SKTOO OEM 39220 38030 Chladiacej kvapaliny Motora Snímač Teploty na Hyundai Kia auto senzory

Nový produkt

Skladom

€4.37

Pridať do obľúbených

OEM 39220 38030 Chladiacej kvapaliny Motora Snímač Teploty na Hyundai Kia auto senzory

Vezmite prosím na Vedomie: je kupujúci zodpovednosť zabezpečiť správne časti je nariadené. Uistite sa, že vaše auto je uvedená v tabuľke nižšie, a že časť senzora zápasy jednej nižšie ako nemôžeme akceptovať vráti za objednaný tovar omylom! Umiestnením ponuky sú potvrdením, že máte skontrolovať kompatibilitu najlepší spôsob, ako overiť zlučiteľnosť je kontrola časť v starom jednotky, ak je to možné, alebo sa obráťte na vášho hlavných predajcov na požadované číslo. 1.Priama on-line platby.odkazujú na

2.Uistite sa, že všetky informácie, ktoré je správne.Prosím, kontaktujte nás v čas ak chcete zmeniť adresu,ak nie,parcela stratené alebo sa vrátiť späť do Číny,kupujúci by mali platiť straty. Všetky výrobky sú kontrolované a sme sľúbili č kvality problém pred zásielky.ak vaše produkty majú problémy s kvalitou,kupujúci by mal ukázať Etikete Výrobku,by mali package dobre,by mali platiť prepravné náklady na návrat späť. Poznámka: v prípade, Ak tovar vám vráti, nie naše,budeme to zahodiť! žiadne náhrady! no znovu sa na vás!Prosím, skontrolujte, či tovar, ktorý ste ju vrátiť, je náš! Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá.Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. prepravné údaje: 1.tieto sú času na loď cez čína príspevok. 2.môžeme odoslať balík alebo vrátenie dane, ak balíček vrátiť. 3.prosím chak vašu ADRESU opatrne pri spracovaní objednávky.

Štítky: senzor senzor, snímač kia, snímač teploty, Lacné senzor senzor, Vysoko Kvalitný snímač kia, Čína snímač teploty Dodávateľov.

Hysterézia 11
Druh Snímač Teploty Chladiacej Kvapaliny
Opakovateľnosť 11
Typ Snímača Piezoelektrické
Rozlíšenie 11
Citlivosť 11
Lineárne 11
Názov Značky SKTOO
Rozsah Merania 11
Štýl D
Hmotnosť Balenia 0.035kg (0.08lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 6cm x 4cm x 4cm (2.36in x 1.57in x 1.57in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

SKTOO OEM 39220 38030 Chladiacej kvapaliny Motora Snímač Teploty na Hyundai Kia auto senzory

SKTOO OEM 39220 38030 Chladiacej kvapaliny Motora Snímač Teploty na Hyundai Kia auto senzory

Súvisiace produkty

Porovnať