Doprava zadarmo Horúce Predaj bezdrôtový pasívny infračervený detektor PIR Snímač 315M/433MHz pre GSM PSTN Domov bezpečnostný Alarm Systém

Nový produkt

Skladom

€4.37

Pridať do obľúbených

Nové 433MHz bezdrôtový infračervený detektor Teplé Výzva: 1. Frekvencia tejto položke máme 433MHz alebo 315MHz, prosím nechajte nám správu pre 315MHz, keď si urobiť objednávku, alebo pošleme vám táto položka s frekvencia 433MHz ako predvolené.Vďaka vopred!!!

Ak potrebujete ďalšie príslušenstvo, prečítajte si nasledujúce odkazy v detaile.

1. Keď detekuje niekto, zašle bezdrôtový správu na váš zabezpečovací systém, potom dostanete poplachové volanie alebo alarm SMS.

2. Toto infračervené je vysoká kvalita infračervený detektor, môže odolať biele svetlo, a nikdy robiť planý poplach,

3. Ak máte zviera alebo zvieratko v domácnosti, to tiež aktivovať infračervené spojenie, alarm. Tak máme ďalší infračervený detektor špeciálne pre zviera a zviera.

-> Na produkt sa bezdrôtové pasívny infračervený detektor withhigh stabilitu. -> Prijala, pokročilé technológie na spracovanie signálu -> provid superhigh schopnosť detekcie a anti chyba alarm.

-> Detektor bude detekovať pohyb človeka automaticky, keď votrelec prejsť zistené oblasti,a to vyšle varovný signál budíka hostiteľa, ak je pohyb.

-> Na produkt je vhodný pre bezpečnosť bytového domu, vily, továrne, trhy, sklady, administratívnu budovu, princíp infračerveného detektora je indukčné infračervený signál z ľudského tela,a teplota je viac citlivý na prostredie,to dokáže detekovať pohyb ľudského tela,rozsah detekcie je ususll 5-12 m,letná teplota je vysoká,rozsah detekcie bude takmer;v Zime pri nízkych teplotách,rozsah detekcie bude ďaleko.Infračervený senzor by mal byť inštalovaný v polohe 2,2 m forme zemi,na odhaľovanie územia.Infračervené môže byť inštalovaná iba v interiéri,nie na slnko,nie na okno a teplota ľahko zmeniť.Infračervené inštalácie budú mať vplyv na rozsah detekcie a accurecy detekcie.

1* infračervený detecto r (batéria nie je súčasťou balenia )

Doprava, Ak ste z Ruska, prosím, nechajte vaše celé meno sa mi,vďaka!! Niekedy sa dodať čas sa môže odkladu niekoľko dní,z dôvodu nepriaznivého počasia, alebo počas plnej sezóny, prosím, nebojte sa. Opýtajte sa mi oneskorenie chrániť čas.

Záruka Budeme robiť celý test pred pošlite tento produkt, takže budete mať ideálny produkt, Všetky alarm hosť boli Zapečatené štítku sa, prosím, nie trhať štítku. Nie všetky 433MHz príslušenstvo kompatibilné so všetkými 433MHz alarm systém na trhu. Prosím, opýtajte sa ma, keď majú problém. 2 Roky náhradné záruka, kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného.

Služby Čase 10:00 - 22:00 hod v Čínskej čas, ja odpoviem vám čo najskôr, ak budete posielať správy na iný čas,

Spätnú väzbu, Ak ste spokojní s týmto produktom, prosím, nechaj ma 5 hviezdičiek spätnú väzbu, budem služba lepšie a lepšie ! Ak nie ste spokojní s týmto produktom, prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu a nízke skóre, lebo to nebude riešiť problémy. ak nie ste spokojní, prosím, nechajte mi správy a ja vám odpovieme vám čo najskôr, myslím, že všetko sa dá vyriešiť. (Môžem poslať ďalší nový produkt alebo kupón).

Štítky: senzor senzor, infračervený senzor, senzor pre alarm, Lacné senzor senzor, Vysoko Kvalitný snímač infračerveného, Čína senzor pre alarm Dodávateľov.

farba Biela
Záruka 2 rokov
Číslo Modelu HW-01
Výdrž v pohotovostnom režime O 1 rok (Jedna batéria)
Názov Značky Earykong
Použitie Detektor Pohybu
Bezdrôtové Rádiové Vzdialenosť > 80m (v otvorenom priestore)
frekvencia 433MHz
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.102kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 11cm x 8cm (5.91in x 4.33in x 3.15in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo Horúce Predaj bezdrôtový pasívny infračervený detektor PIR Snímač 315M/433MHz pre GSM PSTN Domov bezpečnostný Alarm Systém

Doprava zadarmo Horúce Predaj bezdrôtový pasívny infračervený detektor PIR Snímač 315M/433MHz pre GSM PSTN Domov bezpečnostný Alarm Systém

Súvisiace produkty

Porovnať