VSKEY 6pcs Pasívne Polarizované 3D Okuliare Pre Pasívne 3D Televízory TV RealD Filmy, Domáce Kino, Divadlo Systém

Nový produkt

Skladom

€8.16

Pridať do obľúbených

>> Prosím, uveďte požiadavky faktúry, aby hlásenie pri objednávaní,vrátane hodnoty a iné. alebo sme predvolené deklarovať Hodnoty .

- Č svieti, Č presluchy, Č batériu vo vnútri, Nie je potrebné dobiť. Ľahké a pohodlné na nosenie.

- Tento výrobok patrí do circularly polarizované svetlo nemá flash Real D 3D okuliare pre Skutočné D 3D kino prehrávanie systém, a nie flash / polarizované 3D TV,

- Tento výrobok nepodporuje active shutter 3D TV (s batériou alebo USB nabíjanie ) a active shutter divadla, televízie a všeobecné bežným PC počítačové monitory a notebooky a iné zariadenia nepodporujú 1. Šetrné k životnému prostrediu, ABS plast rám, dovezené kruhové polarizované šošovky filmy 2. Optika parameter: polarizačný efektívnosti> 99.9%, priepustnosť> 43% 3. Farba: Black 4. Hrúbka: 0.42 5 mm. Hmotnosť:25g 5. UPOZORNENIE: Prosím, nie čisté poháre s vodou alebo v umývačke riadu, očistite ho pomocou suchej tkaniny alebo ultrafialové sterilizácia stroj. Kruhový pasívne 3D okuliare sú kompatibilné s kruhovým polarizované 3D systémy: - Pasívne 3D Televízory - RealD Certifikované Kín - Pasívne 3D Počítačové Monitory - Funguje perfektne s pasívnymi 3D Televízory Real 3d kín, dual projektory 3D kiná domáce 3d kiná pre SONY, pre Panasonic, pre Vizio, pre Toshiba, LG, pre Philips pasívne cinema 3D TV a JVC. RealD Uzavreté na prácu v domácej alebo v tradičných kinách! - Nie je kompatibilný s bežnými Monitors / Dolby & IMAX Kinách &MasterImage3D - Nie je kompatibilný s riadnym televízie a všeobecné bežným PC počítačové monitory a notebooky a iné zariadenia Package Zahrnuté: 6pcs X Pasívne Polarizované 3D Okuliare

Pretože čína príspevok, singapur post, hongkong post, swiss post, švédsko post, tranzitný čas nestability (10-45day), ruský Priateľ Venovať Pozornosť Prosím!! 1: vyplňte, Prosím, v príjemcu, úplný názov v poradí, v dôsledku novej politiky ruskej colnej, inak by ste pravdepodobne nebude prijímať package konečne. 2: nie Sme zodpovední za neúspešné doručenie spôsobené tým, že klient neposkytuje dostatok informácií pri vytváraní objednávky. >>O Dodávky! Sme dať náš dodanie proces za prísne kontroly kvality, tovar vám bude poslaná, akonáhle je to možné. Niektoré špeciálne problém môže spôsobiť oneskorenie. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Odpovieme vám v detaile.. 1. Sme mailovú adresu ulice, vľavo v systéme. Skontrolujte prosím, či je starostlivo pri platbe. 2. Prosím ponúknuť nám telefónne číslo, na zabezpečenie post človek môže dostať. >>O Colné: 1. S cieľom zabezpečiť dostanete vašu objednávku bez alebo nižšie dovozné clo, budeme deklarovať ako nižšia hodnota, ktorá nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu výrobku a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov. 2. Alebo by ste mohli nechať odkaz povedzte nám, koľko by sme mali podať colné vyhlásenie. Sme radi, že nasledovať vášho návodu. 3. Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.. 4. Dodávatelia nie sú zodpovední za oneskorenie spôsobené colnými oddelenie vo vašej krajine. Ak kupujúci nebudete spolupracovať s colné odbavenie, viesť k tovaru ísť späť, bude produkovať obrovské náklady, tieto náklady sú vo všeobecnosti vyššie ako objednané množstvo,Preto, ak kupujúci nemôže jasné, colné odbavenie, alebo odmietnuť zaplatiť daň, a tovar sa vráti, nebudeme vám vrátenie peňazí,Pokiaľ kupujúci s tým nesúhlasí, prosím, nenechajte si kúpiť niektorý z našich produktov, nechceme byť poškodené!!! 5. Dodatočné náklady alebo meškanie sa môže vyskytnúť počas medzinárodného obchodu. Úprimne dúfam, že nebudete používať dodatočných dovozných nákladov alebo colné odbavenie meškanie ako dôvod pre podanie žiadosti o refundáciu alebo odchode negatívnu spätnú väzbu. >> O Názor!! 1. Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd opustiť veľkú odozvu,Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu, ďakujem moc !! 2. Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby. Vaše uznanie bude, aby som sa istejšie na rozvoj podnikania a vás slúžiť lepšie. Majú radi nakupovanie!!! Ďakujem vám veľmi pekne..

Štítky: 3D Okuliare, pasívne 3d okuliare, pasívne 3d, Lacné 3d okuliare, Vysoko Kvalitné pasívne 3d okuliare, Čína pasívne 3d Dodávateľov.

Miesto Pôvodu
Materiál rámu
Porty Žiadne
Okuliare Typu 3D Okuliare
3D Okuliare, Typ Polarizačný
Gesto Uznania No
Bezdrôtový Typ siete Žiadne
Zväzok Zväzok 1
Zobrazenie Čísla Žiadne
Rozmery 166*150*45mm
Použitie
Prehliadanie Non-Úchvatných
Súbor Typ Okuliare Len
V reálnom čase zobraziť na Mape Konštrukcia No
Fotoaparát No
Názov Značky VSKEY
Veľkosť
FOV Žiadne
Základňové Stanice No
All-in-one Virtuálnej Reality Okuliare No
Číslo Modelu Kruhový Polarizačný Pasívne 3D Sklo
farba Čierna
vyrábať meno Polarizované 3d okuliare
Typ Snímača Skutočné D 3D kín, Pasívny 3D TV
Package No
Druh POLARIZOVANÉ 3D
Kompatibilné Zariadenia No
Radiče No
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Typ Jednotky veľa (6 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

VSKEY 6pcs Pasívne Polarizované 3D Okuliare Pre Pasívne 3D Televízory TV RealD Filmy, Domáce Kino, Divadlo Systém

VSKEY 6pcs Pasívne Polarizované 3D Okuliare Pre Pasívne 3D Televízory TV RealD Filmy, Domáce Kino, Divadlo Systém

Porovnať