6pcs Nehrdzavejúcej Strednej Okno Piliera Príspevky Kryt Výbava Pre Nissan Altima Teana 2008-2009-2010-2011-2012

Nový produkt

Skladom

€30.99

Pridať do obľúbených

Sada 6 ks ako obrázky zobrazené.

100% Zbrusu nový Produkt.

Vyrobený z pravej Nehrdzavejúcej ocele

Jednoduchá a Rýchla inštalácia, 3M lepiaca páska na zadnej strane pre priame pripojenie.

Inštalácia tipy:

1)Nájdite excact miesto, kde dať & set ju pred vybratím 3M páska kryt;

2)Čistú inštaláciu oblastiach;

3)Odstrániť 3M páska kryt a vložte produkt za excact polohy, stlačte ho urobiť dobrý adhensive;

4)Žiadne pranie do 24 hodín.

5)Lepšie použiť ľahší alebo sušič na vlasy poskytnúť mierne tepla pre 3M páska po odstráňte kryt, zlepší sa jeho tackiness.

Tovar vám bude dodaný z Číny po vaša plná platba bola prijatá.

Dodacia lehota:

----Letecky: vo Všeobecnosti, 12-15 pracovných dní, USA,

----Letecky: Všeobecne, o 18-25 pracovných dní UK, AU, Amerika, Západná Európa, Ázia; ----Doručenie do zvyšku sveta zvyčajne trvá 21~35 pracovných dní; ----Môžeme tiež loď položka prostredníctvom expresnej služby, ako je DHL, EMS, ak ste ochotní zaplatiť poplatok. Ak chcete vedieť podrobnosti, prosím kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu.

Máme loď na eBay adresu. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v ebay je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

Obrázky sú len pre referenčné účely. Vezmite prosím na položku získate ako štandard.

Prosím, uveďte vaše osobné požiadavky, ako sú farby, obaly, v hodnote vyhlásenie atď, na paypal správu, keď budete platiť aj pre nás.

Poznámky:

Sme NIE je zodpovedná za akékoľvek oneskorenie pri dodávke, vrátane ale nie obmedzený na colné poštovné kontrola, štrajku, zásahu vyššej moci a pod.

Ako kupujúci, je to vaša povinnosť platiť daň pri vytvorení objednávky zo zahraničia. Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné skryté poplatky.

Návrat & Vrátenie Peňazí

Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté.

Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie.

Prosím repack položky opatrne. Položky vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu ihneď, ak nájsť chybné. V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná. Doprava, manipulácia a poistné poplatky sú nerefundovateľné.

Ak je položka zistí chybný, tovar vám bude zaslané späť kupujúcemu na náklady kupujúceho. Položky vrátený bez čísla RMA budú odmietnuté a vrátené odosielateľovi. Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a Prepravné náklady. Kupujúci je zodpovedný za dodatočné prepravné náklady na položky, ktoré sú vrátené odmietol a/alebo nedoručila. Neprijímame žiadne vráti bez povolenia číslo na obale alebo etikete sa vrátil v roku.

Pošlite nám e-mail počas nášho pracovný čas (od pondelka do piatku), dostanete odpoveď do 24 hodín. Počas nášho víkend, môžete dostať odpoveď do 48 hodín.

Ak nie sme spokojní s produktom, alebo službou ,prosím, kontaktujte ma a nedávajú nám negatívne alebo fyzická spätnú väzbu,musíme dať uspokojivé riešenie.

Spätná Väzba & DSRs (Podrobné Hodnotenia Predajcu). Sme závislí na našich eBay povesť a spokojnosť zákazníka uspieť.Preto, Vaše pripomienky a DSRs sú veľmi dôležité, ak chcete nás, ako lepšie DSR skóre vplyv na náš vyhľadávač umiestnenie na eBay. Chceli by sme získať dobrú spätnú väzbu a 5 star DSR hodnotenie. Vaše akcie bude nám ponúkajú naše mlieko a chlieb . Ak by sme nedali ste dostatočným dôvodom, pre 5-hviezdičkový známky na každej DSR potom prosím, dajte nám vedieť, ako môžeme získať 5-star rating pred odoslaním yourscores!

Štítky: pilier príspevok, pilier príspevok zahŕňa, Výbava Kryt, Lacné pilier príspevok, Vysoká Kvalita pilier príspevok zahŕňa, Čína výbava kryt Dodávateľov.

Názov Značky JOGON
Model Rok 2008-2012
Externé Testovanie Certifikácia ISO9001
Položka Druh Chróm Styling
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

6pcs Nehrdzavejúcej Strednej Okno Piliera Príspevky Kryt Výbava Pre Nissan Altima Teana 2008-2009-2010-2011-2012

6pcs Nehrdzavejúcej Strednej Okno Piliera Príspevky Kryt Výbava Pre Nissan Altima Teana 2008-2009-2010-2011-2012

Súvisiace produkty

Porovnať