MINIMÁLNE $4 Nexus 7 LCD čiaru claa070wp03 čiaru Ainol Novo7 Venuša QUAD-CORE LCD čiaru Doske

Nový produkt

Skladom

€4.63

Pridať do obľúbených

Berúc na vedomie, som shop tovaru, môže zabezpečovať len normálnej, nezaručuje, že je číslo jeden na jedného, po kupujúci dostal tovar, tovar bez problémov, tak výrobného procesu, rôzne kódovanie bude viesť k spory nesmie byť dôvodom.

Podporu! Ainol Novo7 Novo 7 Venus QUAD-CORE LCD Flex Kábel,Drôt Pripojiť k matka rada Na predaj O preprave: je doprava zadarmo,zašleme tovar HongKong post, Čína príspevok alebo iné Miesto. Bude to trvať asi 10-30 dní. podľa coutnries a oblasti, Ak potrebujete rýchle dodanie,ako je DHL,UPS,FEDEX...ect, prosím, kontaktujte nás ,budeme meniť cacuate prepravné náklady, ktoré pre vás. Vrátenie a spätná väzba 1. Po prvé, všetky položky, ktoré budú testované pred odoslaním na vás. 2. Keď dostanete balík,pozrite si prosím balíček v prvom rade, či je to dobré alebo demaged. 3. Všetko sa vracia, musí byť informovaný pred návratom. 4. Kupujúci je malo oznámiť predávajúcemu všetky vrátený tovar do 7 dní po obdržaní balíka. Vyhradzujeme si právo odmieta akúkoľvek požiadavku, ktorá informuje predávajúci dlhšie ako 7 dní. 5. Pred zakúpením,prosím, skontrolujte tovar, ak je excatly potrebujete. Keď dostanete tovar, ak zistíte, že to nie je to, čo budete potrebovať. V tomto prípade, ak chcete vymeniť ,kupujúci majú platiť 2-spôsoby expedičný poplatok . 6. Návrat položky musia mať všetky originálne balenie a v dobrom stave. 7. Návrat poštovné a poistenie poplatok je nevratný na vrátenie peňazí alebo nový zásielky. 8. Prepravné poplatky sú nevratné.

Štítky: ainol novo7 venuša, nexus 7 lcd, Nexus 7, Lacné ainol novo7 venuša, Vysoká Kvalita nexus 7 lcd, Čína nexus 7 Dodávateľov.

Názov Značky QVK
farba 2 ks
Veľkosť Obrazovky 7~10 Palec
Číslo Modelu VENUŠA
Typ Obrazovky Kapacitný Displej
Typ Produktu Tablet Dotykový Panel
Kompatibilné Značky Univerzálny
Typ Jednotky veľa (2 ks/lot)
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

MINIMÁLNE $4 Nexus 7 LCD čiaru claa070wp03 čiaru Ainol Novo7 Venuša QUAD-CORE LCD čiaru Doske

MINIMÁLNE $4 Nexus 7 LCD čiaru claa070wp03 čiaru Ainol Novo7 Venuša QUAD-CORE LCD čiaru Doske

Súvisiace produkty

Porovnať