Ženy Čistá Farba Lúk Odnímateľný Klope Choker Náhrdelník Tričko Falošné, Nepravdivé Golier

Nový produkt

Skladom

€3.06

Pridať do obľúbených

Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný Všetky zodpovedajúce príslušenstvo pre tričko,blúzka,krátke a dlhé šaty. Na dickie golier ponúka štýlový a ľahký dizajn. S 4 diery tlačidlá, ľahké dať na a vzlietnuť. Obe strany majú dlhšiu pásky, si môžete dať ruky do a opraviť golier poloha.

Špecifikácia: Materiál:Bavlnené Zmesi Farba:Biela, Štýl:Okrúhly golier,Stojan golier,Čipka golier,Kvetinová čipka golier(Ako obraz zobrazený) Množstvo: 1 ks

Teplé výzva: 1.Vezmite prosím na vedomie, že nízke teploty umyté,nepoužívajte bielidlá a miesto pod sálajúce slnko na pomerne dlhú dobu. 2.Ako rôznych metód merania,nastane 1-3 cm odchýlka o položkách,uistite sa prosím, že to je v poriadku pre vás pred objednaním. 3.Z dôvodu rôznych monitory a svetlo lampy,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky,naozaj ďakujem vám za pochopenie! 4. False Golier len,ostatné príslušenstvo(ak akékoľvek)irelevantné demo na obrázku nie sú zahrnuté. Balenie obsahuje: False Golier x 1 (bez maloobchodného balenia)

Štítky: false golier, Falošné, Nepravdivé Golier, falošné false, Lacné false golier, Vysoko Kvalitné falošné, nepravdivé golier, Čína falošné, nepravdivé Dodávateľov.

Veľkosť One Size
Názov Značky KLV
Vzor Typ Pevné
Typ Väzby Snímateľné goliere
Číslo Modelu 50JB6EE400090
Materiál Bavlna
Oddelenie Meno Dospelý
Štýl Novinka
Položka Druh Väzby
Pohlavie Ženy
Hmotnosť Balenia 0.04kg (0.09lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Ženy Čistá Farba Lúk Odnímateľný Klope Choker Náhrdelník Tričko Falošné, Nepravdivé Golier

Ženy Čistá Farba Lúk Odnímateľný Klope Choker Náhrdelník Tričko Falošné, Nepravdivé Golier

Súvisiace produkty

Porovnať