Populárne Dot Bikiny Bandeau Push Up Plavky Ženy Plavky Bez Ramienok Mimo Ramenný Plavky Plážové Oblečenie Remeň

Nový produkt

Skladom

€9.39

Pridať do obľúbených

OULING Vysoko Kvalitné Diamantové Drahokamu Bikiny, Plavky, Sexy Ženy, Obväz Biquini Micro Čipky Bikiny, Plavky s uväzovaním za Pláž Nosiť Popis Produktu Vyhovovali typ: Dva-kusy bikini Materiál: Spandex a polyesteru,Čipky Fit textílie: Pozrite sa veľkosti grafu Podporu typ: Drôt-zadarmo, bez čalúnená push up Vzor typ: Rovnakej farby pre podšívkou a vonkajšou čipky

Obrázky ukazujú:

Reálne obrázky:

Čo vás zaujíma:

1.Budeme posielať položky do 3-5 pracovných dní, akonáhle systém potvrdí kupujúci platby. 2.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, kupujúci sú zodpovední za ciel. 3.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. 4.Položky sú dodávané podľa www.haix.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok Registrované Air Mail, ePacket, dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 dní. 5.Ak chcete získať položka rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi: DHL, EMS, ETK.Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní. Láskavo upozornenie: z Dôvodu customes a počasie, možno niekedy to bude meškanie nejaký čas, ale sme sa predĺžiť čas doručenia pre vás, počkajte, prosím, niektoré viac času trpezlivo. 2) Ako je možné sledovať moje parecl? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 3) Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: tangá tangá, Tangá plavky, tangá ženy, Lacné tangá tangá, Vysoká Kvalita tangá plavky, Čína remeň ženy Dodávateľov.

2018 NWT bodka plavky
OEM k dispozícii
Pás Nízky Pás
Dno push up nohavice
S Pad Áno
Pohlavie Ženy
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Materiál Polyester,Spandex
Položka Druh Bikiny Nastaviť
Názov Značky OULING
Vzor Typ Bodka
Drôt Drôt Zadarmo
Číslo Modelu PLÁVAŤ 086
Veľkosť S,M,L
Podpora Typ Drôt Zadarmo
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Populárne Dot Bikiny Bandeau Push Up Plavky Ženy Plavky Bez Ramienok Mimo Ramenný Plavky Plážové Oblečenie Remeň

Populárne Dot Bikiny Bandeau Push Up Plavky Ženy Plavky Bez Ramienok Mimo Ramenný Plavky Plážové Oblečenie Remeň

Súvisiace produkty

Porovnať