TDFunlive Ženy Plavky Bikiny Dná Čela Spodného Brazílsky Drzý Spodnej Plavky Biquini Bikiny 5 Farieb

Nový produkt

Skladom

€4.11

Pridať do obľúbených

Produkty Popis :

Produkty Zobrazenie :

Naše Výhody:

1. naša veľkosť je Iternational štandardnej veľkosti, stačí si len vybrať podľa vášho oringinal veľkosť. ale väčšina ostatných rovnaké swimwears sú vyrobené z Ázie, veľkosť, čo je malé a nie convient pre zákazníkov vybrať.

2. sme trúfam povedať, že naša kvalita je najlepší, pohodlné a odolné.

Sexy Bikiny Remeň Dno

MODEL SHOW

100% Reálne Fotografie

Doprava 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Návrat 7 Dní Peniaze Späť Záruka. Objednávku môžete zrušiť kedykoľvek do 7 dní, počnúc dňom po tom, ako dostanete tovar. Vrátime vám cenu tovaru a dodacie náklady v plnej výške, ale budete zodpovedný za náklady spojené s vrátením tovaru nás. Ak je položka(y) sú vrátený v jej pôvodnom stave a balenie je v rovnako dobré ako nové stave,ponúkame vám vrátime plnú sumu z položky(položiek). Vrátenie bude vykonaná po prevzatí vrátenej položky. Ak ste dostali nesprávnu položku, alebo poškodeniu produktu počas prepravy, ponúkame časť-náhrada alebo odoslať nové pre vás. Prosím, láskavo kontaktujte nás naraz v tejto situácii. Spätná väzba Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka. Ak ste spokojní s našimi položky a služby, venujte Prosím chvíľu nám zanechať pozitívny komentár a 5-star Hodnotenia predajcu. Ak nie ste spokojní s našimi službami, alebo položky, Prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby, sľubujeme, že sa budeme snažiť vyriešiť váš problém. Kontaktujte nás Obchodné hodiny: 9:00 AM-6:00 HOD., pondelok až sobota (v Čínštine čas) majte Prosím na pamäti, ak nás e-mailom, prostredníctvom poradenstva položky alebo číslo objednávky, aby nám pomohli, aby odpoveď vám ihneď

Štítky: Bikini Dna, plaviek bikiny, farebné bikini, Lacné bikini dna, Vysokokvalitné bikini bikiny, Čína bikini farebné Dodávateľov.

Pás Nízky Pás
S Pad No
Číslo Modelu SW4
Vzor Kvetinový
Položka Druh Bikiny Nastaviť
Vzor Typ Pevné
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Názov Značky TDFunlive
Pohlavie Ženy
Štýl bikiny
Podpora Typ Drôt Zadarmo
Materiál Bavlna,Polyester
Farba Štýl Prirodzené Farby
Veľkosť Typ Pravidelné
Veľkosť S, M, L, XL
Veľkosť Balenia 13cm x 13cm x 13cm (5.12in x 5.12in x 5.12in)
Hmotnosť Balenia 0.04kg (0.09lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

TDFunlive Ženy Plavky Bikiny Dná Čela Spodného Brazílsky Drzý Spodnej Plavky Biquini Bikiny 5 Farieb

TDFunlive Ženy Plavky Bikiny Dná Čela Spodného Brazílsky Drzý Spodnej Plavky Biquini Bikiny 5 Farieb

Súvisiace produkty

Porovnať