Veľkoobchod 50pcs dlhú Nové Strieborné SĽUDY Kondenzátory 220pF 500V na tube audio gitarových zosilňovačov tón DIY časti doprava zadarmo

Nový produkt

Skladom

€23.84

Pridať do obľúbených

Špecifiká: Model: 500V 220pf 5% Všetkých v Novom stave, nikdy použiť. Striebro sľudy kondenzátory boli bežne používané v retro tube zosilňovače. Oni sú skvelé účinkujúcich v zvonenia a prítomnosť kontroly, pretože ich stability a nízke straty. Striebro sľudy kondenzátory sú k dispozícii v oveľa menšie hodnoty ako poly kondenzátory ako Mallory 150Ms a Sprague Orange Kvapky, a sú bežne vyskytujú v tóne, kritické obvodov vzhľadom na ich vysoký výkon, nízke straty signálu, a vynikajúci tón. Striebro Sľudy kondenzátory sú vysokej kvality kondenzátor. Oni sú obzvlášť populárne pre použitie v R. F obvodov. Jednou z hlavných vlastností striebra sľudy kondenzátory je ich stabilita. Oni tiež majú nízku toleranciu (to znamená, že sú veľmi presné). Balenie obsahuje: 1x 50pcs Nové Strieborné SĽUDY Kondenzátory 220pF 500V pre gitarové zosilňovače tón tube audio

Stojíme za každý produkt, ktoré predávame. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, budeme radi, uskutočniť výmenu alebo vrátenie peňazí v cene produktu menej S&H do 30 dní od vášho nákupu.

Pre všetkých, výmenu alebo vrátenie peňazí, potrebujeme originál potvrdenia alebo záznam o nákup v našom systéme, a výrobok musí byť v jej pôvodnom stave, vrátane krabice, UPC čiarový kód, balenie, a všetky súčasti príslušenstva.

Prosím, že môže trvať až 10 pracovných dní vráti byť spracované.

Poštovné a manipulačné poplatky nie sú refundovateľné.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk!

Necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU po obdržaní platby. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: kondenzátory 220pf, kondenzátor 500v, kondenzátor striebro sľuda, Lacné kondenzátory 220pf, Vysoká Kvalita kondenzátor 500v, Čína kondenzátor striebro sľudy Dodávateľov.

USB Celkový príkon Žiadne
Menovitý výkon Žiadne
Podpora Rýchle Nabíjanie No
Druh trubice zásuvky
Hlavný Prepínač No
WIFI No
Sub-Spínača No
Menovité napätie 110-250V
Aplikácia Rezidenčné / General-Purpose
Synchrónne Opravu Technológie No
Štandard Iné
Ochrana Proti Preťaženiu No
Číslo Modelu 50xMICA220pf
Miesto Pôvodu Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
Prepäťová Ochrana No
Jeden USB Max Výstup Žiadne
Menovitý Prúd Žiadne
Uzemnenie Non-Uzemnenie
USB Porty Číslo Žiadne
Počet Zásuviek 1
Predlžovací Kábel Dĺžka Žiadne
Názov Značky Cayyi
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky veľa (50 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Veľkoobchod 50pcs dlhú Nové Strieborné SĽUDY Kondenzátory 220pF 500V na tube audio gitarových zosilňovačov tón DIY časti doprava zadarmo

Veľkoobchod 50pcs dlhú Nové Strieborné SĽUDY Kondenzátory 220pF 500V na tube audio gitarových zosilňovačov tón DIY časti doprava zadarmo

Súvisiace produkty

Porovnať