10pcs Mini Prenosné 13.56 Mhz Blízkosti Smart EM Kartu USB IC Kariet Win8/Android/OTG SmartPhone Android Rfid Kariet

Nový produkt

Skladom

€78.29

Pridať do obľúbených

Táto položka je RFID 13.56 mhz reader, čítanie vzdialenosť až 1-5 cm, ktorý je široko používaný pre RFID radio frequency identification system a projektu, ako automatizované parkovania, osobné identifikačné a výroby riadenie prístupu. USB, Plug and Play. 0-5 cm Čítanie Vzdialenosť. Win8/7/XP/Android Podporované. OTG pripojenie na PC/Pad prevádzky Podporu. Široko používaný v byte, v kancelárii, v supermarkete a na iných miestach. O Použití: 1. Pripojenie k telefónu cez rozhranie USB priamo. 2. Otvorte program poznámkový blok alebo dokument programu word. 3. Vložte kartu na hornej čítačky. 4. Dokument bude výstup číslo karty automaticky. Frekvencia: 13.56 Mhz Čítanie čas: Napájanie: +5V DC Spotrebovávať Prúd: 100mA Rozmery:35mm*35mm*7mm podporný Systém: Android (pre Sumsung pre Sony pre VIVO pre Xiao, atď.), Windows8\\7\\XP\\98\\2000\\CE\\JA\\NT\\LIUNX\\Vista

Balenie Zoznam:

1 PC * USB ID Čitateľa 1 PC * Test Karty

Vaša objednávka bude odoslaná on1-3 pracovných dní po úplnom zaplatení sa vymaže, keď zásob trvá. Oznámenia, budú odoslané po vaša objednávka sa odosiela, prosím, informujte e-mailom alebo www.haix.sk, aby záznamy o dátume odoslania. Všetky pozemky budú odoslané prostredníctvom malých paketov, nie je zaručené, že pozemok by mali doraziť v čase je uvedené vyššie. Avšak, 95% zásielok budú doručené do referenčnému času.Prosím, láskavo byť trpezlivý, ak pozemok nie je prichádzajú k vám na čase,a prosím, kontaktujte nás. budeme ich sledovať. 7 Dní Záruka vrátenia Peňazí: Ak nie ste spokojný so položky zakúpené z nás. Informujte nás písomne(napr. e-mail, eBay správy, faxom, listom) do 7 dní od prevzatia tovaru. Budeme vás vrátiť sa a vrátenie položky. Vezmite prosím na vedomie, že postages / custom poplatky(ak sú nejaké) strávili v takom poradí sú na náklady odberateľa. Zadarmo Náhradné: Ak dostanete nie-ako-popísané (napr. chybné, nesprávne, chýbajúce časti) položky, prosím, kontaktujte nás, keď sa dostanete tovar. Zabezpečíme náhradné akonáhle prípade je potvrdené. Dodávatelia Záruka: ponúkame na JEDEN ROK záruka na tento produkt. Ak váš položka bola akejkoľvek záruky otázku, prosím, kontaktujte nás pre uspokojivé riešenie. Požiadavky: Všetky kvalifikované vracia/výmena sa musí riadiť podľa nás. Sme nemusí akceptovať váš návrat bez informovania nám v predstihu. Colné poplatky, manipulačný poplatok, poštovné a poistenie sú na zákazníkov, nákladov a nie je vratná.

Mini Prenosné RFID 125KHz Blízkosti Smart EM Kartu USB ID Kartu, Podpora Čítačky Win8/Android/OTG SmartPhone

Štítky: RFID čítačka Kariet, IC-čítačka kariet, android rfid, Lacné rfid kariet, Vysoká Kvalita ic kariet, Čína android rfid Dodávateľov.

Číslo Modelu id card reader
Typ Karty 13.56 MHz
Názov Značky stteypco
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 9cm x 9cm x 3cm (3.54in x 3.54in x 1.18in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10pcs Mini Prenosné 13.56 Mhz Blízkosti Smart EM Kartu USB IC Kariet Win8/Android/OTG SmartPhone Android Rfid Kariet

10pcs Mini Prenosné 13.56 Mhz Blízkosti Smart EM Kartu USB IC Kariet Win8/Android/OTG SmartPhone Android Rfid Kariet

Súvisiace produkty

Porovnať