125 dB Anti-theft Zlodej Stop System Security Domov Klin Tvarované Dvere Stop Zátka Alarm Blok Systém Blokovania

Nový produkt

Skladom

€4.35

Pridať do obľúbených

125 dB Anti-theft Zlodej Stop System Security Domov Klin Tvarované Dvere Stop Zátka Alarm Blok Systém Blokovania Nové Prenosné Bezpečnostné Dvere Stop Budík Home Office Cestovanie Bezpečnosti Klin 125dB To je kryt z nerezovej ocele dvere zastaviť alarm,to je účinný spôsob, ako odradiť votrelca,malé rozmery ho uložiť do cestovné tašky,aktovky, alebo peňaženky.skvelé pre domácnosti,kancelárie a cestovné. Vlastnosti produktu 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné zaručiť. Kryt z nerezovej ocele a malej veľkosti. Klinovité dizajn, budík prestane votrelec z otvárania dverí. Nastaviteľná citlivosť spínač zabraňuje manipulácii. Napájaný jednou 9-voltovú batériu( Nie je Súčasťou). Ponúka 3 úrovne citlivosti a extra hlasný alarm. 120 dB prenikavý kontinuálne siréna, keď je aktivovaný. Jednoduché ovládanie, stačí dať ju pod dvere. Farba: Strieborná a čierna (ako je znázornené na obrázkoch) Materiál: kryt z Nerezovej ocele Pracovné režimy: Vibration sensor Volumn alarmu: 125 dB Tri citlivosť: Vysoká, Stredná, Nízka, Batéria: 1*9V batéria Veľkosť: 135*45*40 mm Čistá hmotnosť: 294g

FQA :  1.Otázka:Ak si kúpim viac,bude tam nejaká zľava? Odpoveď: pls kontaktujte nás prostredníctvom obchodného manažéra alebo nechajte nám správu a my vám cenovú ponuku vám najlepšiu cenu na zľavu, zľavu je založené na QTY. 2.Otázka:to, Čo som dostal, sa líši od obrázka,čo sa stane? Odpoveď:Každý bod pred odoslaním je dobre kontrolovaná,keď sme balené dobre,to ešte nie je možné vyhnúť kvôli hrubým zaobchádzaním lodnej pracovník.V tomto prípade,pls kontaktujte nás a dajte mi vedieť, koľko množstvo v nefunkčné,prosím, napíšte mi, čo si prajete: náhrada relatívna peniaze, alebo odoslať na vás. Dvere Stop Budík *1( Batérie Nie sú vrátane)

Štítky: bezpečnostný systém, bezpečnostné systémy domov, systém blok, Lacné zabezpečenia systému, Vysoko Kvalitné bezpečnostné systémy domov, Čína systém blok Dodávateľov.

Názov Značky KERUI
Volumn alarmu 125DB
Číslo Modelu CDOOR01
Druh Dvere Stop Budík
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 5cm x 6cm (3.94in x 1.97in x 2.36in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

125 dB Anti-theft Zlodej Stop System Security Domov Klin Tvarované Dvere Stop Zátka Alarm Blok Systém Blokovania

125 dB Anti-theft Zlodej Stop System Security Domov Klin Tvarované Dvere Stop Zátka Alarm Blok Systém Blokovania

Porovnať