Pre Nissan Tiida C11 2004-2011 Chróm Kľučky Zahŕňa Tiida Latio Naopak Trazo Sedan 2006 Príslušenstvo Nálepky Auto Styling

Nový produkt

Skladom

€13.12

Pridať do obľúbených

[xlmodel]-[custom]-[16308]

Funkcie:

Chróm Styling Kľučky Dverí

Nosenie s :pre Nissan TIIDA C11 (2004-2011)

Latio / Naopak / pre Dodge Trazo Sedan a H atchback

Materiál : Vysoko kvalitná ABS Chrome Plastové

Vyrobené v ISO 9001 Zariadenia ak chcete Zabezpečiť Dobrú Kvalitu.

Jednoduchá Inštalácia ,Bez Akýchkoľvek Nástrojov. 3M Automobilový Lepiaca Páska je Pripojený.

Perfektné Fit . Pokrytie Existujúcich Škrabance a chráni Vaše Auto Pred Budúcimi Prst Klince,Kľúče, Škrabance atď...

Vyzdobiť Auto Vystúpení,Aby Vaše Auto zvláštne a Jedinečné.

Nikdy Hrdzu, Jasná ako Zrkadlo.

Obsah Balenia:

Kľučky na dvere: 8 x Chróm Styling Dvere Handles_4big+4small

Dvere Miska: 4 Chróm Styling Dvere Miska

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[16304]

[xlmodel]-[custom]-[16303]

LANGENS vždy zobraziť najlepšiu cenu by sme mohli ponúknuť,takže kúpiť sami dostanete najnižšiu cenu. Ak vaša objednávka množstvá viac ako 10pcs,prosím, kontaktujte nás pred platiť,možno by sme mohli pomôcť ušetriť náklady. (Metóda získať zľavu pre veľké objednávky: objednávku po prvé,nie platiť okamžite,robiť nechať odkaz povedzte nám, množstvo a spôsob dopravy chcete,budeme meniť cenu do 24 hodín,potom, prosím, na úhradu objednávky.)

LANGENS vždy ponúkajú šesť mesiacov záruka, znamená to, že aj na objednávku zatvorené po niekoľkých dňoch,a mohli by ste ešte získať záruku od LANGENS! Ak sa snažili každý metóda ponúkame vám stále nemôžete vyriešiť váš problém,budeme musieť urobiť výmenu,prosím pošlite zlé položku späť k nám prostredníctvom miestnej pošte air mail(Nebude akceptovať DHL,UPS,FEDEX,TNT),keď sledovacie číslo on-line,budeme vám posielať úplne nový život.

Mohli by sme vám dať nejaké zľavy pre vaše ide objednávky alebo posielať náhodne darček znížiť retum cenu,prosím, láskavo pochopenie.

Táto situácia vždy sa stalo s post office air mail,keď ste našli vašu zásielku sledovanie informácie ukazuje doľava HONG KONG a žiadne informácie o miestnej pošty webovej stránke,your parcely teraz je na ceste k vašej krajine,alebo prišli na svoje krajiny, ale len preto, že váš miestny post office príliš zaneprázdnený vysporiadať s toľkými pozemkov,prosím, buďte trpezliví. Pri prijatí času menej ako 10 dni a stále nedostal parciel,prosím, kontaktujte nás,budeme rozšíriť prijatia čas pre vás a snaží sa pomôcť nájsť príčinu meškania a pokúsiť sa vyriešiť.Keď nejaké novinky budeme vás konw v čase.

Zvyčajne sme objednávka odoslaná prostredníctvom Čína príspevok. Do Ruska ,12-35 pracovných dní. Európa,Severná Amerika,Juhovýchodná Ázia,Oceánia vždy v 10-18 pracovných dní,niekedy dokonca menej ako 10 dní. Do Južnej Ameriky,Blízky Východ,Afrika vždy 20-40 pracovných dní. DHL/TNT/UPS,3-5 pracovných dní. FedEx,4-6 pracovných dní. EMS,10-20 pracovných dní. Všetky Pozemky Majú Sledovacie Číslo.

Štítky: DVERE RUKOVÄŤ KRYT, Rukoväť Kryt, latio sedan, Lacné dvere, rukoväť kryt, Vysoká Kvalita rukoväť kryt, Čína latio sedan Dodávateľov.

Názov Modelu C11
Položka Šírka 1.25inch
Materiál ABS
Štýl Chróm Styling
Externé Testovanie Certifikácia CCC
Položka Druh Chróm Styling
Názov Značky HB·JC
Položka Priemer 8.88inch
Druh Materiálu ABS Plast
Položka Dĺžka 8.86inch
Model Rok 2004-2011
Špeciálne Funkcie Nikdy Hrdzu
Položka Hmotnosť 0.25kg
Model Auta Nissan Tiida
Položka Výška 1.18inch
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pre Nissan Tiida C11 2004-2011 Chróm Kľučky Zahŕňa Tiida Latio Naopak Trazo Sedan 2006 Príslušenstvo Nálepky Auto Styling

Pre Nissan Tiida C11 2004-2011 Chróm Kľučky Zahŕňa Tiida Latio Naopak Trazo Sedan 2006 Príslušenstvo Nálepky Auto Styling

Súvisiace produkty

Porovnať