21in1 Nastavenie 11 ks Námestie Postupné ND Farebný filter kit+9 kovové Krúžky+ držiak filtra Pre Cokin P Séria Fotoaparát NOVÝ PRÍCHOD

Nový produkt

Skladom

€13.52

Pridať do obľúbených

milí kupujúci priateľ, keď budete mať akúkoľvek otázku, ako budete platiť, alebo po úhrade ,

prosím, kontaktujte ma pre voľný čas, budem sa snažiť čo najlepšie vyriešiť to pre vás ,

dúfam, že moja store vám prinesie dobrý zážitok z nakupovania.

v rovnakom ,ak chcete získať nižšie väčšinu cenu,,,

majte prosím na pamäti e-mail na mňa ,ja vám pomôžem,

pekný deň! ak chcete získať nižšiu cenu, prosím, napíšte mi .vážení, uvedomte si, somethings, ak si kúpite viac $7, poskytneme vám sledovať číslo , skontrolujte, či vaše logistické informácie, Popis: Digitálne Profesionálnych fotografov a nadšených amatérov veľmi hodnota SUROVÍN zachytiť, ako oni dobre vedia, že akýkoľvek softvér manipulácie by malo mať za následok stratu kvality ich obrázky. Rovnako počítať, že mnohé z COKIN účinky nemôže byť vyrobené na počítači bez ohľadu na výkonnosť softvéru. Obzvlášť to platí pre všetky efekty spojené s svetlo riadenia (polarizácia svetla, svetelné vyváženie, jas, kontrola atď.), kde kvalita obrazu je plne vzťahujúce sa na svetlo odborných znalostí na čas snímania. To je dôvod, prečo väčšina z nich teraz kombináciou tohto filtre s post-produkcie práce. Filtre ponúkajú nielen nevyhnutným podporu, ale tiež umožňujú značné množstvo úspora času v post softvér na výrobu prácu. Ovládanie svetla a farby priamo na váš formáte raw v čase streľby; Udržať kvalitu snímky bez nadmerného miesto výroby práce; Vytvoriť konkrétne účinky šetrenie času na vašom počítači. Rovnaký filter pre všetky vaše šošovky len výmena adaptéra krúžok. Otočiť list, decentre vo všetkých smeroch pre viac presnosti a tvorivosti. Pre 11pcs Cokin Filter Nastavený (Tretia Strana) Kompatibilný s Cokin P série. Postupné filter je POTREBNÉ pre digitálne používateľov, pretože digitálny snímač na rozdiel od filmu má veľmi nízke expozície tolerancie. Podrobne sa stratia na oboch nízke a vysoké svetla oblasti. Ak chcete tento problém odstrániť, musíte postupné filter na zostatok na to! Tretia Strana Výrobku Materiál: Živica Veľkosť: 94mm x 83mm Pre 9pcs Krúžok Adaptér + 1pcs Držiak Filtra Na Cokin tvorivé systém sa skladá z 3 základných častí: Adaptéra Krúžok + Filter, Držiak + 1 alebo viac filtrov. Naskrutkujte adaptér krúžok na váš objektív. Posuňte filter, držiak na adaptér krúžok kým nezaklapne na miesto. Posuňte filter (až 3) do jedného filtra-držiteľ sloty. Vhodné Pre: Cokin P séria Filter Super Kompletný Set pre Cokin P séria Balík Komponentov

11pcs Filter Nastavený

1x G. ŽÚ2 Filter

1x G. ŽÚ4 Filter

1x G. ND8 Filter

1x Absolvoval Modrý Filter

1x Absolvoval Orange Filter

1x Absolvoval Hnedé Filter

1x Absolvoval Ružová Filter

1x Absolvoval Červený Filter

1x Absolvoval Zelený Filter

1x Absolvoval Žltý Filter

1x Absolvoval Fialová Filter 9pcs Krúžok Adaptér + 1 Držiak Filtra 49 mm Krúžok Adaptér x1 52mm Krúžok Adaptér x1 55mm Krúžok Adaptér x1 58mm Krúžok Adaptér x1 62mm Krúžok Adaptér x1 67mm Krúžok Adaptér x1 72 mm Krúžok Adaptér x1 77mm Krúžok Adaptér x1 82mm Krúžok Adaptér x1 3 Sloty Držiak Filtra x1

Platby

· Prijímame Viazaný LEN, prosím posielať platby na náš Viazaný účet:

· Escrow umožňuje platiť pomocou kreditných kariet, debetných kariet, s a Escrow účet zostatkov.

· Dražbe Číslo Položky, vaše celé Meno a Adresa príjemcu, MUSIA byť zahrnuté do Úschovy platby.

· Všetky platby sú očakáva, že do 7 dní po ukončení aukcie je zatvorené. Všetky non-zaplatiť uchádzačom bude oznámené a získať neplatené varovanie z e-Bay.

· Kombinovanej Dopravy pre viac položiek je k dispozícii na vyžiadanie. Ponúkame zľavu na Poštovné a manipulačný Poplatok pre všetky ďalšie položky boli zaslané na rovnakej adrese.

Doprava

1. Po zaplatení je zrušené začiarknutie tejto položky bude dodaný prostredníctvom Štandardnej Air Mail (Hong Kong Post) v priebehu 48 hodín, ale vylúčiť víkendy a iných právnych dovolenku.

2. Všetky položky bude deklarovaná ako "Darček" s nízkou hodnotou, vždy sa snažíme právne minimalizovať dovozné clá pre zákazníkov. Prosím, prosím, na vedomie, že nie sme zodpovední za všetkých ciel.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie

čas predaja

· Všetky naše výrobky boli označené a balené v dobrom stave. Ak položka je poškodená, informujte nás prosím do 14 dní po prijatí položky, sme nahradí nový alebo vrátenie peňazí v prípade, výdaj zo skladu (poštovné, poistenie a manipulácia poplatky nie sú vratná).

· Kupujúci majú platiť pre vrátenie nákladov a budeme platiť náklady na reshipping.

· Vrátiť predmety zahŕňajú originálne balenie a príslušenstvo.

· Sme trvať až vymeniť alebo opraviť ju pre vás od výrobcu v prípade, že dodané položka je nájdená chybná, pričom prepravné náklady by byť narodené kupujúcim.

Štítky: krúžok hematite, krúžok prípade držiteľ, KRÚŽOK DRŽIAK, Lacné krúžok hematite, Vysoká Kvalita krúžok prípade držiteľ, Čína krúžok držiak Dodávateľov.

Názov Značky KEFU
Druh Námestie filter
Package Áno
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

21in1 Nastavenie 11 ks Námestie Postupné ND Farebný filter kit+9 kovové Krúžky+ držiak filtra Pre Cokin P Séria Fotoaparát NOVÝ PRÍCHOD

21in1 Nastavenie 11 ks Námestie Postupné ND Farebný filter kit+9 kovové Krúžky+ držiak filtra Pre Cokin P Séria Fotoaparát NOVÝ PRÍCHOD

Súvisiace produkty

Porovnať