2018 Nové Deti Chlapec Oblečenie Na Jar Bavlna Chlapci T-Shirt Long Sleeve Deti Tetovanie Tees Dievčatá Chlapci Oblečenie List Tlačené

Nový produkt

Skladom

€5.59

Pridať do obľúbených

2018 Nové Deti Oblečenie Na Jar Bavlna Chlapci T-Shirt Long Sleeve Deti Tetovanie Tees Dievčatá Chlapci Oblečenie List Tlačené

Hlavná Farba: AKO Na Obrázku, Materiál: Bavlna, Zmes Package zahrnuté : 1x T-shirt

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd . Pozitívne (5 hviezdičiek) je veľmi dôležité pre nás,prosím, že dvakrát pred zanechajte nám spätnú väzbu. Ak nebudete spokojný so našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne (1-3 hviezdičkami), pripomienky alebo vykonať podrobné hodnotenie. Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.

Akceptujeme AliPay na Západ Únie, Moneybooker a TT . Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Zasielame tovar po celom svete, s výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie, najmä prostredníctvom ČÍNA PRÍSPEVOK AIR MAIL (s SLEDOVANIA Č.), a tiež prostredníctvom ePacket/EMS/DHL/TNT. Akonáhle je platba prijatá, tovar je zvyčajne expedovaný do 1-5 pracovných dní. Tovar je zvyčajne prichádzajú väčšinu krajín v približne 10-35 dní. Ale je vysoko závislá na manipuláciu schopnosť miestnej pošte / express spoločnosti, a/alebo miestne colné kontroly.

Vo väčšine prípadov, kupujúci nie je potrebné platiť clo. Budeme deklarovať ho ako darček a nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane. Ale niekedy, v niektorých krajinách, colný úradník môže byť prísny. Nie sme zodpovední za všetky colné poplatky, prosím pozrite sa na colnej politiky na svoje miesto. Ak budete musieť platiť colné poplatky, je to vaša povinnosť k svojej vlastnej krajine; kupujúci by mali pochopiť túto situáciu. Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti.

Veľkoobchodníci sú vždy vítané. Tešíme sa na dlhodobú spoluprácu so všetkými veľkoobchodníci vo svete. Špeciálne zľavy bude k dispozícii v závislosti na množstve, doprava režim, platby, atď. Stabilný pokles užívateľ bude vidieť, ako náš partner a vždy najlepšie ceny pre všetky položky. Môžeme pomôcť lode tovar kdekoľvek a bez akejkoľvek faktúry/príjem alebo reklamných materiálov .

Štítky: tees dievča, Chlapci t-shirt, bavlna chlapcov, Lacné tees dievča, Vysoká Kvalita chlapci t-shirt, Čína bavlna chlapci Dodávateľov.

Položka Druh Topy
deti oblečenie chlapci deti oblečenie
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Oddelenie Meno Deti
Oblečenie Dĺžka Dlhé
batoľa oblečenie batoľa chlapčenské odevy
Materiál Bavlna,Spandex
Pohlavie Chlapci
Číslo Modelu Sto sedemdesiat miliónov tri sto devätnásť tisíc šesť
Štýl "Európsky a Americký Štýl
šport obleky pre chlapcov deti, chlapci oblečenie
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Topy Typ Tees
Golier O-Krku
Názov Značky afairytale
Vzor Typ List
Dieťa NÁM Veľkosť 12 M A 18 M, 24M, 3T, 4T-TAKTNÉ, 5T, 6T, 7T
baby boy oblečenie detské chlapčenské odevy
tepláková súprava deti's odevy chlapec
Hmotnosť Balenia 0.12kg (0.26lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 2cm (7.87in x 5.91in x 0.79in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2018 Nové Deti Chlapec Oblečenie Na Jar Bavlna Chlapci T-Shirt Long Sleeve Deti Tetovanie Tees Dievčatá Chlapci Oblečenie List Tlačené

2018 Nové Deti Chlapec Oblečenie Na Jar Bavlna Chlapci T-Shirt Long Sleeve Deti Tetovanie Tees Dievčatá Chlapci Oblečenie List Tlačené

Súvisiace produkty

Porovnať