1Pcs 12"x12" Auto Starostlivosti Umývanie Auta Magic Hliny Mitt hliny Na Umývanie Auta Rukavice Clay Bar Hliny Uterák starostlivosť o Vozidlo kefy na čistenie Náradia

Nový produkt

Skladom

€2.47

Pridať do obľúbených

Popis: Materiál: Polymerizácia Lepidlo + uhlíka prášku + Prírodný hodváb + Nano vlákna tkaniny Farba: ako je znázornené na obr Špecifikácie: Veľkosť: 30 cm x 30 cm / 12" x 12"

Funkcia: Čisté farby povrchu vody ako prvý, nechajte vody na povrchu nemusíte utrite, potom očistite povrch s auto umyť šampónom. Jemne utrite ju na povrch čistiť častice. Žiadne poškodenie laku lesk, nevyžadujú odreniny zlúčeniny, môžete ju čistiť. Na čistenie handričkou, proste ju dajte do vody a čakať na noc, nečistoty príde prirodzene..

Množstvo: 1 ks Poznámka: Prosím, nepoužívajte ju priamo na suchom povrchu maľby. Nemôžu byť použité priamo na vysokú teplotu povrchu. Inak, môže byť dissovled na povrchu. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje: 1 x Mikrovláknovú Handričku

Štítky: hlina uterák, hlina mitt, Magic Hliny Mitt, Lacné hliny uterák, Vysoká Kvalita hliny mitt, Čína magic hliny mitt Dodávateľov.

Názov Značky OOTDTY
Druh Materiálu Polymerizácia Lepidlo + uhlíka prášku + Prírodný hodváb + Nano fiber handričkou
Sku 1E0289
Položka Hmotnosť 84g
Položka Druh Špongie, Utierky & Kefy
Hmotnosť Balenia 0.12kg (0.26lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 5cm (9.84in x 5.91in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1Pcs 12

1Pcs 12"x12" Auto Starostlivosti Umývanie Auta Magic Hliny Mitt hliny Na Umývanie Auta Rukavice Clay Bar Hliny Uterák starostlivosť o Vozidlo kefy na čistenie Náradia

Súvisiace produkty

Porovnať