UniqueFire so Zameraním Široký Lúč cree XML U2 led požičovňa bicyklov svetla súbor s nabíjateľnou 18650 batéria+nabíjačka

Nový produkt

Skladom

€28.68

Pridať do obľúbených

UniqueFire so Zameraním Široký Lúč cree XML U2 led požičovňa bicyklov svetla súbor s nabíjateľnou 18650 batéria+nabíjačka

100% nevýrazné nové! XML U2 CREE XML-u2 1200-Lumen 3-Režim LED Svetlo na Bicykel set S 8.4 V Batérie a Nabíjačky

Vysielač BIN: Cree XML U2

Farba KOŠA: Biela

Celková Žiariče: 1

Batéria Konfigurácie: Napájaný nabíjateĺnou 8.4 V 4400mAh li-ion batérie (4x 18650 Batérie, Batérie preplatok ochrany)

Vstupné napätie: 8.4 V max

Prepnúť Typ: Click (Clickie)

Prepnutie Umiestnenia: Tailcap (Chvost-cap)

Režimy: 3

Režim Usporiadanie: Vysoká > Mid > Strobe

Obvody: 3000mA

Jas: 1200 lúmenov maximálny jas

Čas chodu: Až 240Minutes run-time na 100% jas (výrobca menovité)

Príslušenstvo Obsahuje:

1:Batérie; 100~240 V AC nabíjačka (Bude vysielať správne pripojte nabíjačku k vám, podľa doručovacia adresa);

2:2 x Gumených O-krúžkov;

3: Nastaviteľné hlavu mount band

4: Svetlo Na Bicykel*1

Platba termín:

Prijímame len paypal, Viazaný, Kreditné karty ,Western Union.

Prosím uhradiť do 7 dní od objednávky.

Doprava termín:

Štandardná Služba je Čína príspevok letecky, Hong Kong post letecky, Švédsko Post, Swiss Post, ktorý trvá asi 18-25 pracovných dní.

Sme tiež loď produktov DHL, EMS, FEDEX, EMS, UPS, ktorá trvá asi 4-10 pracovných dní, ale tam by mali byť extra poplatky za doručenie.

Máme loď pondelka do soboty okrem sviatkov. Prosím, pošlite nám e-mail PRED platby v prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia.

Všetky informácie o doprave možno sledovať na webovej stránke vyhľadávanie 17track.

Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok, atď.), by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas. Prosím pridať ďalšie 5-10 dní ako odkladu.

Návrat termín:

V prípade, že ste dostali chybné položky, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

V prípade, že ste dostali nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a musí byť aj v pôvodnom box a balenie.

Nepovoľujeme náhrady alebo výmeny, pretože zmenu mysle. Prečítajte si prosím všetky description poskytujeme ako sprievodca skôr než si cenovú ponuku. Pri každom kroku boli prijaté opatrenia na zabezpečenie toho, aby sme loď z správnu položku, tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis. V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania.

Ohlasy:

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, pls nechať 5-hviezdičkový a priaznivé komentáre, čo je veľmi užitočné pre nás.

V súčasnosti máme špecializované v dámskej a detskej Módy. Ceníme si každého zákazníka, ako aj veľkoobchodných zákazníkov. Našim zákazníkom ponúkame úžasné úspory v porovnaní s cenami ponúkaných tradičnými predajcov podobné alebo identické výrobky.

Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti.

Štítky: svetlo na bicykel nastaviť, ľahké nastavenie, svetlo na bicykel, Lacné svetlo na bicykel nastaviť, Vysoká Kvalita svetla nastavenie, Čína svetlo na bicykel Dodávateľov.

Názov Značky Lance Domov
Číslo Modelu U2
Zdroj Napájania Batérie
Montáž Umiestnenie Riadidlá
Certifikácia CE
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

UniqueFire so Zameraním Široký Lúč cree XML U2 led požičovňa bicyklov svetla súbor s nabíjateľnou 18650 batéria+nabíjačka

UniqueFire so Zameraním Široký Lúč cree XML U2 led požičovňa bicyklov svetla súbor s nabíjateľnou 18650 batéria+nabíjačka

Súvisiace produkty

Porovnať