Nové 4Pcs 6 palcov (150mm) Nárazníkov Leštiace Hubky Pad Auta Na Auto Polisher Buffer #1

Nový produkt

Skladom

€2.86

Pridať do obľúbených

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné individuálne leštené priame použitie s leštenie kvapaliny (paste, v prášku) používa sa v spojení s povrchom byť leštené, aby sa dosiahlo lepšie leštiaci účinok leštenie pred postupu, zvládne stopy ľahko vymeniť Čierna podložka slúži na odstránenie vírivej, mierne až stredne hologram, kvapky vody a svetla chyba v programe skicár. Oranžový pásik slúži na odstránenie ťažké škrabance a maľovať vady. Oblek pre ploché jasné povlak pre finshing leštenie Žltý pásik na nanášanie vosku alebo glazúra. Nemá žiadne rezanie schopnosť. Modré mat poskytuje mierne rezacie schopnosti, to môže priniesť farby do plných lesku a prípravka jasné kabát pre vosk alebo uvarenú

Špecifikácia: Materiál: hubky Color: black & orange & blue& yellow Pre auto leštiace Hubky pad: 6" Veľkosť: 6" (150mm)

Množstvo: 4 ks

Poznámka dobre Potraste pred leštenie agent silou, s cieľom udržiavať dobrý účinok. všetky leštiace kotúče by mali byť vyčistené pred použitím, hladké, aby zabezpečili, že žiadne reziduálne vo forme častíc. Po použití by mali byť ihneď vyčistené, sušia v tieni. prevádzky musia byť prevádzkované v interiéri a vyhnúť sa pádu piesku farba spôsobiť škrabance. Pri použití leštiaci stroj, by ste sa mali vyhnúť dlhší pobyt v tele uhlovej polohy, tak nie je hodiť farby vystavený Poznámka bezpečné používanie brúsnych leštiace stroje.

Prosím, dovoľte 1-2 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Pochopte prosím, Ďakujem!

4 x Hubky podložky

Štítky: pad auta, držiak pre auto polisher, Hubky Pad, Lacné pad auta, Kvalitný držiak pre auto polisher, Čína hubky pad Dodávateľov.

Špeciálne Funkcie Iné
Sku D16699
Miesto Pôvodu Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
Položka Priemer 15cm
Položka Šírka 15cm
Položka Druh Špongie, Utierky & Kefy
Názov Značky OOTDTY
Druh Materiálu Materiál
Položka Hmotnosť 75g
Položka Dĺžka 15cm
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 34cm x 26cm x 10cm (13.39in x 10.24in x 3.94in)
Typ Jednotky Súbor

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nové 4Pcs 6 palcov (150mm) Nárazníkov Leštiace Hubky Pad Auta Na Auto Polisher Buffer #1

Nové 4Pcs 6 palcov (150mm) Nárazníkov Leštiace Hubky Pad Auta Na Auto Polisher Buffer #1

Súvisiace produkty

Porovnať