Ručné Kovové Balerína Figúrka Abstraktné Liatiny Balet, Tanec Dievča Socha Embellishment Dekorácie, Remeselné Ozdobu Prítomný

Nový produkt

Skladom

€34.33

Pridať do obľúbených

1. Popis: Ručne Vyrábané Kovové Balerína Figúrka Abstraktné Liatiny Balet, Tanec Dievča Socha Embellishment Dekorácie, Remeselné Ozdobu Súčasnosti.

2. Materiály: Železo.

3. Farba: Chocolate.

4. Veľkosť(cm): Na zápas 18*6*25(dĺžka*šírka*výška).

5. N.W.: A zápas 0,5 kg.

6. Spracovanie: Ručné zalievanie , zvárané, pieskované, maľované a efekt sépia .

7. Použitie: Dekorácie, umelecké zbierky, uznanie, narodeniny, darček, Valentína, so suvenírmi a festival oslavuje atď.

8. Miesto Pôvodu: Čína.

Fotografie Zobrazujúce:

Ďalšie figúrky a sochy, prosím !

O balenie:

Obklopený polystyrénu a bublina taška vo vnútri kartónu, ktorý je potiahnutý lepiacou páskou.

O prepravnej:

Ak máte akékoľvek otázky a/alebo požiadaviek na prepravu a/alebo prepravné šablóny, prosím, láskavo kontaktujte nás bez váhania.

O výmenu alebo vrátenie položky:

Skontrolujte položky, čo najskôr po obdržaní balíka. Ak položka je nefunkčné, prosím, dajte nám vedieť a odošlite obrázok do 48 hodín( od prihlásení na prijímač kópiu express). Budeme nahradiť pre vás bez váhania. Pre viac informácií, prosím, poraďte sa s nami.

Ako pre vrátenie tovaru. Ako vieme, nie je zobrazovacie rozdiel v rôznych monitory, takže farby položky možno odchyľuje málo. A tiež, svetlo odchýli, keď sa fotografovanie možno odchyľuje farba položky. Preto musíme odmietnuť prijať váš návrat z položky ak rerurning dôvod, prečo sa tieto dve podmienky uvedené vyššie, alebo jeden z nich.

P. S.: Návrat dôvodu, že neakceptujeme zahŕňa aj to, že položka je odlišné od očakávaní, obrázok vo vašej mysli skôr, než dostanete tovar.

Poznámky: Veciach, ktoré nie sú uvedené vyššie, sa budú riešiť dohodou cez priateľské rokovania! Bez ohľadu na to, aké otázky alebo problémy splnili ste pre predaj, na predaj, alebo po predaji, sa, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Naše business princíp je prítomný vám príjemné nakupovanie.

Ako vieme, že nie je nič ideálne na svete. Táto krása nie je dokonalý, tam sú možno pár škvrny a škvrny nerovnomerné farby šíri, ale je to len kúzlo na ručné remeslá a každý ručné remeslo je jedinečný na svete. Ale som si istý, že to bude ideálny pre vás vo vašej oceniť oči!

Štítky: ozdobu, Lacné ozdobu, Ručné Kovové Balerína Figúrka Abstraktné Liatiny Balet, Tanec Dievča Socha Embellishment Dekorácie, Remeselné Ozdobu Prítomný.

Veľkosť About 18cm*6cm*25cm
N.W. Asi 0,5 kg
Regionálne Funkcie Európa
Funkcia Dekorácie, Darčeky, Umelecké Zbierky a so suvenírmi atď.
Tému Ľudia
Názov Značky ZHENGHAN
Aplikácia Pozícia Doska
na mieru Áno
Remeslo Ručné Zalievanie, Zvárané, Sand Blasted, Maľované a Efekt Sépia
farba Čokoláda
Mieste Aplikácie Domov, Kanceláriu, Kaviareň, Bar, Hotel, stylistom a Reštaurácia atď.
Materiál kov
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Veľkosť Balenia 26cm x 14cm x 33cm (10.24in x 5.51in x 12.99in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Ručné Kovové Balerína Figúrka Abstraktné Liatiny Balet, Tanec Dievča Socha Embellishment Dekorácie, Remeselné Ozdobu Prítomný

Ručné Kovové Balerína Figúrka Abstraktné Liatiny Balet, Tanec Dievča Socha Embellishment Dekorácie, Remeselné Ozdobu Prítomný

Súvisiace produkty

Porovnať