátno
Tvar Nepravidelné
Materiál Plátno
farba nie zarámované, s rámovanie
Predmety Karikatúra
Druh Plátno Potlače
Pôvodný No
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky Súbor
Veľkosť Balenia 30cm x 6cm x 6cm (11.81in x 2.36in x 2.36in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

6PCS Andywarol opice Nástenné maľby tlač na plátno pre domáce výzdoba plátno farby na stenu obrázky umelecké rámovanie umeleckých F/1179

6PCS Andywarol opice Nástenné maľby tlač na plátno pre domáce výzdoba plátno farby na stenu obrázky umelecké rámovanie umeleckých F/1179

Súvisiace produkty

Porovnať