Kvalitný Obrázok olejomalieb Moderného umenia Vášeň Flamenco Veľké Plátno na stenu decor Ručne maľované

Nový produkt

Skladom

€67.34

Pridať do obľúbených

100% Ručne Maľované! 100% Spokojnosť! Vysoká Kvalita Len!Rýchle Dodanie!

Plátno Len. Doprava v Valcované. 100% ručne maľované olejomaľba na umelec triedy plátno, Nie print alebo plagát. Pretiahla a zarámovať obraz je k dispozícii, keď je veľkosť si objednať nie je väčší ako 24x36inches. Prosím, kontaktujte nás pre ceny a rámy štýly . Jednoduché Zásady Pre Vrátenie Tovaru. Užite Si Zadarmo. Môžeme vás poslať fotografiu pre kvalitu potvrdil pred urobili sme zásielky. Ak potrebujete, prosím, označte tento vo vašej objednávke. Na waterprint alebo meno interpreta nebude ukázal, že na dokončené maľovanie.

O NÁS :

Morská Záhrada je profesionálny art gallery sa nachádza v Xiamen olejomaľba obce,ktoré sa zameriavajú na umelecké reprodukcie veľkých majstrov ako Van Gogha ,Moneta, Picassa, salvador Dali, Renoir, Klimt, Odplyní a O ' keeffe, atď. Viac ako jeden stovky sensior umelci pracovať tu.Môžeme maľovať všetky obrazové a akejkoľvek veľkosti.

Viac informácií,prosím, navštívte naše webové stránky: www.1paintings.com

Tabuľka Veľkostí :

8 x 10 inch

(20 cm x 25 cm)

12 x 16inch

(30 cm X 40 cm)

16 x 20-palcový

(40 cm X 50 cm)

20 x 24 inch (50 x 60 cm)

24 x 36inch (60cmx90cm)

30 x 40inch

(75 cm x 100 cm)

36 x 48inch

(90 x 120 cm)

40 x 60inch (100 cm x 150 cm)

48x72inch (120 cm x 180 cm)

Vlastné Veľkosti K Dispozícii

Fotografie z našich dokončené obrazy:

Vlastné Umenie Obrazu ( Fotografie na Plátno ) :

Ľahko Poradí : stačí nám poslať váš obrázok alebo fotku a dajte nám vedieť, veľkosti, akú ste chceli Sme vám zašle najlepšiu cenu, vrátane prepravných nákladov do vášho mesta. Objednávky potvrdené.Zanechajte nám svoju správnu adresu doručenia a kontaktné telefónne číslo. Pošleme vám hotové maľovanie foto e-mailom potvrdenie pred zásielky. Zmeny môžu byť vykonané, ak nie ste spokojní s niektorými časťami na maľovanie. Loď sa package, informovať vás sledovania, č. Keď máš maľovanie,ak je nejaký problém,dajte nám vedieť, slobodne,odpovieme vám v 12 hod.

FAQ(Často Kladené Otázky)

1.Aké sú olejomaľby reprodukcie?

---Olejomaľba reprodukcie sú ručne vyrábané repliky originálnych obrazov. Originály sú vyrobené dobre známy a rešpektovaný umelci ako Van Gogh Picasso a mnoho ďalších. Reprodukcie umožňujú vlastné replika dielo, ktoré sa len veľmi bohaté mohol dovoliť. Mnohí z originálov mohla byť len nájsť vo svete slávnych umeleckých múzeí. Reprodukcia je vaša šanca vlastniť nádherné umelecké za prijateľnú cenu.

2.Aký je rozdiel medzi svoje olejomaľby a vytlačí vidím všade inde?

---Výtlačkov, ktorý môžete nájsť na mnohých miestach na Internete a v mnohých obchodoch sú len vytlačené obrázky z originálnych obrazov. Olejovej maľby na našom obchode sú skutočné hand-made reprodukcie. Tieto obrazy sú zhotovené umelcom, ktorí replikovať umelecké práce vykonané niektoré z najväčších svetových majstrov. Toto je vaša príležitosť vlastniť hand-made dielo.

3. Prečo sú ceny také nízke?

---Cherry Galéria obsahuje viac ako 200 talentovaných a master umelcov,sme nákup tisíce múzeum kvalitné olejomaľby od nich priamo. Máme bezkonkurenčnú schopnosť kúpiť obrazy za nízku cenu a namiesto zvyšovanie zisku sme prevodu úspor pre našich zákazníkov. Nákup z 1paintings.com dáva vám možnosť nákupu olejomalieb za veľkoobchodné ceny.

4.Keď som, aby obraz s rámom by som sa dostať obraz zarámovať a pripravený na zavesenie na mojej stene?

--- ÁNO. Keď si objednať aj rám a maľovanie sme úsek svoj obraz na nosidlách barov. Potom sme rámu maľovanie a dať všetky potrebné hardvérové pre vás zavesiť svoj obraz na stenu.

5.Ako dlho budem musieť čakať na moje maľby?

---Svoj obraz zvyčajne dostane expedovaný k vám do 4 dní (v pracovné dni). To dorazí na vašej strane, v 5-10 pracovných dní od EMS international express. DHL,TNT,FEDEX express je tiež k dispozícii,pozrite si prosím poplatky sa s nami, ak potrebujete.

6.Môžete reprodukovať obrazy z môjho obrázku?

---Áno, môžeme reprodukovať olejomaľba z akéhokoľvek jasného obrazu alebo fotografie. Môžete sa na nás obrátiť s názvom interpreta a obrazu, nás e-mailom na obrázok, ktorý by ste radi zopakovali.

7.Ako môžem zaplatiť?

--- Escrow

Uprednostňujeme Escrow platby (rýchlo, ľahko a bezpečne). Uvedomte si, že všetky vrátenie bude vystavená rovnakým spôsobom, že kupujúci zaplatil nás. Kreditné Karty:

Akceptujeme všetky druhy hlavné kreditné karty (Visa/Master/Discover/American Express) cez Viazaný, a môžete platiť pomocou kreditných kariet ako hosťujúci člen Escrow keď zabudnete Escrow heslo alebo ste nemali na Viazaný účet zriadený. Všetky ostatné platobné metódy a možnosti:

Všetky ostatné spôsoby platby, prosím, napíšte mi najprv pred nákupom sa uistite, že by som prijať vaše možnosti platby. Zvyčajne neponúkame vyzdvihnutie služby

8.Ako sú obrazy balené?

---Všetky obrazy bude balený na pevnom trubice vnútri a bublina plastové mimo.

9.Aký druh podnikania sú povolené vo vašom obchode?

---Môžeme robiť všetko, veľkoobchod,maloobchod a dropship!

10. Spätná väzba - Pozitívna spätná väzba je veľmi dôležitá pre podnikanie v oblasti . Snažíme sa dodávať vysoko kvalitné položka na vás a ďakujeme, že ste pre opustenie pozitívnu spätnú väzbu. Ak máte problém s vašou objednávkou, určite nás kontaktujte. Veríme, že môžeme, aby ste spokojný prostredníctvom nášho úsilia. Dúfame, že to nie je len transakcií, ale tiež, aby váš život lepšie.

Štítky: maľovanie v štýle art deco, art digitálne maľovanie, maľovanie hrozna, Lacné maľovanie v štýle art deco, Vysoko Kvalitné digitálne umenie maľba, Čína maľovanie hrozna Dodávateľov.

Pôvodný No
Podpora Base Plátno
Materiál Bielizeň
Rám No
Štýl Impresionistické
Technics Ručne Maľované
Veľkosť (Palce) 24x24, 28x28, 30x30, 36x36, 48x48, 64x64
Formulár Jeden
Miesto Pôvodu Fujian, Čína (Pevninská Časť))
Kaligrafie a maliarstva typ Maliarske Plátno
Predmety Portrét
Tvar Obdĺžnik
Druh Ručne Maľované
Názov Značky Zemalu
Rám režim Plátno Len
Médium Olej
Hmotnosť Balenia 1.5kg (3.31lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 45cm x 30cm x 25cm (17.72in x 11.81in x 9.84in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Kvalitný Obrázok olejomalieb Moderného umenia Vášeň Flamenco Veľké Plátno na stenu decor Ručne maľované

Kvalitný Obrázok olejomalieb Moderného umenia Vášeň Flamenco Veľké Plátno na stenu decor Ručne maľované

Súvisiace produkty

Porovnať