Ručné vodné čerpadlo, filter, top presnosťou 0.01 micron čistička pitnej vody vybavenie na prežitie

Nový produkt

Skladom

€35.40

Pridať do obľúbených

Miniwell L610 prenosné vodný filter umožňuje používateľom piť čistú skvelé ochutnávka vody z obnoviteľných prírodných zdrojov pitnej vody. Je účinný proti baktériám (Salmonella, Cholery, E coli, atď.), prvoky cysty, a vírus, tiež odstraňuje zvyškový chlór, nepríjemná chuť, zápach a farbu. Miniwell pitná voda filter je ideálny pre pešiu turistiku & kempovanie, cestovanie, havarijnej pripravenosti a prežitie. Pretože L610 je prenosný a ľahký, je tiež skvelé pre cestovateľov, ktorí sa nechcú spoľahnúť na kvalitu miestnej vody.

Špecifikácia:

Model

L610

Pórov Filtra Veľkosť

0.01 mikrónov

Veľkosť

165*50*85mm

NW

245g

GW

445g

Prietok Vody

0.5 L (0.13 gal)/min

Kapacita

1000L

Materiál

ABS , Uhlíkových Vlákien, UF(lekárske triedy)

Príslušenstvo

Vstup a Výstup Hadice, Tkaniny, Taška, Návod

Funkcie:

Najmenšia Veľkosť Pórov Filtra 0.01 mikrónov

Odstraňuje 99.9% na Vodnú Baktérie a dokonca aj Vírusy.

Odstraňuje 99% Kadmium, Olovo, Ortuť (Ťažké Kovy).

Superior Filtračná Schopnosť: 1000 Litrov.

Zvýšenú Redukciu Chlóru chuť, Nepríjemná Chuť, Zápach a Farbu.

Zachováva Prospešné Minerály vo Vode.

Filtračné vložky vymeniteľná

Certifikovaný FDA CE, SGS

Čas použiteľnosti: 5 rokov(Po Prvotnom Zmáčanie: 3 roky)

Štruktúry:

3 stupne filtrácie proces miniwell L610 mechanicky filtre čerstvej tečúcej vody na skvelé ochutnávka vody. Nevyžaduje chemikálie, elektro napájania alebo UV svetlo, aby mohli fungovať.

Etapa 1: 0.1 Micron UF Pre-Filter blok s piesok, hrdza, bahna, červy, baktérií a iných veľkých častíc, ktoré môžu upchať systému. Pomáha predĺžiť uhlíkovým filtrom (etapa 2) a UF membrány (3. etapa) život kapacity.

Etapa 2: Carbon Fiber Filter silne odstráni nepríjemnú chuť, zápach a zvyškový chlór v surovej vode, dokonca aj ťažké kovy (Olovo, Ortuť a Kadmium) vďaka veľkej ploche z uhlíkových vlákien.

Stupeň 3: 0.01 micron filtračné pórov veľkosť Miniwell L610 UF filtrom má vysokú účinnosť pri odstraňovaní prvoky (napríklad, Cryptosporidium, Giardia) a baktérie (napríklad, Campylobacter, Salmonella, Shigella E. coli) aj účinnosť pri odstraňovaní vírusov muž známe (napríklad, Črevných, Hepatitída, Norovirus, Rotavirus)". Prináša vám 1000 Litrov pitnej vody.

UF funkcie:

Na L610 Ultra-filtrácia filter funkcie state-of-the-art UF Duté Vlákno Technológie membrána na úrovni 0,01 mikrónov. Voda prirodzene prúdi cez póry z vonku-cez membránové steny pod nízkym tlakom. Suspendovaných častíc a materiály s vysokou molekulovou hmotnosťou nie sú schopní prejsť cez 0.01 micron UF membrány, takže si iba čerstvé čistej vody a prospešné minerály. Vzorky technológia sa používa na výrobu čistej vody v zdravotníckych zariadení a veľké obecnej čov.

Tiež, UF membrány môžu byť späť zapísané na predĺženie životnosti. L610 UF filter mimo-v konfiguračnom maximalizuje jednoduché spätné premývanie. UF membránou výkon môže udržiavať oveľa viac ako 1000Liters ak zúčtovania je vhodné.

Informácie O Produkte

Jednoduché použitie:

1. Miesto prívodnej hadice v behu čerstvé zdroj vody (rieky, jazera a dážď, atď.). Pomocou plaváka, aby predfilter mimo dno a od nánosov.

2. Miesto zásuvky hadice do pripevnené prísavkou alebo čistej vody kontajner.

3. Štart čerpanie posunutím páčky nahor a nadol.

Filtračné vložky Vyčistiť & Vymeniteľné Čistenie: L610 filtračné vložky je možné čistiť pomocou čistej vody. Miniwell navrhuje čistenie filtra s čistou vodou po každom použití. 1. Odstrániť predfilter z prívodnej hadice. 2. Miesto vody prívodnej hadice do čistej vody. Čerpadlo voda pretekajúca cez L610 vodný filter, kým voda tečie von zo zásuvky hadice. 3. Pripojte pre-filter na výstupe hadice. Čerpadlo voda, ktorá tečie cez pre-filter, kým prietok vody je čistý od predfilter. Pre dôkladnejšie čistenie, UF filter je možné čistiť vypláchnutie s zdravotníckych ústna voda, a potom sa triasť filter s otvoreným koncom smerom nadol, aby sa uvoľnili všetky tuhých znečisťujúcich látok. ( POZNÁMKA : Uhlíkový filter by mal byť iba opláchnuť čistou tečúcou vodou. )

Výmena:

L610 filtračné vložky môže byť nahradené. Nemusíte zahodiť celý systém.

1. Predfilter výmena: Odstrániť Pred-Filter z vody prívodnej hadice, potom znova nainštalujte nové Predfilter. 2. Uhlíkový filter a filter UF výmena: 2.1 Odskrutkujte UF filter proti smeru hodinových ručičiek a jemne odstráňte Filter UF /Uhlíkovým Filtrom, montáž. 2.2 Jemne otáčať UF filter tak, že Zámok Kolíky sú zarovnané s otvormi v Zámku Sloty. Vytiahnuť filter UF od Uhlíkovým Filtrom, 2.3 Dať uhlíkovým filtrom a UF zastavaných filter do bývanie a skrutky pevne. Nahradiť nový filter.

Poznámka: Ak by ste sa chceli kúpiť L610 filter náhrady ako zálohu, prosím, kliknite na odkaz nižšie:

Testovacie správy: Miniwell L610 má FDA, CE certifikáty a prešiel SGS teste.

Porovnanie:

Porovnáme Miniwell Produkty s inými značkami vody filtre na trhu. Pridáme hrsť blata a niekoľko kvapiek uhlíka atrament do neupravenej vody pre simuláciu špinavej vody. Filtrované vody z miniwell L610 je čistejšie ako iné podobné vodný filter. Je to jednoduché mať prístup k čerstvej pitnej vode tak dlho, ako budete mať jeden miniwell L610.

Balenie obsahuje

prenosné vodný filter*1

výstup a vstup hadice *1

textílie taška*1

príručka*1

FAQ

1. Ako často môžem zmeniť moje filter? Ako budem vedieť, že je čas na zmenu filter?

Závisí to od toho, kvalita vody, ktorú sú filtrovanie. Viac kontaminované vody, kratšiu životnosť filtra. Miniwell naznačuje, výber z obnoviteľných zdrojov pitnej vody ako zdroj vody. Nenechajte si vybrať ľudské a priemyselných odpadových vôd ako zdroja vody. Pre-filter--- Ak je prietok vody spomaľuje z filter, prosím, skontrolujte, či predfilter je upchaté. Prosím backwash pre-filter. Ak prietok vody je pomalý, teda opakovať backflushing pár krát, prosím, zmeňte filter. Carbon fiber filter---Ak sa používa nepretržite 12 mesiacov, carbon, fiber filter môže byť menej účinné na absorpciu chuť, zápach a ťažkých kovov. Miniwell navrhuje výmena uhlíkových vlákien filter po 12 mesiacov. UF filter---UF filter nedovolí vody na toku keď dosiahne kapacitu. Ak zistíte, prietok vody spomaliť alebo nemôže vyjsť vody z filtra, opláchnite alebo zmeniť UF filter.

Štítky: Presnosť, Vybavenie, Lacné presnosť, Kvalitné vybavenie.

Veľkosť 165*50*85mm
Filtračná Kapacita 1000 Litrov
Prietok Vody 0.5 L/min
Materiál ABS , uhlíkových vlákien, UF(lekárske triedy)
Filtračné Vložky Vymeniteľná Áno
Názov Značky miniwell
Príslušenstvo Vstup a Výstup Hadica Textílie Taška Inštrukcie
Stupeň Filtračné vložky 3
Filtrácia Veľkosť Pórov 0.01 Mikrónov
Druh Vodný Filter
Aplikácia Bežecká Zdroj Pitnej Vody
Čistá Hmotnosť 245 g
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.46kg (1.01lb.)
Veľkosť Balenia 22cm x 13cm x 11cm (8.66in x 5.12in x 4.33in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Ručné vodné čerpadlo, filter, top presnosťou 0.01 micron čistička pitnej vody vybavenie na prežitie

Ručné vodné čerpadlo, filter, top presnosťou 0.01 micron čistička pitnej vody vybavenie na prežitie

Súvisiace produkty

Porovnať