Kukurica Striptérka Mlátenie Stripping Kerneler Rez Kôra Thresher Kuchynský Nástroj Odstraňovač Kukuričné Zrno Oddeľovač Striptérka Corns Škrabka -TN

Nový produkt

Skladom

€2.92

Pridať do obľúbených

Kukurica Striptérka Mlátenie Stripping Kerneler Rez Kôra Thresher Kuchynský Nástroj Klasu Odstraňovač Kukuričné Zrno Oddeľovač Striptérka Corns Škrabka

Balenie Obsahuje: 1 x Kukurica Striptérka

Popis :

Model: kukurica striptérka

100% nový , vysoká Kvalita:

Použitie Rozsahu: kuchyňa

Hmotnosť: 90 g / oz 3.2

Materiál: ABS+ nehrdzavejúcej ocele

Veľkosť: 11 cm / 4.3" * 7 cm / 2.8" * 6 cm / 2.4"

Package: 1 kus

Platba Popis

1.Spôsob platby Prijaté: ESCROW, Alipay, Kreditné Karty,T/T, Western Union a Moneybooks.

2.Budeme písať nižšiu hodnotu na obale, aby sa zabránilo vyrábať tarify. Každá krajina má rôzne tarify politiky. Nebudeme účtovať žiadne dane z predaja a manipulačné poplatky. V každom prípade, nie sme zodpovední za daň (DPH)/Dovozného Cla alebo inej ekvivalentnej vzniká od doručenia transakcie . Skontrolujte prosím váš miestny vlastné právne predpisy a navštívte miestne colné oddelenie webovej stránke pred nákupy.

Doprava

1.My len loď na potvrdil, adresu, ktorú ESCROW(Alipay). Ako budete platiť, uistite sa, prosím, vašu adresu a telefónne číslo v ESCROW(Alipay) adresa poznámky pre bezpečnú prepravu.

2.Budeme sa snažiť poskytnúť vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na Kuriérskej Spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie.

3.Registrovaný Objednávky bude dodaný prostredníctvom Čína Príspevok Letecky (Predvolené),EMS,DHL a FEDIX, atď. (Vyjadriť potrebu príplatok).

4.Môžete platiť dodatočné prepravné náklady, získať expresné doručenie, ako EMS, DHL, alebo FEDIX. Stačí 3-7 pracovných dní na prijatie objednávky, kontaktujte nás, ak je to potrebné.

Návrat

1.Ak je položka, nemôže pracovať v poriadku, skontrolujte prosím, dvakrát, ak chcete potvrdiť, že produkt je chybný a, kontaktujte náš služby zákazníkom zástupca čo najskôr, dajte nám vedieť, Podrobné Problém , budeme sa snažiť, aby vám slúžili.

2.Ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné alebo položku nie, ako je popísané, kontaktujte nás pre čiastočné/plné náhrady alebo výmeny na naše náklady.

3.Ak sa chcete vrátiť tovar,kontaktujte nás prosím do 30 dní po package prijaté .Návrat výrobky musia byť aj v pôvodnom stave: vrátane krabice, obaly a všetky ostatné príslušenstvo. Výnosy, ktoré sú výsledkom zákazník chyba bude predmetom skutočné prepravné zrážky z vrátenie peňazí.

4.Kupujúci by mal platiť pre návrat prepravné poplatky, ak Všetky NON-Predávajúci vráti Chybu pre vrátenie peňazí . (E. g. priniesol si nesprávnu veľkosť alebo nesprávnu položku).

5.Prosím, uistite sa, že položka NIE si človekom sabotáže. Ak máte zlomené to , prosím, na VEDOMIE, že poštovné a manipulačný poplatok sa nevracia, všetky návrat poštovné poplatok by hradí kupujúci, pokiaľ položka DOA.

6.Prosím, kontaktujte nás pred vrátiť vec, ponúkneme vám správnu spiatočnú adresu.

Spätná väzba

1.Garantujeme 100% spokojnosť zákazníka.

2.Dáme výzvu odpoveď na vašu otázku. (Spravidla do 24 až 48 hodín!)

3.Kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom žiadne Negatívne pripomienky alebo zvyšovanie sporu. Budeme sa snažiť čo najlepšie vyriešiť problém, tak budete spokojní !

Štítky: Kukurica Škrabka, Kukurica Striptérka, Kuchynské Náradie, Lacná kukurica škrabka, Vysoká Kvalita kukurice striptérka, Čína kuchynské náradie Dodávateľov.

Ovocie & Zelenina Nástroje Typ Kukurica Striptérka
Druh Ovocie & Zelenina Nástroje
Certifikácia CIQ,ES / EÚ
Názov Značky BINGONE
Materiál ABS+ Nehrdzavejúcej ocele
Číslo Modelu AIA00497
Funkcia Zásobené,Eco-Friendly
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 12cm x 10cm (5.91in x 4.72in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Kukurica Striptérka Mlátenie Stripping Kerneler Rez Kôra Thresher Kuchynský Nástroj Odstraňovač Kukuričné Zrno Oddeľovač Striptérka Corns Škrabka -TN

Kukurica Striptérka Mlátenie Stripping Kerneler Rez Kôra Thresher Kuchynský Nástroj Odstraňovač Kukuričné Zrno Oddeľovač Striptérka Corns Škrabka -TN

Súvisiace produkty

Porovnať