Multifunkčné Colse Až Mat/Výroba Pad/ Accessary Magic/Kúzelnícke Triky/Magic Produkt/Magic Rekvizity

Nový produkt

Skladom

€12.92

Pridať do obľúbených

Výroba Pad Tento produkt je inovatívny koncept close-pad tkaninou. Obe blízko rozsah látkové podložky a kabelku (4 vrecko), hracie karty, mince, všetky si môžete myslieť, môže byť uvedený vo vnútri! ! Brašna môžu byť použité pri vykonávaní, v rámci starostlivosti o starostlivosti a poker a mince a iné malé predmety, veľmi užitočné. Budd-Chiari ručné spracovanie vysoko elastická hrubé velvet hubky a drevený základ, v blízkosti-priniesť profesionálne výkony multifunkčné použitie. ! Použite ho, keď show, ktoré sa otvorí, môžete rýchlo dať všetky svoje rekvizity to, začať ďalší show, jednoducho a pohodlne! Na každom z tabuľky sa môžu použiť, nie close-range nadšencov nie sú pripravené. Výroba pad umožňuje umelec pravidelne mince, jumbo mince a karty vo veľmi magické módy. To je len Pad, žiadne inštrukcie. veľkosť:51 cm*38.5 cm Služby:

Garantujeme, že budete spokojní s našimi službami a prodcuts. Budeme nikdy nedovoľte, aby sa niektorý z našich zákazníkov trpieť žiadne straty. V prípade, že ste nedostali chybné položky z nás, prosím informujte nás immediatedly po prijatí príslušnej položke. A nám ponúkajú poškodený fotografiu alebo video. Potom sme sa určite budú niesť zodpovednosť prijať vrátiť podľa našich vrátiť a vrátenie peňazí.

Návrat & Vrátenie Peňazí

Ak dostanete tovar, ktorý je poškodený alebo nefunkčný, prosím, informujte nás do 7 dní na získanie povolenia pre návrat. Prosím, všimnite si, že kupujúci by mal byť zodpovedný za vrátený prepravné náklady, a poškodený/vadný tovar musí byť vrátený, na nás bezpečne zabalené a zabalené.

Po tom, čo sme dostali produktu preskúmame a test chybné položky. Ak zistíme chyby popísané v správe,

budeme loď, ktorú výmenou za chybný položky v ďalšej objednávke LEN. Alebo kupujúci môže zaplatiť za odoslať prepravné náklady a požiadať o nový produkt. Inak, vám vrátenie peňazí.

Poznámky: pre man-made poškodený, kupujúci by mal prevziať na seba plnú zodpovednosť

Štítky: Magické Triky, magické triky produkty, magic rekvizity, Lacné magické triky, Vysoká Kvalita kúzla produkty, Čína magic rekvizity Dodávateľov.

Je Návod Súčasťou Áno
Názov Značky Kráľ Magic
Výkon Formulár Close-up Magic
Veľkosť One Size
Vekové Rozpätie Grownups
Funkcie Kúzelníci,Profesionálne,Etapa
farba Čierna
Pohlavie Unisex
Druh Karty
Materiál Drevo
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 56cm x 43cm x 8cm (22.05in x 16.93in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 2.7kg (5.95lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Multifunkčné Colse Až Mat/Výroba Pad/ Accessary Magic/Kúzelnícke Triky/Magic Produkt/Magic Rekvizity

Multifunkčné Colse Až Mat/Výroba Pad/ Accessary Magic/Kúzelnícke Triky/Magic Produkt/Magic Rekvizity

Súvisiace produkty

Porovnať