36V15A blok-wave 6 mosfet radič pre 36V hub motor na prestavbu

Nový produkt

Skladom

€26.54

Pridať do obľúbených

Balenie Zoznam: 1. 36V15A blok-wave radič Značky na drôty, jednoduchá inštalácia.

O Nás:

Veríme, že jazda na bicykli je pre každého, nie len fit a mladí. Či jazda na horskom bicykli cez lesnú,stúpanie do kopca na cross bike, kričí dole po kopcoch na cestnom bicykli alebo na ťahanie deti okolo na značku spolu, pár vecí poraziť zábavné a rados ť cyklistiky. Za zmienku stojí, že s príspevkom elektriny,teraz nie je žiadny dôvod pre to, aby ste chýbať. To je to, čo chceme venovať, a dôvod, prečo sme začali náš on-line shop, ktoré sa zameriavajú na elektrické bicykle radu ,ako sú elektrický bicykel súpravy na prestavbu, hory a mesto, elektrické bicykle, tuk pneumatiky elektrické bicykle a relatívna diely pre elektrické bicykle. Všetky produkty sme výrobu odrážajú naše záujmy a profesionalitu.Bez ohľadu na to, či hľadáte e-cykly pre communiting,cestovanie alebo náhodné,môžeme vám pomôcť s najlepšou voľbou!

Užitočné Tipy: • Colné daň Zvyčajne budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo alebo zaplatiť trochu colné daň.Dalo by sa napísať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť. • Záruka Jeden rok záruka. Do 15 dní(na základe doručenia údajov):Budeme kryt spiatočný poštovné poštovné. 15 dní na jeden rok, Sme sa budú týkať návrat poštovné. • Balenie&Poštovné 5 Vrstvy Dvojitej Steny Obal,a DHL,FEDEX,TNT,EMS poštovné choise. • Návrat Politiky vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položiek a to je jediný dôvod, prečo výrobku sám, ako vady,škody,niečo, čo je predávajúci je chyba,nie kupujúceho osobných preferencií alebo neschopnosti používať.

Štítky: Radič Ovládanie, radič 36v, radič auta, Lacné ovládanie regulátor, Vysoká Kvalita radič 36v, Čína radič auta Dodávateľov.

Max. Prúd 15A
Druh Hub motorových radič
Mosfet 6 ks
Napätie 36V
Názov Značky Výkon Surround
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

36V15A blok-wave 6 mosfet radič pre 36V hub motor na prestavbu

36V15A blok-wave 6 mosfet radič pre 36V hub motor na prestavbu

Súvisiace produkty

Porovnať