200pcs 3 in1 Kempovanie Turistika Núdzové Oblasti Prežitie Prevodovky, Píšťalka, Kompas, Teplomer Vonkajší Potrebné ArmyGreen píšťalka s lanom

Nový produkt

Skladom

€104.15

Pridať do obľúbených

startIsvModuleWrap12058

endIsvModuleWrap12058

názov:3 in1 Kempovanie Turistika Núdzové Prežitie Prevodovky, Píšťalka, Kompas, Teplomer Vonkajší Potrebné ArmyGreen Farba

Popis:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Plastová píšťalka s nylon krku ozdobná šnúrka na uniforme

Má malé kvapalinové kompas na jednej strane a teplomer na druhej

Ideálny pre Lodičky, Camping, Turistiku, alebo Poľovníctvo atď.

Teplotný rozsah: -20 C až 50 C

Krk lanko dĺžka: 45 cm( cca)

Rozmer:5 cm(L)*2,5 cm(W)*2.3 cm(H)( cca)

Doprava:

1. Ak ste adresa je nepotvrdené nie sme zodpovedný za to. To je veľmi bezpečný dverí k dverám služby, najviac countrys nikdy dostať problém s custom. (Prosím zanechať váš telefón, aby pošty zamestnancov spojenie s vami), ak vaša adresa je patril do "ostatných krajín", prosím, spojte so mnou vedieť o detail lode náklady.

2.v normálnom, čínskej leteckej pošte je o 9-18 pracovných dní. Ale to môže byť o 45days, ak nie je vlastný problém, alebo vaša adresa je vzdialené miesto, alebo vašej krajiny post office potrebujú viac času na e-mail odoslať .

3.v normálnom, EMS air mail je o 7 až 15 pracovných dní, ale môže byť o 30 dní., ak nie je vlastný problém, alebo vaša adresa je vzdialené miesto, alebo vašej krajiny post office potrebujú viac času na e-mail odoslať .

4.pre čínsky air mail, nie je prijaté po asi 18bussiness dní, pre EMS air mail, nie je prijaté po asi 13 bussiness dní, prosím, spojte sa s nami, nech nám klásť čínsky post office overiť podrobne . je mi to veľmi ľúto, že spôsobujú nepríjemnosti, ďakujem.

Kupujúci Poznámka

1.to je lepšie pre kupujúceho mať podrobné zobrazenie položky " description pred nákupom.

2.ak zistíte, že niečo nechcete pochopiť , prosím, spojte so mnou , môžete si vybrať "na chat" alebo "systém e-mail, ja vám odpovieme vám hneď, ako som si.

3.keď sa získať predmety,ak nie je žiadny problém,prosím, pomôžte mi, potvrdenie objednávky ,a daj mi pozitívnu spätnú väzbu s 5 úplné hviezda.ďakujeme

4.keď dostanete položky,ak sa nájde nejaký problém,prosím, nenechávajte negatívne alebo fyzická spätnú väzbu priamo ,prosím, spojte so mnou, daj mi šancu to zvládnuť pre vás , pretože vaša spokojnosť je naša snaha.ďakujem.

Naše business návrat politiky:

1.Kupujúci je schopný vrátiť do 7 dní, ak sa vám nepáči to alebo akýkoľvek iný problém. Kupujúci musí kontaktovať nás do 7 dní od dátumu doručenia dostať Vrátiť Povolenie pred vrátiť vec inak vrátenie bude zamietnutá.

2.Poštovné a balné je nevratný.

3.Kupujúci zaplatí spiatočnou adresou.

4.Ak chcete požiadať o vrátenie pošlite nám e-mail

5.Všetky výnosy musia byť priložené všetky obaly a zahŕňajú všetky doplnky, ktoré sprevádza zásielku. Vyhradzujeme si právo odmietnuť akékoľvek vráti, ak správne usmernení nie sú dodržiavané.

Štítky: Píšťalka, Kompas, píšťalka whistle, píšťalka prežitie, Lacné píšťalka, kompas, Vysoká Kvalita whistle whistle, Čína whistle prežitie Dodávateľov.

Názov Značky XUANGOUXGCN
farba Army Zelená
Druh Tiesňové Prikrývky
Veľkosť Balenia 22cm x 22cm x 22cm (8.66in x 8.66in x 8.66in)
Hmotnosť Balenia 2.0kg (4.41lb.)
Typ Jednotky veľa (200 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

200pcs 3 in1 Kempovanie Turistika Núdzové Oblasti Prežitie Prevodovky, Píšťalka, Kompas, Teplomer Vonkajší Potrebné ArmyGreen píšťalka s lanom

200pcs 3 in1 Kempovanie Turistika Núdzové Oblasti Prežitie Prevodovky, Píšťalka, Kompas, Teplomer Vonkajší Potrebné ArmyGreen píšťalka s lanom

Súvisiace produkty

Porovnať