Objektív 46 mm UV Digitálny Filter Objektív Chránič pre všetky 46 mm DSLR zrkadlovka

Nový produkt

Skladom

€1.33

Pridať do obľúbených

Popis Produktu

UV zrkadlo:

1, UV: dvojvrstvové lakovanie, priepustnosťou svetla 95%; (tiež nazývaná single membrány na každej strane každej pokovovanie vrstva z bazálnej membrány)

2, MC UV: multi-potiahnuté UV filter, priepustnosť svetla 98% priepustnosťou UV zrkadlo zlepšila do istej miery; (kontrast je zrejmé)

3, L37 UV: Professional s UV filtrom, svetlo prenosovej rýchlosti na 99,9%, že prestupu z najlepších;

4, L41 UV: Professional s UV filtrom, svetlo prenosovej rýchlosti na 99,9%, prestupu z najlepších ultra-širokouhlý objektív, aby sa zabránilo vignetting; (teraz k dispozícii len v 67 kaliber môžete kúpiť na svete najlepšie)

5, PROTECTOR PRO 1D (W): multi-vrstvový poťah na ochranu zrkadlo, priepustnosťou svetla 99%, konkrétne pre ultra-širokouhlý objektív, aby sa zabránilo vignetting.

6, MC-UV PRO PRO 1D UV (W): Digital multi-potiahnuté UV filter, priepustnosť svetla 99% oddaný a širokouhlý objektív, aby sa zabránilo vignetting, s vhodných digitálnych jeden po druhom pravého uhla, môžete absorbovať veľké množstvo ultrafialového na odstránenie hmly a zvyšuje jasnosť obrazu.

7, Kim MC PROTECTOR: multi-layer pokovovanie dotyk na ochranu zrkadlo. Priepustnosťou svetla 99%, odstránenie hmly, ak chcete zväčšiť obraz jasnosť. Špeciálne pre ultra-širokouhlý objektív, aby sa zabránilo vignetting.

UV zrkadlo je vlastne UV filter, pre fotografov, UV šošovky je jedným zo základných tovaru. Hoci naše neviditeľné ultrafialové svetlo, ale je možné ju znížiť farba bohatstvo. Tentoraz, budeme potrebovať, UV zrkadlo na odfiltrovať ultrafialové lúče na zníženie modro-fialová vlnové dĺžky prenos svetla na svetlocitlivý materiál, tak, že jasnú víziu na zlepšenie ďaleko pohľad kontrast a sýtosť farieb, vďaka UV zrkadlo, je takmer bezfarebný transparentný vo všeobecnosti môžete použiť, keď je objektív ochranný kryt.

UV zrkadlo významnú úlohu:

(1) sa používa na prevenciu prstami dotyk objektívu.

2 na ochranu objektívu, aby sa zabránilo prach a častice do objektívu.

(3) vyfiltrovať vplyv ultrafialového zobrazovacie. Balík obsahuje: 1 x 46mmUV Vhodné pre: všetky šošovky,filter, adaptér s filtra 46 mm závit POZNÁMKA: prosím, povedzte nám svoje objektív,máme 37MM / 40.5 MM/ 43MM /46 MM / 49 MM / 52MM/ 55mm / 58mm vybrať, pls označiť jednoznačne na správu, alebo pošleme náhodné, vďaka

Štítky: Filter Na Objektív, objektív protector, uv filter na objektív, Lacné filter na objektív, Vysoko Kvalitný objektív protector, Čína uv filter, objektív Dodávateľov.

farba Čierna
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Package Áno
Názov Značky Ynniwa
Druh UV Filter
Číslo Modelu UV Filter
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Objektív 46 mm UV Digitálny Filter Objektív Chránič pre všetky 46 mm DSLR zrkadlovka

Objektív 46 mm UV Digitálny Filter Objektív Chránič pre všetky 46 mm DSLR zrkadlovka

Súvisiace produkty

Porovnať