N19-003 Najnovšie Kreslené leader hrdina deti, oblečenie pre chlapcov, dievčatá unisex letné t shirt deti t-shirts bavlna

Nový produkt

Skladom

€3.33

Pridať do obľúbených

štart

Č. 1 Obchod v číne pracovníkov vždy vítané celého sveta, to priatelia, Budeme sa snažiť služby pre vás.Dúfam, že sa vám môže mať veľké nákupy v mojom obchode,Ak máte akýkoľvek problém,neváhajte ma kontaktovať priamo. Ďakujeme & prajeme všetko Najlepšie!

Najnovšie roztomilý chlapci dievčatá letné Oblečenie T-srhit

Multicolor

Materiál: je to viac ako 95% bavlna.je to pre letné nosenie,materiál je trochu tenké, preto prosím venujte pozornosť na to,že nemôže byť pre chladné počasie.

farba: ako na obrázku

Veľkosť: 80(12M&18 M)-90(2T )-10(3T )-110(4t-taktné )-120(5)-130(6)

detailné údaje o veľkosti,pozrite si prosím graf.

"Náhodných farieb a vzorov", je to pre nás jasne sklad, šaty sú 100% nové, takže venujte prosím pozornosť. ďakujem.

Vyššie uvedené obrázky sú pre vašu informáciu, niekedy preto, rôznych displej,rôzne pozadia,aj pre rôzne pôvodného materiálu(vždy sme vyrábať veľa dávky oblečenie), naozaj oblečenie môže byť o trochu farby aberration, je to accpted,ak nemôžete prijať tento problém,prosím, nenechajte ho objednať. ďakujem.

1) akceptujeme VIAZANÝ,Kreditné karty, Visa,Banky k Banke.

2), Budeme loď položiek do 3-7 pracovných dní po prijatí platby

3) Čína príspevok air mail(Menej 2kgs/pozemky) sa bude konať 15-25 pracovné dni,aby sa dospelo, lacné, ale pomaly,prosím, buďte trpezliví.ak nechcete prijatú pozemky, prosím, kontaktujte ma priamo.máme právo pomôžu zmeniť na iné prepravné spôsobom, ak neexistujú žiadne nehody, budeme správy, ktorú ste predtým, než sme sa lode sa na to.

Prvá voľba express, EMS budú trvalo asi 8-15 pracovné dni, aby sa dospelo.

DHL/TNT/UPS/FEDEX budú trvalo asi 4-7 pracovných dní, aby sa dospelo.

4) parcela bude vyhlásený ako darček s nižšou hodnotou pre jednoduché colné odbavenie

5) Budeme loď na predvolenú adresu na www.haix.sk, ak nechcete, informujte nás,a telefónne číslo je dôležité, keď opustíte vašu adresu

6) Ak ste spokojní s produktom, ktorý ste dostali,prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre DSR. ak máte akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás pred odchodom Negatívne alebo Neture spätnú väzbu,vždy Sme to v našich silách, pre 100% spokojnosť zákazníka. Vopred ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Štítky: t shirt deti, Deti t-shirt, deti, oblečenie pre chlapcov, Lacné t shirt deti, Vysoká Kvalita deti t-shirt, Čína deti oblečenie chlapci Dodávateľov.

Štýl móda
Vzor Typ Karikatúra
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Golier O-Krku
Topy Typ Tees
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Pohlavie Unisex
Materiál Bavlna
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Číslo Modelu Č. 19-003
Dieťa NÁM Veľkosť 2T, 3T, 4T-TAKTNÉ, 5, 6, 12, 18 M
Položka Druh Topy
Oddelenie Meno Deti
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

N19-003 Najnovšie Kreslené leader hrdina deti, oblečenie pre chlapcov, dievčatá unisex letné t shirt deti t-shirts bavlna

N19-003 Najnovšie Kreslené leader hrdina deti, oblečenie pre chlapcov, dievčatá unisex letné t shirt deti t-shirts bavlna

Súvisiace produkty

Porovnať