Auto tlačidlo programátor Krádež, Diaľkové Ovládanie Rozmnožovacie/kopírka transpondér programátor digitálne diaľkové master regenerovať RF kópiu nástroj

Nový produkt

Skladom

€29.66

Pridať do obľúbených

Digitálne Počítadlo Diaľkové Predlohy Druhy RÁDIOFREKVENČNÉ Diaľkové ovládanie

Kvalita je vysoká a cena je primeraná, vitajte na veľkoobchod a vyjednávanie obchodných!

I,C:

(1). HT-12E (2). AX5326-3 (3). AX5326-4 (4). AX5026 (5). PT2262 (6). PT2242

(7). HT600 (8). HT680 (9). HT6207 (10). HT6010 (11). HT6012 (12). HT6014

(13). MC145026 (14). HT640 (15). EV1527 (16). 527 (17). PT2260

Funkcie:

1. Frekvencia uviesť (25MHz-1GMHz)

2. Údaje Zisťovať

3. Duplikát /učiť Pevné kód diaľkové

4. Duplikát /prečítajte si časť Rolling code diaľkové

5. Duplikát /prečítajte si časť originálne kľúče od auta

6. Porovnanie údajov (frekvencia, údaje, atď.) medzi diaľkových ovládačov po kópia

7. Regenerovať nové diaľkové ovládanie

8. Čínština/anglické bilingválne podporu

. Je vhodný pre diaľkové ovládanie a zápas proti krádeži annunciator, dekódovanie, ladenie a kontrolu. (Vrátane Auto theftproof realizovať, bezdrôtové theftproof realizovať, garážové dvere na diaľkové ovládanie a elektrické ovládanie dverí diaľkové ovládanie. 2.Táto kópia stroj môže byť použitý na kópiu každej továrni značky\\ \ 's, diaľkové ovládanie rýchlo, vrátane opraviť kód, počítačový kód, a časť roll kód. Jeho funkcia má diaľkové ovládanie regeneráciu a frekvencia check a tak ďalej. Vybaviť tri diaľkové ovládanie (Vrátane veľkosti A, B, C). Je ľahko ovládateľný podľa úvod v manuálne. Poznámka: Žiadne kľúče, ktoré sú zahrnuté v balíku. Zoznam balíkov: 1pc x Digitálne Počítadlo 2pc x Červené Vodiče 1pc x Skrutka Stick 1pc x AC Adaptér

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: kopírky rozmnožovacie, majster diaľkové, nástroj nástroj, Lacné kopírka rozmnožovacie, Vysoká Kvalita master diaľkové, Čína nástroj nástroj Dodávateľov.

Číslo Modelu Diaľkové Ovládanie
Názov Značky MLLSE
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Auto tlačidlo programátor Krádež, Diaľkové Ovládanie Rozmnožovacie/kopírka transpondér programátor digitálne diaľkové master regenerovať RF kópiu nástroj

Auto tlačidlo programátor Krádež, Diaľkové Ovládanie Rozmnožovacie/kopírka transpondér programátor digitálne diaľkové master regenerovať RF kópiu nástroj

Súvisiace produkty

Porovnať