Pôvodné Autentické Advken prenosné para taška pre RBA RDA coil tank&vape pen&box mod&chuť carring puzdro rýchle dodanie

Nový produkt

Skladom

€5.96

Pridať do obľúbených

Autentické Advken prenosné para taška pre vape pen&box mod&chuť carring puzdro S týmto prenosná taška, môžete ľahko nosiť váš mod, nádrž, chuť a niektoré typy príslušenstva, spolu, vape na ceste. Položku detaily: 1. Polyester materiál 2. Non-tkané vnútri 3. Silnejšie Špecifikácia: 1.Farba: Black 2.Veľkosť: 3,5 cm x 6,5 cm x 12,5 cm Balenie zoznam: 1X Para taška (vezmite prosím na vedomie, že vape pen&chuť v pic je len pre parádu prípade,nie je súčasťou balenia zoznam)

Zásielky

1. Zvyčajne sme usporiadať zásielky pre vás v rámci 24 hodín po peniaze potvrdené. Môžeme delate dopravu, pretože sviatok alebo v nedeľu.

2. Všetky naše spôsob dopravy mohlo byť sledované.

3. Prosím, uistite sa, že ponuka svoje Detail Meno/Adresa/ psč/telefónne číslo, je potrebné dopravcom na Medzinárodných Zásielok.Pri pozemok je vrátiť preto, že svoje zlé informácie, nie sme brať na zodpovednosť. Všetky náklady v dôsledku nesprávnej informácie budú poskytovať kupujúcim. Najmä priatelia z Ruska, prosím, skontrolujte, či je vaše celé meno.

4. Budeme deklarovať ho ako darček a nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane. Ale niekedy, v niektorých krajinách, colný úradník môže byť prísny. nie sme zodpovední za všetky colné poplatky, kupujúci by mali pochopiť túto situáciu.

5. Prosím, neváhajte conatct nás, ak budete potrebovať rýchlejší spôsob dopravy.

Vráti

1. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom najlepšie ako sa dá. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v 7 dní a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu.

2. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: para taška, taška vaporizer, vape vape, Lacné para taška, Vysoká Kvalita taška vaporizer, Čína vape vape Dodávateľov.

Z ADVKEN
Materiál Bavlna
Veľkosť 3.5cm x 6.5cm x 12.5 cm
Položka Druh Para Tool Kit Bag
Číslo Modelu Advken prenosné para taška
Kompatibilný Model Limteless, evic AIO, istick 100w vape auta
farba Čierna
Názov Značky ADVKEN
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pôvodné Autentické Advken prenosné para taška pre RBA RDA coil tank&vape pen&box mod&chuť carring puzdro rýchle dodanie

Pôvodné Autentické Advken prenosné para taška pre RBA RDA coil tank&vape pen&box mod&chuť carring puzdro rýchle dodanie

Súvisiace produkty

Porovnať