Slim Fit Shockproof Flexibilné Mäkkej Gumy TPU Gél Lichi Kožené Vzor puzdro pre Asus ZenFone Max Plus/M1 ZB570TL

Nový produkt

Skladom

€3.21

Pridať do obľúbených

Slim Fit Shockproof Flexibilné Mäkkej Gumy TPU Gél Lichi Kožené Vzor puzdro pre Asus ZenFone Max Plus/M1 ZB570TL

Funkcie: kompatibilita so Asus ZenFone Max Plus/M1 ZB570TL Dynamické Estetiky: jemné wiredrawing dezén poskytuje extra priľnavosť a je pohodlne v ruke,anti-odtlačkov prstov Spoľahlivá Ochrana: v Tomto prípade pomocou šetrné k životnému prostrediu Mäkké TPU materiálu ako z uhlíkových vlákien,s poklesu odporu vzduchu sac umývadlo poskytujú ochranu pred droping.to môže grip všetkých stranách pre váš telefón, aby sa zabránilo poškriabaniu. Užívateľ-Firendly Dizajn:Vyrezávané z uhlíkových vlákien poskytuje vizuálnu záujem.Tenké a ľahké prípade je flexibilné a trvanlivé;Jednoduchý prístup do všetkých portov, senzory, reproduktory, kamery a všetky funkcie.Tento dizajn vám prináša pohodlné handfeeling a umožňuje vám spolu prístup do všetkých funkcií a tlačítok. Záruka/Výmenu/Vrátenie:Naše produkty sa dodávajú s 30 dní záruka.Ak ste získali akékoľvek chybné jednotiek od nás,prosím pošlite e-mail na výmenu alebo vrátenie peňazí.Ak máte akékoľvek otázky,prosím kontaktujte nás cez Amazon správu systému.Prosím, nenechávajte neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, než sa obrátite na nás.odpovieme vám uspokojivú odpoveď do 24 hodín.

Package Zahrnuté:

1* TPU Prípade 1. Zvyčajne, Sme loď, na Svete bude HK-post/Čína post/Singapur post/DHL, Fedex, UPS,EMS/ ploché doprava. 2. Tovar vám bude dodávaný v 3 - 5business dní od vašej úhrady dokončený (Okrem Víkendov a Sviatkov). 3. Dodacia lehota trvá cca:(HK-post/Čína post/Singapur post/) A) Spojené Štáty: 8-22business dní, B) Austrália, Spojené Kráľovstvo: 15 - 25 pracovných dní. C) Španielsko, Francúzsko, Nemecko, Kanada : 15-30 pracovných dní. D) Iných krajinách: 35-65 pracovných dní. 4. Kontaktujte nás, ak váš položka nebola doručená po uplynutí 4 týždňov. Ale dôrazne odporúčame, aby kupujúci pomocou Urýchlené Služby EMS poštovné, ktoré je rýchlejšie a bezpečnejšie ako Letecky a v rozumnej cene. Tiež, Ak si nájdete DHL, Fedex, UPS a ostatné expresná doprava, dajte nám prosím vedieť. 5.Dodacia lehota trvá cca:( DHL, Fedex, UPS) 3-7 dní, 6.Dodacia lehota trvá cca:( EMS ) 15-25 deň

1. Zvyčajne, sme odpovedať na správy do 24 hodín, ak sa nechcete dostať odpoveď do 1-2 pracovných dní (s Výnimkou sviatkov), skontrolujte prosím vaše Správy box ešte raz, alebo Prosím pošlite nám e-mail ZNOVA.

2. E-mail je prioritou náš služby zákazníkom ak sa nemôžete dostať nás, prosím, zvoľte live odpoveď

1. Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu (Rozbité, Chybný, Kúpené v error), prosím kontaktujte nás a to do 3 dní po doručení. 2. Prosím, kontaktujte nás O spiatočnú ADRESU, ak sa potrebujete vrátiť vec, nemôže vrátiť tovar na adresu, ktorá uvedené na obale (nie je v našej kancelárii?s adresy). Inak, nemôžeme prijať. Tiež prosím napísať poznámku v balíku a napíšte svoj IDENTIFIKÁTOR a Kupujúci Predávajúcemu ID. Potom môžeme vyriešiť hneď po tom, ako sme si to. 3. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, v záujme kvality pre výmenu tovaru. Prijímame len v pôvodnom balení. Prosím, uistite sa, že položka nemá človekom sabotáže. Len chybného výrobku môžu byť ponúkané exchange, budeme nenesie zodpovednosť, ak niekto, kto poškodené položky, keď ho nainštalovať. Vezmite prosím na VEDOMIE, že poštovné a manipulačný poplatok sa nevracia, všetky návrat poštovné poplatok by hradí kupujúci. 4. Vyhradzujeme si právo odmietnuť akékoľvek výnosy z objektívnych dôvodov.

1. Pozitívna spätná väzba je automaticky vykonáva raz platby vymazané. Sme uvítali vašu spätnú väzbu. 2. Star-skóre sú pre nás veľmi dôležité. Ak sa niečo o vašej transakcii nespĺňa vaše očakávania. Prosím, dajte nám vedieť, a dávajú nám možnosť pracovať pre vás pred odchodom spätnú väzbu.

Štítky: puzdro pre asus zenfone, prípade vzor, prípad plus, Lacné puzdro pre asus zenfone, Vysoká Kvalita prípade vzor, Čína prípade plus Dodávateľov.

Maloobchodnom Balení Áno
Dizajn Podnikania,Matný,Hladký,Vzorované
Názov Značky kumonkey
Materiál prípad, prípad a sklo film
Kompatibilné Asus ZenFone Max Plus/M1 ZB570TL
Funkcie matný mäkký prípade
Funkcia Anti-klopať,Špine-odolný
Kompatibilné Značky ASUS
Druh Vybavené Prípade
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 18cm x 20cm (7.87in x 7.09in x 7.87in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Slim Fit Shockproof Flexibilné Mäkkej Gumy TPU Gél Lichi Kožené Vzor puzdro pre Asus ZenFone Max Plus/M1 ZB570TL

Slim Fit Shockproof Flexibilné Mäkkej Gumy TPU Gél Lichi Kožené Vzor puzdro pre Asus ZenFone Max Plus/M1 ZB570TL

Súvisiace produkty

Porovnať