Peacefair 1PC Klip VR Polarizované 3D Okuliare Na typ Pasívne Kruhové 0,4 mm 3D Okuliare Pre 3D TV Movie/Kino

Nový produkt

Skladom

€1.28

Pridať do obľúbených

1 ks Klip Na typ Pasívne Kruhový Polarizačný 3D Okuliare Klip pre 3D TV Movie/Kino

Kompatibilný so širokou škálou pasívne 3D Televízory, tieto okuliare, aby sledovanie 3D TV jednoduché, či už je to šport, dokumentárny alebo najnovší 3D film, ktoré vám To prináša silu veľkolepé, kino kvalita 3D obrazy v pohodlí vášho domova Bez zdroja, je potrebné, už nikdy nebudete musieť starať o dobíjanie tieto skvelé doplnky! Len sedieť a baviť Zabezpečiť súčasné snímky môže byť videný naraz, ako to robí, nie polovicu frame rate obsahu, ako aktívne okuliare nemajú Priniesť svoje filmy do života s týmito Pasívne 3D Okuliare Používané pri love alebo ako slnečné okuliare, filter efekt je veľmi dobre Materiál rámu: ABS Objektív Hrúbka: 0.72 mm Veľkosť(L*W): Cca. 13*3,5 cm / 5.1x1.37" Množstvo:1pc

Balenie Obsahuje: 3D Okuliare Klipy x 1 (Okuliare, Rám nie je súčasťou balenia)

Zásielky: 1. Keď si objednáte,prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Vo všeobecnosti,budeme posielať položky, akonáhle je to možné, akonáhle sa vaša platba je dokončená. 2. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,broderage poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. 3. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,a kupujúci sú zodpovední za ciel. Chápem, že sa obávajú, prípadné dodatočné náklady pre položky.Na základe skúseností z minulosti. FAQ: 1. Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky? Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky. 2. Je produkt, rovnako ako fotografie? Áno, všetky fotky sú reálne. Vzali sme tieto fotografie sami. 3. Môžete vyhlásiť nižšiu hodnotu? Áno, zvyčajne sme si vyhlásiť, $10-$20 pre malé parcely (1-5 ks). Ak máte špeciálnu požiadavku, kontaktujte nás. 4. Som predajca,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny? Ahoj,vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka! Vracia: snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti.kupujúci bude zodpovedný za poškodenie alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Štítky: Polarizované 3d okuliare, 3d polarizer, polarizačné 3d okuliare, Lacné polarizované 3d okuliare, Vysoko Kvalitné 3d polarizer, Čína polarizačné okuliare 3d Dodávateľov.

Prehliadanie Non-Úchvatných
Bezdrôtový Typ siete Žiadne
Porty Žiadne
Typ Snímača Iné
Zobrazenie Čísla Žiadne
Kompatibilné Zariadenia No
All-in-one Virtuálnej Reality Okuliare No
Gesto Uznania No
Radiče No
Druh 3D Okuliare
Číslo Modelu H8WAD11597
V reálnom čase zobraziť na Mape Konštrukcia No
Základňové Stanice No
Názov Značky peacefair
typ 1 VR Polarizované 3D okuliare
Fotoaparát No
Súbor Typ Okuliare Len
FOV Žiadne
3D Okuliare, Typ Polarizačný
Package No
Zväzok Zväzok 1
Veľkosť Balenia 10cm x 7cm x 5cm (3.94in x 2.76in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Peacefair 1PC Klip VR Polarizované 3D Okuliare Na typ Pasívne Kruhové 0,4 mm 3D Okuliare Pre 3D TV Movie/Kino

Peacefair 1PC Klip VR Polarizované 3D Okuliare Na typ Pasívne Kruhové 0,4 mm 3D Okuliare Pre 3D TV Movie/Kino

Súvisiace produkty

Porovnať