7" palcový štyri-wire odporový dotykový displej auto DVD navigačný jeden stroj vložené IPC 166 * 103

Nový produkt

Skladom

€9.42

Pridať do obľúbených

Informácie O Produkte

Rozmery OD oblasti (vonkajší rozmer) Dĺžka (C) 166mm Šírka (D) 103mm Hrúbka 1.8 mm AA oblasti (dotyk oblasti) Dĺžka (A) 154mm Šírka (B) 92mm AA oblasti (dotyk oblasti) a OD zóny (vonkajšie rozmery) od Ľavej (E) 4 mm Právo (F) 8mm Na (G), 5 mm Podľa písmena H) 7mm

Line objednávka

Prosím kupujúci starostlivo skontrolujte, či program vyhovuje line objednávky, objednávky, ak linka nezodpovedá obrazovka a program a nebude lietať, ak linka nie je v práci.

O Express Express výber

Môžete pro môžete vybrať podľa svojich potrieb kuriéra, express obchode môžete vybrať, SF, Shen Tong, v priesmyku tri kuriérom. Kde pass a Shentong express priaznivejšie bod, ale pomalšie, ak rodičia nie sú v zhone, aby sa použiť môžete vybrať, vyjadriť výber logistika keď (STO a cez kuriérske poplatky malý dve boli dovezené do kuriér vnútri); v prípade, ak rodič je naliehavo potom si môžete vybrať, SF, SF síce drahé, ale rýchlo, bezpečne a profesionálne, a nie príčinou dodanie pokojná prídu len aby zistil, že komodít boli kuriérska spoločnosť zlomil č prístup do trápnej situácie, musíte ísť SF môžete vybrať povrch výber logistiky (malé dva už cena dovážaného povrchu mail vnútri SF). Vyššie si môžete vybrať pro express podľa ich aktuálnej situácii.

Poštovné a starnutia

Ak pro shop, pred 17:00 fotografoval tovaru a platba je úspešné, budeme vysielať rovnaký deň. Ak sa rozhodnete ŠF Express, zvyčajne do troch hodín bude informovať kuriér pick-up; ak voľba je v priesmyku alebo STO, kuriér bude pick-up na 9 o\\ " hodiny, ktoré v noci; ale ak po 20:00 Expresné objednávky zvyčajne nemôžu držať krok, môže byť predĺžená len na ďalšiu odosielateľa. Sobota víkend sám všeobecne vydané v rovnaký deň, ale niekedy zamestnancov, ale bude predĺžená na ďalší deň príčesky. Sviatky nie sú vo všeobecnosti odosielateľovi, kým prvý deň po holiday lodnej dopravy.

Shentong cez express a príčesky zvyčajne po 3-7 dní od doručenia, v niektorých odľahlých oblastiach sa môže predĺžiť; SF všeobecne doručenia v 1-2 dni po pôrode, bude rozšírený v niektorých odľahlých oblastiach; a všetky druhy počasie, Prírodné katastrofy môžu ovplyvniť pick-up čas.

Zápis o kontrole

Pretože tento výrobok je krehká , Po prijatí, prosím, otvorte kontrolu tovaru pred kuriérom za škodu a nedostatok opätovné prihlásenie. Ak sú problémy, môže byť zamietnuté a kontaktujte nás, budeme komunikovať s kuriérskou spoločnosťou, ako v prípade kuriéri, aby sa zabránilo kontroly, prosím, kontaktujte nás priamo na mieste. Raz znamení nebudeme rokovať s kuriérom, prevzatie tovaru v dobrom stave, znamená prísť kupujúci ruky.

Štítky: Odporový dotykový displej, Dotykový Displej, odporový dotykový displej, Lacné odporový dotykový displej, Vysoko Kvalitný dotykový displej, Čína dotykový displej odolným Dodávateľov.

Typ Produktu LCD Tablet
Touch screen typy Štyri-žilové odporové
Vonkajšie Rozmery 166mm * 103mm
Veľkosť 7-inch
AA oblasti (dotyk oblasť) 154mm * 92mm
Použitie Auto DVD automobilovej navigácie GPS IPC
Názov Značky lanjuu
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 22cm x 22cm x 4cm (8.66in x 8.66in x 1.57in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

7

7" palcový štyri-wire odporový dotykový displej auto DVD navigačný jeden stroj vložené IPC 166 * 103

Súvisiace produkty

Porovnať