Kostrč Ortopedické Pohodlné Pamäťovej Peny Stoličky, autosedačky Vankúš na Dolnej časti Chrbta Kostrč Lekárske Hemoroidy Vankúš Almofadas

Nový produkt

Skladom

€23.11

Pridať do obľúbených

Kostrč Ortopedické Pamäťovej Peny Stoličky Auto Sedáku Lekárske Hemoroidy Vankúš Almofadas Materiál: Priedušný Airy Mesh Výplň: Pamäťovej Peny Veľkosť:45X38X13CM Balenie:1pc/funkcie opp taška NULA BOLESTI: Pomáha pri úľave a liečba bolesti chrbta, necitlivosť, ischias, a tlakové vredy. Na podporu zdravého sedenia držanie tela a zmierňuje tlak na kostrč, kostrč a bedrovej kosti pri sedení alebo jazdy. ODOLNÁ A PRIEDUŠNÁ: vyrobené z priedušného materiálu, aj mäkká a priedušná airy mesh kryt drží vás v pohode a suché počas dlhšej doby používať.

zhora kuchyni podlahové rohože, vankúš halo zásnubný prsteň, vankúš vs kolo diamond,Lacné zhora kuchyni podlahové rohože,Kvalitný vankúš halo zásnubný prsteň, Čína vankúš vs kolo diamond Dodávateľov

декоративные подушки Platby Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.haix.sk ako Alipay, Kreditné Karty,Real-time Bankové Prevody, Offline Platby (Bankové Prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.

Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe Sos, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým. Doprava Nášho tovaru sú veľmi vhodné, prosím vás ubezpečiť, nákup, sme okamžite expedovaný.

1.Pretože Politika, uveďte vaše celé meno, ak ste Ruska. Ďakujeme za vašu spoluprácu.

2.Tovar vám bude dodaný do 2-5 pracovných dní od prijatia platby.

3. Ak transakcia je v Hong Kongu a Číny štátny sviatok, manipulácia čas by byť oneskorené. Prosím pochopiť.

4.Ak ste nedostali tovar v lehote 45 dní, pls, aby sme 3-5 pracovných dní pre kontrolu nedoručené balíkov predtým, než sme problém vám vrátenie peňazí. Vďaka Vrátiť Politiky, Ak je položka vadu, ktorú ste dostali, alebo nie ste spokojný s tým, vráťte ho do 5 dní na výmenu alebo peniaze späť.

Ale tieto predmety musia byť späť v pôv. stave.

Prosím, kontaktujte nás vopred a skontrolovať spiatočnú adresu, než vám to vrátiť. Spätná väzba

Dúfal, že si nám môže dať dobrú spätnú väzbu! Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naši obchodní rozvoja.

Úprimne vás pozvať na dovolenku Pozitívne Odozvy 5-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme za vašu podporu!

Štítky: sedáku, pamäťová pena stoličky, sedáky na stoličky, Lacné sedáku, Vysoká Kvalita pamäťovej peny stoličky, Čína sedáky na stoličky Dodávateľov.

Štýl Obyčajný
Použitie Sídlo
Názov Značky LFH
Špecifikácia 45X38X13CM
Funkcia Hemoroidy
Tvar Tvar U
Unpick a Umývanie Vymeniteľný a Umývateľný
Druh Cusion
Číslo Modelu Cojin del asiento
Názov Pamäťová Pena Čalúnenia
Meno 2 coussin
Vzor Typ Pevné
Materiál 100% Polyester
Technics Pena
Náplň Pamäťová Pena
Model 1 sedáku
Spôsob Kúrenia Žiadne
Veková Skupina Dospelí
Vzor Vankúš
Model 3 cojines
Model 2 Cojin del asiento
Veľkosť Balenia 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.6kg (1.32lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Kostrč Ortopedické Pohodlné Pamäťovej Peny Stoličky, autosedačky Vankúš na Dolnej časti Chrbta Kostrč Lekárske Hemoroidy Vankúš Almofadas

Kostrč Ortopedické Pohodlné Pamäťovej Peny Stoličky, autosedačky Vankúš na Dolnej časti Chrbta Kostrč Lekárske Hemoroidy Vankúš Almofadas

Súvisiace produkty

Porovnať