Kryt Pre BQ-5059 Štrajk Moc puzdro Maľované Prípade BQ Mobile BQS 5059 Telefón puzdro Pre BQ Mobile BQS 5059 Kryt Tašky

Nový produkt

Skladom

€1.40

Pridať do obľúbených

Popis Výrobku>>> 1. Nové Módne Značky Mäkké TPU Telefón Prípad 2. Kompatibilný Model Telefónu: Pre BQ S 5059 Štrajk Napájania 3. Vysoká Kvalita s nízkymi Cena 4.Chráni váš telefón pred prachom, škrabancami, dings a šok 5.Fa shion dizajn, ľahké, aby ľahko a vzlietnuť. 6.Dokonale sa hodí tvar. 7.Odolný a umývateľný. 8.Chráni vaše cenné investm správa z poškriabaný a poškodenia.

Naše Výhody >>

Drop Shipping podpory , poskytovať obrázky

Skutočné doprava Zadarmo cez Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus

Rýchlo Pripraviť položky do 48 hodín

Veľkoobchod môžete vychutnať VEĽKÉ zľavy a Rýchly spôsob dodania doprava Zdarma

Naša Spoločnosť Výhodou>>>

Poskytujú reálny obraz pre re predávajúci!

Predajné Miesta >>

Perfektne vybavené +Vysoká kvalita TPU + Luxusné Módne Vzor + Doprava Zdarma + voči Poškriabaniu + Protišmykových

Doprava 1. Tovar vám bude dodaný do 1-2 pracovných dní. 2. Dodacia lehota: ----Cez www.haix.sk Šetrič Doprava: Všeobecne 26-36 pracovných dní. ----Cez Express: Všeobecne 3-7 pracovných dní. ----Cez Čína Príspevok: Všeobecne 10-30 pracovných dní. 3. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

Vážení priatelia,Pred nákupom sa, Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna. Alebo nie, Prosím opravte to pred platby.

Teplé Upozornenie:

Pridať našom obchode do vášho obchodu zoznam a stať našim VIP ,

na ge špeciálna zľava pre váš druhého rádu

Popis produktu: Produkt Description100% Zbrusu Nový & Vysokej Kvality,Nový módny dizajn, Veľmi román, cute a populárne. Chráni Povrch Proti oderu a Kryt proti Poškriabaniu Známky ,Prach , Odtlačky prstov a Hrbole. Módny Dizajn , Chráni Váš Telefón Padať. Prípad je Jednoduché vloženie a Odstránenie. Chráni Povrch Proti oderu a Kryt proti Poškriabaniu Známky ,Prach , Odtlačky prstov. J ust zadný kryt prípade len , telefón nie je zahŕňajú

Nákupný Sprievodca:

Zákaznícky servis je našou prioritou Č. 1!

Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek obavy týkajúce sa nákupu a budeme viac ako šťastní, riešiť svoje obavy s riešením. Kvalitné výrobky s najnižšiu možnú cenu. Skúsení QC procedúry. Zákaznícky Servis je našou prioritou Č. 1.

Shippment

DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Cez Čína Príspevok Air Mail dodacia lehota:

Záruka a Vrátenie tovaru: Všetky výrobky budú kontrolované a testované pred dodaním. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru. Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položkách cenu.Tieto sú kupujúci " zodpovednosť.

Spätná väzba: Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich

Kontaktujte nás: Kupujúcich sú vítané, kontaktujte nás e-mailom alebo Trademanager ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky . Všetky správy alebo e-maily budú odpovedali do 24 hodín, {vylučuje holiday & víkend). Ak nechcete dostávať náš odpoveď,prosím, láskavo odoslať e-mail a my vám odpovieme vám hneď ako to bude možné .

Štítky: Vybavené Prípadoch, Lacné Vybavené Prípadoch, Kryt Pre BQ 5059 Štrajk Moc puzdro Maľované Prípade BQ Mobile BQS 5059 Telefón puzdro Pre BQ Mobile BQS 5059 Kryt Tašky.

Štýl 3D Reliéf Mäkké TPU Prípadoch Tašky Zahŕňa Móda Tlačené Mäkké Mobilný Telefón
Druh Vybavené Prípade
Maloobchodnom Balení No
Materiál Ultra Mäkké Silm Tenké TPU Silikónové Krytie
Kompatibilné Značky pre BQ S 5059 Štrajk Moc
Čas Na Trhu 2018 Nové Kapely na Trhu & Hot Predaj Coque Fundas Shell Capa
Funkcie Móda Maľované 2018 Najnovšie Ultra Mäkké Silikónové Telefón Prípade Kryt Tašky
Vzory Kvet,Kreslené,Zviera ,Krajinu,Strom,Dievča
Funkcia Špine-odolný,Anti-knock
funkcia 2 Luxusný 3D Tlač Telefón Prípade,30g
Mix Farieb&Drop shipping Plná Podpora
Predaj spôsob Veľkoobchod a Maloobchod doprava zadarmo
Miesto Pôvodu shenzhen, Čína (pevninská časť))
Veľkosť For BQ S 5059 Strike Power
Stav 100% Zbrusu Nový Vysoko Kvalitný A++++,25 Patters Tlač
Fit Model pre BQ S 5059 Štrajk Moc
Názov Značky BEBIRDCASE
Dizajn Kvetinové,Vzorované,Roztomilý,Športový,Exotických Zvierat,Lesklý,Abstraktné
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.04kg (0.09lb.)
Veľkosť Balenia 14cm x 16cm x 2cm (5.51in x 6.30in x 0.79in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Kryt Pre BQ-5059 Štrajk Moc puzdro Maľované Prípade BQ Mobile BQS 5059 Telefón puzdro Pre BQ Mobile BQS 5059 Kryt Tašky

Kryt Pre BQ-5059 Štrajk Moc puzdro Maľované Prípade BQ Mobile BQS 5059 Telefón puzdro Pre BQ Mobile BQS 5059 Kryt Tašky

Súvisiace produkty

Porovnať