2018 Skutočné Top Prispôsobené Bbs 104 Bcd Reťazové Koleso Spider Adaptér Pre 8fun Bafang Polovice Jednotky Bbs01/bbs02

Nový produkt

Skladom

€11.37

Pridať do obľúbených

S pomocou tohto pavúka,môžete mať svoj pôvodný prevodníku. Balenie Zoznam: 1. Vlastné 104 BCD Spider pre Bafang Polovice Jednotky BBS01/02( č BBSHD )

2. Reťazca Krúžok Skrutky

3. Dištančné Podložky Po inštalácii:

O Nás:

Veríme, že jazda na bicykli je pre každého, nie len fit a mladí. Či jazda na horskom bicykli cez lesnú,stúpanie do kopca na cross bike, kričí dole po kopcoch na cestnom bicykli alebo na ťahanie deti okolo na značku spolu, pár vecí poraziť zábavné a rados ť cyklistiky. Za zmienku stojí, že s príspevkom elektriny,teraz nie je žiadny dôvod pre to, aby ste chýbať. To je to, čo chceme venovať, a dôvod, prečo sme začali náš on-line shop, ktoré sa zameriavajú na elektrické bicykle radu ,ako sú elektrický bicykel súpravy na prestavbu, hory a mesto, elektrické bicykle, tuk pneumatiky elektrické bicykle a relatívna diely pre elektrické bicykle. Všetky produkty sme výrobu odrážajú naše záujmy a profesionalitu.Bez ohľadu na to, či hľadáte e-cykly pre communiting,cestovanie alebo náhodné,môžeme vám pomôcť s najlepšou voľbou!

Užitočné Tipy: • Colné daň Zvyčajne budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo alebo zaplatiť trochu colné daň.Dalo by sa napísať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť. • Záruka Jeden rok záruka. Do 15 dní(na základe doručenia údajov):Budeme kryt spiatočný poštovné poštovné. 15 dní na jeden rok, Sme sa budú týkať návrat poštovné. • Balenie&Poštovné 5 Vrstvy Dvojitej Steny Obal,a DHL,FEDEX,TNT,EMS poštovné choise. • Návrat Politiky vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položiek a to je jediný dôvod, prečo výrobku sám, ako vady,škody,niečo, čo je predávajúci je chyba,nie kupujúceho osobných preferencií alebo neschopnosti používať.

Štítky: adaptér 1/2, adaptér 1/4, adaptér koliesko, Lacné adaptér 1/2, Vysoká Kvalita adaptér 1/4, Čína adaptér kolesa Dodávateľov.

Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Druh Iné
Názov Značky Výkon Surround
BCD 104mm
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2018 Skutočné Top Prispôsobené Bbs 104 Bcd Reťazové Koleso Spider Adaptér Pre 8fun Bafang Polovice Jednotky Bbs01/bbs02

2018 Skutočné Top Prispôsobené Bbs 104 Bcd Reťazové Koleso Spider Adaptér Pre 8fun Bafang Polovice Jednotky Bbs01/bbs02

Súvisiace produkty

Porovnať