ZUCZUG 2.5" SUS 304 Oceľ Nehrdzavejúca Výfukových Rýchle uvoľnenie V Pásme Upínacie Príruby Auta V

Nový produkt

Skladom

€7.91

Pridať do obľúbených

Ostatné veľkosti sú k dispozícii

2.5" SUS 304 Oceľ Nehrdzavejúca Výfukových Rýchle uvoľnenie V Pásme Upínacie Príruby Auta V-band Vband Muž Žena Dizajn

Obe Rýchle vband Zvieracie a samostatne align Príruby sú 304 Nehrdzavejúca Oceľ, CNC Sochorová Príruby, Výborná Kvalita a Profesionálny Vzhľad

Tento kit je pre turbo výfuk alebo catback systém, Hodí 2,5" OD Rúry

Package:1x quick release Vband zvieracie a 1xmale príruby a 1x female príruby

alebo :1x quick release Vband zvieracie a 2x ploché príruby ako výpis obrázok

Profesionálna inštalácia je veľmi odporúčané

Pokyn kniha NIE je súčasťou

balenie: Nezávislé balenie bublina tašky

rýchle uvoľnenie V pásme svorka s dvoma ploché príruby

rýchle uvoľnenie V pásme spojka so mužské /ženské príruby

V-Band Svorky+Príruba uľahčuje inštaláciu a odstránenie výfukové systémy a turbo časti, ako napríklad downpipes, B Potrubia a podobne. Skvelé pre pretekárov a tunerov, tieto svorky, aby to ľahko odstrániť súčasti získať prístup k dôležitým componenets ľahko, keďže tam nie sú žiadne ťažké ťažké dosiahnuť skrutky alebo špeciálne nástroje potrebné. Jednoducho vrátiť späť svorkou a môžete odstrániť súčasti ľahko POŠTOVNÉ Máme loď na celom svete ,s výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie alebo post office box adresy. Položky sú dodávané z číny Post letecky(menej kg, 2 kg) dosiahnuť väčšinu krajín v rámci 25-45business dní.Ak budete potrebovať položky, súrne ,prosím, nevoľte Letecky,pretože tento spôsob dopravy je nestabilný. My len loď zásielky na www.haix.sk potvrdil, adresu ,takže uistite sa, že vaša adresa je presne to správne. Používame EMS a DHL alebo Fedex pre väčšinu objednávky .Sme nepodporujú odľahlých oblastiach DHL alebo Fedex ,ak vaša adresa je Vzdialené Oblasti ,Prosím, zvoľte EMS . Každá krajina má iné custmos daňové sadzby, daňové nie je zahrnuté do vášho lodné náklady,budete musieť priplatiť za colné daň v závislosti od toho, kde je tovar odoslaný. PLATBY prijímame alipay tu ,aj prijímame Paypal/Western union/T. T Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované prostredníctvom encure platobné procesor ESCROW FAQ OTÁZKA:Ako môžem zaplatiť za môj nákup ? Odpoveď:akceptujeme nasledujúce spôsoby platby :kreditné karty,T/T); western union. Otázka:Ktoré krajiny môžu ponúknuť Čína Príspevok Airnail? Odpoveď:Balík menej ako 2 kg, bude odoslaný Čína Post Letecky do 26 krajín, ako tieto: UnitedStates;UnitedKingdom;Austrália ;Brazília;Kanada, Taliansko, Turecko, Španielsko;Malajzia;Francúzsko, Rusko, Švédsko;NewZealand ;Norway;Switzerland;Japan;Thailand;Ireland;Israel;Belgium;Poland;SouthKorea;Australia;GermanyDenmark;Singapore. Otázka:Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky? Odpoveď:Áno ,sme loď, na každej objednávke ich sledovacie Číslo,a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky. Q:má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov? Odpoveď:Máme vyhlásený za balenie detail na popis jednotlivých produktov,prosím, informujte ho,ďakujeme! Otázka:som predajcov,chcel by som si kúpiť veľa piecesof položka ,čo je veľkoobchod pirce ? Odpoveď:AHOJ,vďaka za váš dotaz,ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo,prosím pošlite nám e-mail,dáme vám najlepšiu cenu ,vďaka! Spätnú väzbu a Po-predajný Servis je ocenil, že by ste mohli nechať nás pozitívne ohlasy, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Stačí, neváhajte a kontaktujte nás na prvom čas, keď sa stretávajú žiadny problém, máme viac ako desať rokov cenné skúsenosti v tejto oblasti, ako výsledok môžeme vyriešiť akýkoľvek problém pre vás. Prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu alebo otvoreného sporu. Dôverujte nám, žiadne nehody bude vyriešený .

Štítky: V PÁSME, v pásme svorka, príruba nerezová, Lacné v pásme, Vysoká Kvalita v pásme svorka, Čína príruba z nerezovej Dodávateľov.

farba ako obrázok
Položka Dĺžka 2.5inch
Položka Druh downpipe svorka
PRVÉ SLOVO V PÁSME
Názov Modelu QVBK250
Položka Výška 1.0inch
Položka Šírka 2.5inch
Položka Hmotnosť 0.45 kg
customerized Áno
Druh Materiálu SS304
Výtlak VŠETKY
Veľkosť 2.5"
Položka Priemer 2.5inch
Materiál z nehrdzavejúcej ocele 304
Názov položky RÝCHLE UVOĽNENIE V PÁSME SPOJKA SÚPRAVA
Názov Značky ZUCZUG
DRUHÉ KĽÚČOVÉ SLOVO zvieracie
Externé Testovanie Certifikácia ISO9001
Rok VŠETKY
Špeciálne Funkcie No
povrch Poľský
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.53kg (1.17lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

ZUCZUG 2.5

ZUCZUG 2.5" SUS 304 Oceľ Nehrdzavejúca Výfukových Rýchle uvoľnenie V Pásme Upínacie Príruby Auta V

Súvisiace produkty

Porovnať