Drevené Dharmy Zen sochu budhu vyrezávané bouddha socha Malý darček Figúrka dekor feng shui buda estatua domáce dekorácie Miniatúrne

Nový produkt

Skladom

€30.78

Pridať do obľúbených

Vitajte na CC Životný štýl Obchode ! Kliknite a dozviete sa viac. Pridať do Obľúbených Obchodoch dostať kupón .

Sme sú vyrábané predovšetkým Umenie a Remeslá. môžete nájsť veľa rôznych druhov Remesiel.Akceptujeme na vlastné ,aj všetko, čo si môžete mi povedať.

Špecifikácie: Materiál:Čínsky Krušpán(Huangyang) Veľkosť:5 cm*4cm*5,5 m/ 6typ*5 cm*7 m

--- High-grade proces materiálov --- Jemné textúry,štruktúry tvrdý,20 cm v priemere root,aby rastú stovky rokov. --- Vyššia hodnota zberu --- Viac na dráma znaky, boh, budha obrázok ako tému, má veľmi vysokú úroveň zberu hodnotu. --- Prírodné patina ---

Prírodné skladovanie farby bude postupne prehlbovať.

Krušpán zabalené hnoja,je ľudské telo sekrét objekty, oxidácii, oxidácii opäť vaše znova,ktoré tvoria vrstvu zabalené hnoja, na drevo, zabalené hnoja, po vzniku rezbárska alebo korálky môže byť veľmi dobrú ochranu, nie krakovania, lesk,farba sa rôzne úrovne podpory v rovnakom čase,kvalita je veľmi dobrá,často robí človek fondLe admiringly.

-----------------Ako Sa Zachovať-----------------

Čínsky Krušpán (Huangyang) rezbárstvo je druh nádherné rezbárstvo remesiel, ktorý sa používa ako rukách hrať vecí, potom riadenie Huangyang drevorezbárstvo sa viac zaujímajú o problematiku. Len udržiavať dobrú schopnosť zvýrazniť hodnotu tohto rezbárstvo, to rezbárstvo a údržba nábytku package yo vysokej veľký rozdiel, pozrite sa na riadenie krušpán rezbárstvo by mali venovať pozornosť tomu, na čom je problém!

Vlhkosť

Toto drevo je veľmi citlivý na vlhkosť, ak vzduchu vlhkosť 40%, potom drevo je ľahko absorbujú vodu okolo vzduchu, keď príliš veľa vody ovplyvňuje celkovú rezbárstvo lesk. Ale ak voda vo vzduchu príliš málo, viac suché, zníži jej lesk. Preto vždy skontrolujte, vlhkosť vzduchu, udržiavať primeranú vlhkosť, tak aby to lesklé.

Svetlo

Drevené objekty sú najviac bojí priame slnko, tak jednoduché nechať drevo v odparovanie vody urýchliť, čo v znížil húževnatosť, tak ľahko zlomiť situácie. Najlepšie miesto v tieni, ak máte pocit, že niektoré prílev môže prísť o slnku, ale nie dlhodobej expozície na slnku, inak bude suché a popraskané situácie.

Skladovanie

Pripraviť krabica plná to, pokrytá mäkkou bielizeň, ktoré môžu zabrániť poškriabaniu. Obchod miesto, kde teplota je vhodné a vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu. Nedávajte v zapečatenej krabice, bude to mať vplyv na drevorezbu schopnosť vonkajšieho sveta, ale to nie je dobré, tak dlho, ako úložné miesto na bloku prachu, môžu hrať ochrannú úlohu môže byť.

Na Odstránenie Prachu

Použite mäkkú, čistú handričku na utieranie povrchu dreva, nemajú byť príliš tvrdý, alebo náchylný na škrabance. Nie utieranie vody, ak je tam špina, potom použite profesionálny nástroj na odstraňovanie týchto nečistôt z. Nepoužívajte ihly vybrať, profesionálny čistiaci roztok sa môže rýchlo a účinne odstrániť nečistoty. Krušpán rezbárstvo údržba nie je zložité, v obvyklej hrať procese venovať pozornosť udržiavať v čistote a zdraví, tak, aby krušpán rezbárstvo viac lesklé, a kvalita bude lepšie. Okrem toho, ak chcete zabrániť drevené objekty bump, alebo náchylné k trhliny, vplyv na celkový vzhľad účinok. Ak chcete mať profesionálne miesto v plnom kvete, nemal dať preč, znížiť zbytočné opotrebovanie, tak, že drevo objekty môžu vyzerať lepšie.

Zásielky

Po miesto, aby Sme sa odošle produkt do 3-7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Package

Spätná VÄZBA

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy po prijatí balík,pls cítiť voľne na kontakt usinstead otvorenia sporu alebo odchode z negatívnej spätnej väzby.

Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne vyriešiť akýkoľvek problém.

Žiadny problém, stačí sa obrátiť priamo na nás.

V prípade nepoužitý,môžeme vrátiť bežné výrobky (nie fotografia vlastné) do 7 dní bez dôvodu, ak nie ste spokojní s tým, však kupujúci musí uhradiť všetky náklady na dopravu a my vám vrátenie dane, ak je príjemcom tovaru.

Produkt vlastné nemožno vrátiť, ak nie je kvalita problém, pretože nie je možné predávať znova. Ale môžete sa na nás obrátiť do týždňa, ak je kvalita problémy a budeme sa snažiť v našich silách, aby problém vyriešiť čo najskôr. (Upozornenie: že plod nie je tak dokonalé, ako kupujúceho myšlienka alebo kupujúci nevšimol veľkosť, keď zásielka nie je problém o kvalitu )

Pozornosť Pre Ruskú Priateľmi

1. Prosím vyplňte vaše meno a priezvisko vrátane vaše meno, stredné meno a priezvisko pri spôsobe platby;

2. Vyplňte, prosím, v správnu adresu vrátane vášho Bytu Č., Ulice, Mesta, Regiónu a krajiny . Inak váš balík bude pravdepodobne budú vrátené!

3. Nie sme zodpovední za SVOJU CHYBU.

Vďaka za účasť a prajem pekný deň.

Štítky: miniatúrne dekorácie, miniatúry domov, miniatúrne drevorezbárstvo, Lacné miniatúrne dekorácie, Vysoká Kvalita miniatúry domov, Čína miniatúrne drevorezbárstvo Dodávateľov.

Regionálne Funkcie Čína
Veľkosť 7cm, 5cm
Tému Ľudia
Materiál Drevo
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Drevené Dharmy Zen sochu budhu vyrezávané bouddha socha Malý darček Figúrka dekor feng shui buda estatua domáce dekorácie Miniatúrne

Drevené Dharmy Zen sochu budhu vyrezávané bouddha socha Malý darček Figúrka dekor feng shui buda estatua domáce dekorácie Miniatúrne

Súvisiace produkty

Porovnať